nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Počutje vam bo nihalo

9. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Pojavile se bodo stare simpatije, ki bodo kazale željo po obuditvi odnosa, kar vam bo godilo, a vam bo jasno, da se ne želite zapletati v stare težave, saj želite svobodo.

Bik
Družili se boste s številnimi prijatelji in med njimi bodo simpatije, ki bodo v vas prižigale večjo strast. Bodite previdni pri vsem, ne računajte na diskretnost.

Dvojčka  
Preverite, ali so vaše ideje možne v realizaciji ali so nekaj, kar nima realnih temeljev v sedanjosti. Tako boste lažje sledili konkretnim željam ter prenehali sanjariti.

Rak
Dokler vas nihče ne bo kritiziral, vam bo zdravje dobro služilo. Če pa boste deležni kritike, boste hitro postali žrtev ter se slabo počutili. Počutje vam je psihosomatsko.

Lev
Ljubezen vam bo naklonjena, kolikor boste želeli in pri tem ne boste oklevali pokazati svojih čustev. Odlično se boste počutili, saj boste polni navdiha in novih načrtov.

Devica
Če imete glavobole, je potrebno urediti vizijo na dolgi rok in piti več tekočine. Za izpolnitev večjih načrtov pa pojdite na daljšo pot ali spremenite pogled na življenje.



Tehtnica
Imeli boste večjo podporo in s prijatelji se boste lahko odlično zabavali. Strast vas bo sproščala v vse boljše življenje, a le, če se boste uspešno soočili s svojimi strahovi.

Škorpijon
Za vas prihaja nov čas, kjer vas bo sreča spremljala in vam podprla vsa področja življenja. Počasi boste opazili in spremljali tudi ljubezen, ki bo povsod okoli vas.

Strelec
Če ne boste pretiravali z nasveti za druge, se boste prav odlično počutili. Sicer pa boste preveč bremen potegnili nase in vas bo to lahko obremenilo podnevi in ponoči.

Kozorog
Sprejemajte čustva kot dodatek, sočasno pa opazujte, kaj se novega dogaja pri vas in kako se začenja odpirati življenje na drugačen način. To vam bo okrepilo optimizem.

Vodnar
Partner bo želel več pozornosti, kot mu je boste lahko poklonili in iz tega se lahko razvije prepir, ki pa bo kazal na druge težave, ki so bile pometene pod preprogo.

Ribi


Počutje vam bo nihalo glede na to, kam boste usmerjali svojo pozornost. Zato se pedajte optimizmu in ne dovolite, da vas stare pesimistične navade prevzamejo.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Kdo je v resnici Kate Balon?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Kdo je v resnici Kate Balon?
naslednji članek
Leonardo DiCaprio namenil deset milijonov dolarjev v podporo Ukrajini
Svet slavnih
Leonardo DiCaprio namenil deset milijonov dolarjev v podporo Ukrajini