nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čustveno bodite iskreni s sabo

22. 3. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Večino časa boste preživeli zunaj, med prijatelji in znanci. Javnost vas bo privlačila in imeli boste dober vpliv na vse, sočasno pa zaznavali prvinsko strast zanimivih ljudi.

Bik
Uspešni boste povsod, kjer se boste pojavili. Pazite pa na strast in iskrice, ki se bodo hitro aktivirale med vami in številnimi simpatijami, ki se bodo pridružile zaradi vas.

Dvojčka
Skozi sodelovanje se bodo razvili dobri odnosi in samski boste imeli veliko priložnosti za okrepitev simpatij. Vezani pa poskrbite, da se boste imeli priložnost izraziti.

Rak
Preteklost vas bo obremenjevala, še posebej, ker boste skrbno negovali spomine in vse slike preteklosti. Dobro je, da res očistite vse, kar čutite, da vas drži v preteklosti.

Lev
V breme vam bodo neki odnosi, za katere ne boste točno vedeli, kaj želijo od vas ali pa bodo stara čustva tako prepletena, da ne boste več čutili sedanjosti z njimi.

Devica
Odmaknjeni boste od dogajanja in zaradi tega veliko bolj jasno videli svoje odnose in svojo vlogo, ki vam je v sedanjosti najbolj smiselna. Odločitev bo zato precej lažja.



Tehtnica
Imeli boste odlično podporo med prijatelji, zato lahko, da se boste dobro zabavali in si privoščili veliko več druženja kot sicer. Pazite na strast in iskrice, ki bodo prisotne.

Škorpijon
Spoznali boste nove vrednote in dober način sodelovanja, ki vam bo prišel v kri in boste s tem vse spremenili. Dovolite si spremeniti nekatere poglede na vse odnose.

Strelec
V odnosih boste bolj iskreno začeli kazati, kaj vam je všeč in kaj ne. Samo tako boste lahko pomirjeni s sabo in z vsemi, ki so prepričani, da vam lahko kaj diktirajo.

Kozorog
Čustveno bodite iskreni s sabo ter v odločitvah, ki jih boste v tem času sprejemali. To vam bo počasi spremenilo način razmišljanja, da boste bolj sproščeni v filozofiji.

Vodnar
Srečali se boste z ljudmi, ki se vas bodo globoko dotaknili, tudi na osebni ravni in v vas aktivirali iskrice strasti, kar vam bo zanimivo, a sočasno boste začeli razmišljati.

Ribi


Javnost vas bo sprejela in na vse boste naredili odličen vtis. Velik vpliv boste imeli brez, da bi se to zavedali. Simpatije bodo vsepovsod, kar vam bo prav laskalo.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Hajdi kot temnolasko okronali za miss Skopja
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Hajdi kot temnolasko okronali za miss Skopja
naslednji članek
Nov televizijski kuhar pred kratkim postal očka
Svet slavnih
Nov televizijski kuhar pred kratkim postal očka
#nasazenazenska
nasazenazenska