njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Razmislite, kam vlagate svojo energijo

15. 7. 2024; 14.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
horoskop

/ foto: Profimedia

Sedanji trenutek življenja je magičen trenutek, kajti v tem se lahko odločimo, kam bomo v prihodnje vlagali energijo, da bi lahko sledili svojim sanjam.

V tem obdobju je marsikdo v objemu prijetnih energij, kar da človeku zaupanje vase in lahko napreduje. Pomembno je, da se soočite s svojimi odločitvami in najdete podporo pri ljudeh, ki jih imate radi.

Če boste sledili sebi in izkoristili notranjo moč in energijo, bo dogajanje tudi v skladu z vašimi načrti.

Rdeča nit tedna bodo odnosi, poudarek bo na komunikaciji, ki je tudi sicer sol in aroma življenja. Pozitivne misli in lepe želje bodo našle ključ do srca, to pa boste potem delili naprej, na nezavedni ravni. Tako boste tudi drugim ljudem pomagali pri uresničevanju želenega in dobili boste dodatno potrditev.

Oven

Ljubezen: Odkrili boste svojo moč in tako sledili brezpogojni ljubezni. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v sredo in četrtek. Kocke usode se bodo zavrtele vam v prid. Venera vam bo prinesla nekaj drznosti in pozitivih preobratov.

Denar: Teden bo namenjen temeljiti prenovi in ne boste smeli hiteti. Tudi počasi se pride daleč, pravijo. Glede denarja boste naredili zanimiv in poučen načrt, kar bo prineslo koristno nagrado. Mars vam bo na delovnem mestu pomagal razumeti širšo sliko in modro bo, da prisluhnete intuiciji.

Zdravje: Čas bo primeren, da ugotovite, čemu je vredno namenjati svojo energijo. Sprostili se boste lahko v naravi in ob glasbi. Kljub številnim obveznostim morate rešiti neki problem, ki vztraja. Stvari, ki jih ne boste mogli povedati na glas, si boste pač zapisali.

Bik

Ljubezen: Ob pogovorih boste spoznali, kaj so vaše omejitve, in našli nekakšno ravnovesje. Okrepili boste notranjo moč in voljo. Napredek prihaja ob samoopazovanju, zadovoljni pa boste predvsem v intimnosti doma. Če boste pri partnerju dobili pohvalo, vas bo to zelo osrečilo.

Denar: Stvari ne boste smeli pometati pod preprogo, temveč jih aktivno reševati. Ta teden bodo v ospredju nove vrednote in pričakovanja. Sodeč po zvezdnih namigih, boste imeli v poslovnem smislu srečo v sredo in petek.

Zdravje: V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo lahko ponudili učinkovite rešitve, pogovor ali romantično izkušnjo. Spremljala vas bo energija privlačnosti in kos boste vsem nalogam in obveznostim. Umetnost vam bo v pomoč pri raziskovanju lastne osebnosti.

Dvojčka

Ljubezen: Prihajajo nova spoznanja in privlačilo vas bo raziskovanje. Precej dinamično bo v torek, ko boste morali pri sebi predelati nekaj mnenj. Mars vam bo podaril nekaj drznosti in tako boste znali narediti korak naprej. Energijo vam bo povrnila zlata barva.

Denar: Venera vam bo pomagala do novih projektov in spremembe boste sprejeli odprtih rok. Pomoč vam bodo ponudili tudi sodelavci, kar bo v odnose vneslo več skladnosti. Dogodki bodo ta teden zadostili pričakovanjem.

Zdravje: Napredek prihaja prav skozi pogovor in izmenjavo informacij, zadeve se bodo rešile pozitivno. Mars bo okrepil vašo fizično energijo in prinesel ugodna spoznanja na področju prijateljstva. Narava bo pripomogla k dobremu počutju.

Rak

Ljubezen: Več časa boste namenili raziskovanju, po drugi strani pa varnosti, ki vam veliko pomeni. Venera bo okrepila občutek brezpogojne ljubezni in notranji navdih. Srčni izvoljenec bo postopoma sledil vašim namigom in v ospredju bodo romantična presenečenja.

