oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Kdo je v resnici Kate Balon?

9. 3. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
POROKA_Kate

Kate Balon foto: Planet TV

Kate Balon je profesorica zgodovine iz Ukrajine, ki v Sloveniji uresničuje svoje sanje. Njeno poslanstvo je masaža in prenašanje pozitivne energije na ljudi. 34-letna mamica si želi ustvarjati pred kamero in na slovenskem občinstvu pustiti vtis. V nadaljevanju vas čaka klepet, tekom katerega jo lahko bolje spoznate ...

V eksperimentu Poroka na prvi pogled lahko spremljamo tudi mamico Kate Balon, ki se je na romantično pustolovščino podala polna pričakovanja in upanja, da bo pred oltarjem spoznala svojega sanjskega moškega. A kdo je pravzaprav ambiciozna svetlolaska z jasno izoblikovanimi cilji in željami?


Brez tega ne morete v letošnjo pomlad!
PREVERITE TUKAJ >>KLIKNITE<<


Sandi in Kate foto: Planet TV

Kate prihaja iz Ukrajine, kjer je preživela vse svoje otroštvo in mladost. »Po poklicu sem profesorica zgodovine. Po koncu študija sem se zaposlila na banki v Kiyevu, tam pa sem spoznala Slovenca, s katerim sva se poročila - ljubezen me je nato pripeljala v Slovenijo,« je za njena.si pojasnila 34-letnica, ki je v tuji deželi rodila sinka Aleša in si ustvarila družino, a tiste prave sreče, po kateri je tako zelo hrepenela, žal ni našla.

Kate in sin Aleš. foto: Osebni arhiv

»Moj bivši mož je krasen oče, jaz pa podpore pri uresničevanju svojih sanj nisem čutila. Rekla sem si Katja, vsi bomo enkrat postali prah, vendar skozi življenje bodi ženska, živa, čuti sebe in svoje želje,« pojasnjuje mamica osemletnega dečka, na katerega je zelo ponosna.

»Zelo je priden fantek, veliko sva skupaj. On je ljubitelj vlakov, njegove sanje so postati strojevodja. Veliko časa preživiva med opazovanjem vlakov, z njimi se tudi popeljeva. Nič ga bolj ne navduši kot novi vlaki Slovenskih železnic,« razloži Kate in dodaja, da se je poleg materinstva posvetila tudi svojemu poslanstvu – masaži inprenašanju pozitivne energije na ljudi. »Vsak potrebuje pomoč. Dotik zdravi, vliva nove energije.«

Kate je lastnica masažnega salona Salon Aura Kate - Diva foto: Planet TV

In kako se ima danes? Je našla srečo po kateri je hrepenela? »Zdaj živim v Ljubljani in končno sem srečna, sem v prestolnici, mesto je nekaj, kar me napolni z življenjem, na vasi se ne počutim izpolnjene. Želim si ustvarjati v medijih kot igralka, model, želim pustiti vtis na slovenskem občinstvu, želim snemati, želim biti vesela, zadovoljna, lepa, nasmejana. To so skromne, vendar zame zelo pomembne želje. Želim s svojo toplino in pozitivno naravnanostjo ljudem pomagati. Nikoli se nisem vdala v usodo in se ne bom, sama sem krojač svoje sreče,« je za konec klepeta svoja hrepenenja strnila Kate.

Kate v svojem masažnem salonu, kjer uresničuje svoje poslanstvo. foto: Osebni arhiv

Kate Balon foto: Planet TV

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Jure presenetil z golo zadnjico
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jure presenetil z golo zadnjico
naslednji članek
Horoskop: Počutje vam bo nihalo
Horoskop
Horoskop: Počutje vam bo nihalo