pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Device in najboljše partnerske kombinacije

7. 6. 2023; 04.00
Avtor: K.M.
Devica

Devica foto: Shuterstock

S katerimi znamenji se najbolj ujemajo device.

Ljudje, rojeni med 23. avgustom in 22. septembrom, pripadajo znamenju Device. Device so znane po svoji analitičnosti, praktičnosti in perfekcionizmu. So odgovorne, zveste in zanesljive osebe, ki stremijo k urejenosti in harmoniji v vseh vidikih svojega življenja. Pri iskanju partnerja se Device običajno nagibajo k ljudem, ki so intelektualno stimulativni, predani in zanesljivi, kot so oni sami.

Ko gre za ujemanje z drugimi horoskopskimi znamenji, se lahko znamenje Device najbolje ujema s partnerji, ki delijo podobne vrednote in življenjski slog. Nekatera znamenja se naravno dopolnjujejo z znamenjem Device, kar lahko vodi do trdnih in uspešnih partnerskih odnosov.

  • Bik: Bik je zemeljsko znamenje, ki ga vodi praktičnost in stabilnost. Tako kot Device, so tudi Biki zvesti in odgovorni. Obe znamenji cenita varnost in stabilnost, zato se lahko ujemata na področjih finančne stabilnosti, domačega življenja in dolgoročnih ciljev.
  • Kozorog: Kozorog je zemeljsko znamenje, ki deli praktičen pristop k življenju z znamenjem Device. Oba znamenja sta ambiciozna, disciplinirana in se zavedata pomena dela in odgovornosti. S skupnim delovnim etosom in cilji se lahko odlično podpirata in motivirata.
  • Ribi: Ribi so čustvena in intuitivna znamenja, ki lahko prinesejo nežnost in sočutje v partnerski odnos z Devico. Device lahko Ribe naučijo pragmatičnosti in organiziranosti, medtem ko Ribe pomagajo Devici bolje razumeti svoja čustva in se sprostiti.

Seveda pa je pomembno upoštevati, da je ujemanje med ljudmi veliko bolj zapleteno kot le njihova horoskopska znamenja. Obstaja še veliko drugih dejavnikov, kot so osebnostne lastnosti, vrednote, komunikacija in medsebojna privlačnost, ki igrajo pomembno vlogo pri oblikovanju trajnih in uspe

prejšnji članek
Desi Muck in Kamili Volčanšek nagradi za življenjsko delo
Svet slavnih
Desi Muck in Kamili Volčanšek nagradi za življenjsko delo
naslednji članek
Kako uspešno varčevati?
Zdravje
Kako uspešno varčevati?