902468_105-pred-oradami
Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne orade, ki popolnoma opustošijo školjčišča

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj vam napoveduje današnji horoskop?

6. 10. 2018; 09.54
Avtor: W.Y.
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Ste pripravljeni na prvo soboto v mesecu oktobru? Kaj so vam pripravile zvezde?

OVEN - Preteklost je nekaj, kar je minilo. Svoje notranje občutke boste zlili na list papirja in tako vam bo lažje. Prožno boste stopali naprej po svoji poti in doživeli preobrazbo.

BIK - Postali boste zelo dinamični in raziskovali boste tisto kar bo odstopalo. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite na prvo žogo. Odločnost vam bo koristila v ljubezni.

DVOJČKA - Danes še bolj kot običajno poskrbite za vašo sprostitev, saj je to edini način, da se v partnerstvu ne boste zapletali v prepire, ki bodo na odnos vrgli kup črnih senc.

RAK - Finančno se bodo stvari obrnile v vašo korist. Pri tem bo pozitivno, da si boste postavili meje in pravila igre. Odločnost bo tista, ki vam bo v samopomoč pri premagovanju določenih ovir.

LEV - V današnjem dnevu se vam bodo dogajale manjše spremembe, ki vas bodo popeljale do tega, da se postavite zase, še posebej na čustvenem področju.

DEVICA - V popoldanskih urah računajte na nova poznanstva in druženja, nekaj, kar vas bo dodobra prebudilo in prerodilo. Doma se potrudite, da vas ne bodo pogrešali.

TEHTNICA - Zdaj lahko malo bolj izpostavite svoje skrite namene in dosežete premik. Če jih niste pred kratkim razkrili napačni osebi, vam ne bo nihče nasprotoval.

ŠKORPIJON - Največja učna lekcija vam bo partnersko življenje, vajeti usode bo v tem primeru prevzel vaš srčni izvoljenec. Nekaj previdnosti bo potrebno pri denarju.

STRELEC - Težko boste pojasnili, od kod vam ideje. Takim miselnim preskokom ljudje le stežka sledijo, zato se niti ne trudite razlagati. Popoldne se odpravite v naravo.

KOZOROG - V ljubezni bo vladala tišina in pravilno bo, da si boste občutke zapisovali. Romantična doživetja bodo božala vašo dušo in okrepili se boste v samostojnosti.

VODNAR - Počasi bi se morali temeljiteje lotiti finančnih zadev. Zadrega, v kateri ste se znašli, je sicer le začasna, vendar bi si lahko ustvarili dosti bolj zanesljive rezerve.

RIBI - Ob srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo še vedno izredno naklonjen. Razmerje pa nikakor ne bo enako kot prej, saj je to zaradi drugačnih okoliščin nemogoče.

prejšnji članek
Sta Ksenija in Franko par?
Resničnostni šovi
Sta Ksenija in Franko par?
naslednji članek
Brat Kate Middleton zabredel v velikanske dolgove
Svet slavnih
Brat Kate Middleton zabredel v velikanske dolgove
#nasazenazenska
nasazenazenska