20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Zadnji dan julija bo to znamenje spoznalo hinavščino

31. 7. 2018; 06.30
Avtor: W.Y.
rak horoskop

foto: Profimedia

Kaj vam za današnji dan napovedujejo zvezde?

OVEN - Obiskal vas bo val pozitivne energije, zato boste z lahkoto shajali z ljudmi. V želji po harmoniji se boste pripravljeni prilagajati celo nekoliko bolj, kot bo potrebno.

BIK - Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim. Delo boste opravljali z ljubeznijo in navdušenjem, ki ju boste s seboj prinesli tudi domov.

DVOJČKA - Preveč boste obremenjeni z redom in disciplino. Pazite, da zaradi te obsedenosti ne izgubite spontanosti. Naprezanje in potreba po popolnosti vas lahko psihično utrudita.

RAK - V želji, da bi dan minil brez konfliktov, boste v določeni situaciji raje molčali in si mislili svoje. Kar pa zadeva vaše zdravje, razmislite, kaj bi lahko ukrenili glede stresa.

LEV - Zelo energično boste začeli, a boste kmalu ugotovili, da na hitro ne morete doseči ničesar. Tokrat vas bosta do cilja pripeljali potrpežljivost in vztrajnost, ki bosta na druge delovali naravnost zapeljivo.

DEVICA - Zaradi spremenljivega razpoloženja bo tudi vaša učinkovitost nekoliko nihala. Zelo se boste navdušili za nov projekt, vendar boste tudi hitro izgubili zagon.

TEHTNICA - Poklicala vas bo oseba, s katero ste v preteklosti dobro sodelovali in je medtem dosegla vidnejše uspehe. Ko vam bo nekaj predlagala, ne dvomite v svoje sposobnosti.

ŠKORPIJON - Nekdo bo s hinavščino poskušal speljati vodo na svoj mlin. Dovolj pozorni boste, da vam ne bo prekrižal načrtov, vendar ne gre za osebo, od katere bi to pričakovali.

STRELEC - Več kot nove zmage vam bodo pomenili urejeni odnosi na delovnem mestu, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis.

KOZOROG - Zabavali se boste s svojo najnovejšo pridobitvijo, nekateri pa tudi v novem ljubezenskem razmerju. Nikar pa ne pozabite, če ste te dni kaj dogovorjeni s prijatelji.

VODNAR - Svetujemo, da zaživite preprosteje in se veselite majhnih reči, ki vas dejansko lahko razveselijo. Pri delu počnite stvari na bolj ubran način, ne naprezajte se do skrajnosti.

RIBI - Pri delu vam bo šlo vse narobe. Toda priznanje, da ste za poslovni brodolom krivi sami, vam bo povrnilo vero v svetlejši in bolj produktiven jutrišnji dan.

prejšnji članek
Pred Oliverjevo smrtjo njegova pesem napolnila ulice
Svet slavnih
Pred Oliverjevo smrtjo njegova pesem napolnila ulice
naslednji članek
Cool fotr zelo rad razvaja svojo družinico
Svet slavnih
Cool fotr zelo rad razvaja svojo družinico