nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj vam za danes napoveduje horoskop?

2. 7. 2018; 06.00
Avtor: W.Y.
horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel ta dan? foto: Profimedia

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

OVEN - Na osebnem področju nikar ne pričakujte sprememb, če sami ne boste naredili koraka naprej. V krogu prijateljev boste govorili samo o stvareh, ki jih pravzaprav ne zanimajo.

BIK - Nekdo vas ne razume. Morda je med vama potreben globok pogovor, čeprav ste danes raztreseni, in pravzaprav bi potrebovali oddih, ne pa dodatnih preglavic. Fizično ste šibkejši, zato varčujte z energijo.

DVOJČKA - Imate dovolj časa za skrbno načrtovanje vseh podrobnosti. Radodarni ste in prepričani, da vam ne more spodleteti. Vsekakor pa lahko računate na srečanje, ob katerem ne boste ravnodušni.

RAK - Vaši socialni stiki bodo vedno bolj intenzivni. Posvečali se boste prijateljem, znancem, staršem in sodelavcem. Pričakujte velik preskok na področju kariere.

LEV - Utrujeni boste, ker ste morali tako rekoč leteti z enega mesta na drugo. Nekaj boste spremljali brez posebnega navdušenja, potem pa spoznali, da ste pravzaprav srečni, ker ste vse uspešno rešili.

DEVICA - V mislih boste na današnji dan težili k izpolnitvi svojih ciljev, hkrati pa vas bo mučil tudi občutek praznine, saj bo odsotno materialno zadoščenje. Kljub temu se potrudite.

TEHTNICA - Prednost boste dajali finančnemu zaslužku, saj bo to pozitivno vplivalo na vaše dolgoročne načrte. Zdravstvena vprašanja bodo povezana z vašim pritiskom, glavo in sklepi.

ŠKORPIJON - Imeli boste veliko obiskov. Na poslovnem področju bo do izraza prišla vaša ustvarjalnost. Veliko boste vlagali v projekte, ki bodo vodili do plodnih rezultatov.

STRELEC - Nečesa ne morete dokončati tako, kot ste upali. Ovira vas še nekaj denarnih preglavic ali pomanjkanje časa. Potrebujete družbo, vendar raje ostanite v krogu tistih, ki jih že dobro poznate.

KOZOROG - Na osebnem mestu bodite pozorni, saj vas čakajo nova pomembna spoznanja. V družbi najbližjih boste zapolnili praznino, ki je nastala v vašem srcu.

VODNAR - Trenutno imate dobro miselno sposobnost, svoje znanje tudi širite dalje, saj vas ljudje radi poslušajo. Je pa zdaj čas tudi za vaše učenje in zorenje. Odvrzite tisto šaro, ki vas zadržuje.

RIBI - Že zjutraj boste polni motivacije in dobre volje, povezane z določenimi projekti. V popoldanskem času in proti večeru lahko pričakujte nenehno menjavanje razpoloženja in čustev.

prejšnji članek
Marko Potrč pokazal svojo Lili v kopalkah
Svet slavnih
Marko Potrč pokazal svojo Lili v kopalkah
naslednji članek
Sodba: Jan Plestenjak odločitve sodišča ne komentira
Svet slavnih
Sodba: Jan Plestenjak odločitve sodišča ne komentira