Denar: Merkur vam prinaša dobre informacije in iztočnice za napredek. Na veliko zadev boste pogledali z drugega zornega kota in tako našli ravnovesje. Pogovori vam bodo v pomoč in oporo. Teden prinaša plodne odločitve glede denarja.

Zdravje: Koristila bi vam izrazna umetnost, pa tudi zapisovanje občutkov; zdi se, da boste tako lažje pogledali nazaj, na preteklo dogajanje. Venera vam bo pomagala do notranje modrosti, sledili boste lahko svojim sanjam in naredili pomemben korak naprej.

Lev

Ljubezen: Ugotovili boste, na kaj ste lahko ponosni in kaj je tisto, kar je treba spremeniti. Vaše prizadevanje bo kmalu nagrajeno in glede na zvezdne namige boste naredili korak naprej. V odnosih prihajajo preobrati, pogovori in nekaj prilagajanja.

Denar: Saturn bo okrepil dobre vrednote in vam namignil dolgoročne rešitve. Pomembno bo, da si glede svojih želja pripravite načrt. Zavedajte se, da ni dobro hiteti, res pa je, da vam bo Venera okrepila samozavest in voljo.

Zdravje: Pozitivne misli vam prinašajo veselje in dobro iztočnico za rast. Vaš vir energije bo zelena barva. Podajte se v naravo in uživajte, ali pa si kar zapojte. Prej ali slej se bo dogajanje preusmerilo v pravo smer. 

Devica

Ljubezen: Ključ do uspeha bo zaupanje. Zaupajte v načrt, ki je večji od vas, in v ljubezni boste lahko priča pozitivnim preobratom. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, kar bo poučno in povod za pogovore. Treba bo sicer narediti načrt, čemu boste namenjali več energije.

Denar: Ostro oko bo opazilo malenkosti, a Venera vam bo pomagala, da boste našli primerne odgovore, ki lahko prinesejo tudi nagrado. Merkur bo v sodelovanja vnesel več harmonije, kljub temu pa boste morali predelati nekaj iz preteklosti.

Zdravje: Najdite družbo, ki vam nariše nasmeh na obraz. Napredek tedna bo sicer prav v pogovoru. Sodeč po zvezdnih namigih, se vam bo okrepila intuicija in tako boste ljudi bolje razumeli. Mars vam bo prišepnil nekaj rešitev in lahko boste ponosni nase.

Tehtnica

Ljubezen: Partner vam bo do srede povedal svoje mnenje, a bo sledil vašim idejam. Venera bo okrepila vašo notranjo moč in pogum, da poiščete kreativne rešitve. Pogovori bodo pot do uspeha. Vašo energijo bo krepila rumena barva.

Denar: Poglobili se boste v vsa tista opravila, s katerimi ste odlašali. Marsikaj se bo razpletlo v vašo korist. Teden bo v znamenju ravnovesja in ugodnih preobratov, kar vam prinaša zadovoljstvo. Dovolili si boste narediti korak naprej.

Zdravje: Pozitivne misli s seboj prinašajo tudi nova spoznanja in bodo vplivale na dogodke. Ukinite naučene vzorce in začnite nove stvari z novo energijo. Venera bo pripomogla k dobremu počutju, a le če boste ohranili osredotočenost na svoje cilje.

Škorpijon

Ljubezen: Prijetne besede bodo ključ do srca, sicer pa vam bo v ljubezni prav prišel občutek odgovornosti. Srčnemu izvoljencu boste znali pojasniti svoje stališče, a kljub temu ne bo vse po vaši volji. Mars vas bo korak za korakom učil prilagodljivosti v odnosu.

Denar: Ob kopici obveznosti se boste končno odločili, kaj ima prednost. Spregovorila bo sicer vaša trma, tako boste izbrali daljšo pot, toda konec dober, vse dobro. Srečen dan za denar bo petek, ko nastopijo pozitivni preobrati.

