stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pretiravali boste s čustveno vznemirjenostjo

20. 9. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_zodiak_znaki

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Uskladite svoje želje ali cilje in vsi boste kmalu bolje zaživeli.

Oven

Dopoldne boste polni moči, ki jo boste jasno kazali naokoli. Lahko, da se boste zaradi tega sprli ali pregovarjali in izgubljali čas. Sprostite se in pokažite, koliko dobre volje premorete.

Bik

Jasno vam bo, v kateri družbi se počutite optimalno, pa boste še vseeno oklevali in sledili običajem, ki vas onesrečijo. Začnite si zaupati in slediti dobremu počutju v sebi.

Dvojčka

Nekatere stvari ali opazke vas bodo potiho razjezile. Skušali se boste pomiriti, a ne bo šlo tako lahko. Jeza bo v vas postajala vse močnejša, dokler ne bo prišlo do točke izbruha.

Rak

Čustveno boste preveč sodelujoči s simpatijo ali partnerjem, tako da boste čisto prevzeti od tega. Čez dan ne boste tega opazili, a ponoči se boste komajda umirili.

Lev

Goreči boste za svoje želje in če do sedaj niste vedeli, kaj si želite, vam bo to danes potalo kristalno jasno. Ne boste se mogli upreti in želje bodo jasne tudi vaši okolici.

Devica

Ne odlašajte s svojimi nameni in ne delajte kompromisov, če jih ne želite. Ne boste namreč mogli skriti svoje slabe volje, če vam bo kdo nevede prekrižal vaše načrte.

Tehtnica

Marsikaj boste opazili, kar bi vas še pred časom vznemirilo, a tokrat bo drugače. Dovolili boste drugim, da imajo svojo izkušnjo brez vašega komentarja ali razlage.

Škorpijon

Pretiravali boste s čustveno vznemirjenostjo in jo pripisovali drugim, kar nikakor ne bo všeč vašim bližnjim. Uskladite svoje želje ali cilje in vsi boste kmalu bolje zaživeli.

Strelec

Ljubezen vam bo postavljala izzive in vas vabila v svoj objem na tiho. Ne zaupajte tistim, ki komplicirajo s svojimi čustvi, saj ne boste mogli biti z njimi niti malo iskreni.

Kozorog

Razdvojeni boste in zdelo se vam bo, da boste lahko izpolnili obe svoji želji, čeprav sta si nasprotujoči. Žal ne bo šlo, se pa lahko zgodi, da boste v težavah zaradi obeh.

Vodnar

Preganjati vas bodo začela globlja čustva, ki jih ne boste mogli odgnati. Če ne boste pozorni, vam lahko pokvarijo dan, saj bodo skočila ven ob najmanj primernem trenutku.

Ribi 

Zasanjani boste in ne boste želeli, da vas kdo odmika od teh trenutkov. Zato ne boste preveč sodelovali z nikomer, ki bo preveč energičen, da vam ne pokvari vzdušja.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Igralka v šov po promocijo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Igralka v šov po promocijo
naslednji članek
Cardi B se ločuje
Svet slavnih
Cardi B se ločuje