Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Precej stvari boste morali razmisliti

25. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Merkur prehaja konec tedna v vaše znamenje, zato lahko, da ste že nestrpni in bi želeli vse urediti naenkrat. Ne bojte se izziva življenja, ki vas bo zares prav osrečil.

Bik
Resnično se boste angažirali v vse projekte in začeli uživati v dogajanju. Ker boste v središču pozornosti, vam bo vse to godilo in sreča se bo prikradla v vaše življenje.

Dvojčka
Posvetite se čustvom, sodelovanju in iskanju ljubezni v sebi in okoli vas. To vas bo pomirilo in boste sprejeli spremembe. Ne zanemarite ljubezni, naklonite ji čas.

Rak
Če si boste dovolili bolj praktično pogledati na svoja čustva in življenje, se bo veliko stvari postavilo na svoje mesto. Ustvarite si notranji mir, ki bo vse vodil v pravo smer.


Lev
Precej stvari boste morali razmisliti in postoriti, zato se boste odmaknili od vseh in se lotili resnega razmisleka o vsem, kar morate pokazati in predstaviti tudi navzven.

Devica
Bodite pozorni na vaše sanje, saj kažejo na stvari, ki vas podzavestno vznemirjajo.
Tako boste bolje premislili o sebi in načinu življenja, ki ga je potrebno spremeniti.

Tehtnica
Našli boste optimalne možnost za red in sistem v vsem, zato boste potrebovali ljudi s podobnim načinom razmišljanja. Delovni boste in uživali ter zato sijali od sreče.

Škorpijon
Uresničili boste lahko številne svoje nenavadne ideje, ki bodo imele veliko odziv med ljudmi, vam pa koristile, da si boste pridobili v novi družbi širše zaupanje in podporo.



Strelec
Ko se boste sprostili, bodo začela deževat darila in tudi ideje. Vse bo drugače in lahko boste začeli načrtovati svoje materialno življenje. Nič se ne zanašajte na druge.

Kozorog
Če boste aktivni v vseh stvareh, ki so vam pomembne, boste postali najsrečnejši človek in vse bolj na svoji dobri strani. Od vas je sedaj namreč odvisno vse naprej.

Vodnar
Srečni boste ob vseh spremembah, ki se bodo dogajale, saj boste dojeli, da še vedno štejete pri tistih ljudeh, ki so vam pomembni in da prav tako lahko naredite vtis na kogarkoli, kar vam je pomembno.

Ribi
Lahko, da boste dobili odlične projekte, ne samo za izpeljati, temveč tudi za finančno sodelovanje, kar vam lahko prinese odlične projekte in nove izzive za blagostanje.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ibrahim sodeloval v seriji Naša mala klinika
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ibrahim sodeloval v seriji Naša mala klinika
naslednji članek
Materinski dan: Vse najboljše, drage mamice!
Zdravje
Materinski dan: Vse najboljše, drage mamice!