franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj vam za danes napoveduje horoskop?

11. 7. 2018; 06.00
Avtor: W.Y.
horoskop

foto: Profimedia

Preverite, kaj je vašemu znamenju namenjeno na današnjo julijsko sredo!

OVEN - Hitro se boste morali znajti, a na napredovanje ne računajte, če ne boste opravili s preteklimi obveznostmi. Če je ostalo nekaj nedokončanega ali nedorečenega, je čas, da napravite red.

BIK - Pazite z denarjem, navidezno niste preveč zainteresirani, toda obenem se zavedate, da so se stroški povečali. V ljubezni ste zadržani, povsem po nepotrebnem, saj je resnica na dlani.

DVOJČKA - Obilica romantike v ljubezni vas bo dobesedno polepšala. Na delovnem mestu boste v veliki meri nihali in se s težavo odločili kaj bi bilo resnično dobro spremeniti.

RAK - Izvirnost vas vodi k pravim rešitvam. Poskusite narediti nekaj, kar je le izid trenutnega vzgiba. Glede ljubezni se lahko posvetujete s številnimi, vendar boste na koncu upoštevali le svoje želje.

LEV - Obeta se povečana dinamika v neki večji skupini ljudi, kjer se lahko znajdete na vrhu. Na pravilen način boste povedali svoje mnenje, ki ga bodo tokrat tudi poslušali.

DEVICA - Čeprav vam je nekdo zelo simpatičen, mu še ne dovolite, da se vas popolnoma dotakne. Vezani pa boste nocoj komaj krotili svoje strasti, kljub utrujenosti.

TEHTNICA - Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Vseeno poskusite znova, po drugi poti. Ni vse idealno, a lahko se vsekakor konča boljše, kot trenutno kaže.

ŠKORPIJON - Ljubezen bo za vas kot kaplja rose, nežna in čutna. Odprle se vam bodo nove poti pri pridobivanju znanja. Svet duhovnosti vam bo v pomoč pri osebni rasti.

STRELEC - Niste dovolj zbrani, izgubljate nekaj časa. Poskusite se vsekakor držati nekega urnika in vrstnega reda, tudi za ceno, da se boste hitreje prebili v ospredje.

KOZOROG - Odgovorno boste naredili tiste naloge katere bodo nujne obveznosti. Napredek bo zaznamovan na osebni in službeni ravni. Do neke mere boste ujeti v svoj labirint.

VODNAR - Lahko ste zadovoljni s sedanjo službo, četudi finančno niste najmočnejši. Vedite, da boste z razgibano kariero oblikovali svojo samozavest. Svoje potenciale razvijate v pravo smer, s tem pa tudi samopodobo.

RIBI - Danes boste zelo ustvarjalni. Če niste srečni z ljubljeno osebo, se rešite strahu, kaj bo z vami, če boste ostali sami. Nekaj je treba spremeniti, prav zaradi vas samih.

prejšnji članek
Klara se je povsem spremenila
Svet slavnih
Klara se je povsem spremenila
naslednji članek
Ona bo zamenjala priljubljeno TV voditeljico
Svet slavnih
Ona bo zamenjala priljubljeno TV voditeljico