Zdravje: Če boste na pravilen način sledili sebi, bo vse kot na dlani in sledi tudi nagrada. Koristno bo zapisovanje svojih občutkov. Zelena barva bo krepila vašo energijo in moč. V ospredju bodo tudi duhovna znanja.

Strelec

Ljubezen: Venera bo okrepila pozitivno energijo in lažje se boste podali ciljem naproti. Najti pa boste morali tudi čas, da se pogovorita, denimo ob romantični večerji. Zelo harmonično bo v torek in soboto, ko bosta našla veliko skupnih točk in povezovalne energije.

Denar: Modro bo, da naredite načrt in povzamete lastna spoznanja. Barva, ki vam bo dajala enerijo, je modra. Osvobodili se boste nekih bremen. Poglobiti pa se bo treba v več obveznosti in hkrati premisliti, kdo res potrebuje vašo pomoč.

Zdravje: Čeprav boste v prijetni družbi, bo dobro, da si privoščite tudi čas zase in temeljito razmislite, kaj v resnici potrebujete. Jupiter bo prinesel dodatna znanja, ki vam bodo okrepila samozavest in zaupanje. Štele bodo lepe besede.

Kozorog

Ljubezen: Kot kaže v zvezdah, bodo v ospredju pogovori in to vam bo dalo neko novo energijo, motivacijo za rast. Namig tedna je, da napišete pismo ljubljeni osebi. Dogajanje tega tedna bo sicer v skladu s pričakovanji. Tudi počasi se pride daleč.

Denar: Po temeljitem razmisleku boste izbrali pravo pot in boste tudi nagrajeni. Po drugi strani boste imeli kar nekaj izzivov, a tu lahko pride do izraza vaša vztrajnost. Venera vam bo prinesla harmonične rešitve in tako boste ponosni nase.

Zdravje: Dobro boste razpoloženi, zaradi notranjega ravnovesja in življenjske modrosti. Pomembno je, da ugotovite še, kako v življenje privabiti več igrivosti. Sicer pa boste opravili osebno bilanco in sešteli pluse in minuse, kar bo zelo zabavno in poučno.

Vodnar

Ljubezen: Partner vam bo tako rekoč nastavil ogledalo, toda veliko bo tudi priložnosti za romantiko. Sodeč po zvezdnih namigih, boste nagrajeni, če boste znali slediti sebi in svojim občutkom. Prijetne energije so ključ do srca.

Denar: Odprle se vam bodo nove poti, ki vas bodo nekako osvobodile. Uran vam prinaša paleto dobrih možnosti. Glede denarja naredite načrt in mu tudi sledite. Poglobili se boste v obveznosti, pri tem pa svoje mnenje povejte šele po temeljitem razmisleku.

Zdravje: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist. Imeli boste več časa za raziskovanje, učenje in pridobivanje informacij. Sprostili se boste predvsem v naravi, ob aktivnostih na prostem, to bo okrepilo vašo notranjo moč. Barva tedna bo turkizna.

Ribi

Ljubezen: Venera vam bo prišepnila prave besede in dobre iztočnice. To bo tudi čas za analizo in pogovore, prisluhniti bo treba namigom srčnega izvoljenca. V pomoč vam bo duhovna energija in na odnos boste znali pogledati s prave strani, kar se vam bo obrestovalo.

Denar: Mars bo okrepil dinamiko in tako boste kos vsem nalogam in delovnim obveznostim. Načrti se bodo nekoliko spremenili, toda kljub temu boste napredovali in znali se boste veseliti rezultatov. Poglobili se boste v raziskovanje.

Zdravje: Drugi ljudje vam ta teden prinašajo ugodne povezave in notranjo moč. Poglobili se boste v dejavnosti, ki vam omogočajo duhovni napredek. Kot kaže v zvezdah, se boste sprostili ob zapisovanju svojih občutkov, na sprehodu ob vodi ali ob poslušanju glasbe.

prejšnji članek
Tako boste premagali strah pred spremembami
Zdravje
Tako boste premagali strah pred spremembami
naslednji članek
Napitek, ki pomaga pri pekočem uriniranju
Zdravje
Napitek, ki pomaga pri pekočem uriniranju

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.