njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Mlada luna prinaša energije za korak naprej

8. 7. 2024; 13.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Astrologija, horoskop, luna

Kaj za prihajajoči teden napoveduje astrologija? foto: Profimedia

Tako bodo mnogi lahko naredili korak naprej v smer, ki je prava zanje. Včasih je treba nekoliko tvegati, da lahko usvojimo lekcijo oziroma nekaj pridobimo.

Svet okoli nas je vedno barvit in vir novih spoznanj ter ugodnih priložnosti za rast. Mlada luna nam prinaša močno voljo in prijetne energije, tako bodo mnogi lahko naredili korak naprej v smer, ki je prava zanje. Včasih je treba nekoliko tvegati, da lahko usvojimo lekcijo oziroma nekaj pridobimo. Venera bo vsem ženskam podarila zavedanje notranje moči in tega, kako pomembno je slediti sebi in glasu srca, kajti to prinaša občutek popolnosti in tudi varnosti.


Mars bo moškim podaril smernice, kako v sebi odkriti skrito energijo in slediti notranjemu glasu. Roko na srce, kam bo nekdo vlagal energijo, je sicer vedno svobodna izbira, a sedanji trenutek je magičen trenutek, ko lahko nekaj storimo. Seveda pa je to tudi čas za razvajanje v dvoje ali kako drugače. Kjerkoli že boste, si vzemite čas za veselje in uživanje v harmoniji.

koraki foto: AdobeStock

Oven


Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do osebne svobode in tako boste svoje mnenje izrazili odločno. Odlično se boste počutili doma. Tako v sredo kot v petek boste še posebno ponosni nase. Rdeča nit bodo pogovori; modro bo, da sledite sebi in najdete dodatno motivacijo.
Denar: Na delovnem mestu bo dogajanje pričakovano, zadovoljni boste. Venera vam bo namenila srečo pri denarju in spoznali boste, kaj ima prednost. Kocke usode se bodo v četrtek in petek zavrtele v vašo korist. Barva tedna bo rumena.
Zdravje: Sodeč po zvezdnih namigih bo modro, da si vzamete čas zase in za tisto, kar vam prinaša veselje in sladke radosti. Čas bo ugoden za iskren pogovor z osebo, ki ji zaupate. Tudi sicer vam bodo blizu pogovori, v katerih boste našli koristne iztočnice.

Bik
Ljubezen: Ne bo vse po vaši volji, treba se bo pogovoriti in povedati svoje mnenje. Odlično se boste počutili doma, kjer se boste sprostili ob dobri glasbi ali plesu.
Denar: Narediti boste morali načrt in Saturn vam bo pri tem pomagal. Zdi se, da boste morali na uspeh še malo počakati, toda vseeno boste znali slediti svojim sanjam. Zaprosite druge za pomoč, vzemite pa si tudi čas za raziskovanje in nabiranje novega znanja.
Zdravje: Če boste znali slediti sebi in glasu srca, najdete dodatno energijo in spodbudo. Podporo boste dobili pri ljudeh, ki jim zaupate, in prej se boste odprli, lažje vam bo. Stvari, ki jih ne boste mogli povedati na glas, si zapišite, tako vam bo mnogo lažje.

Dvojčka
Ljubezen: Mars vam bo okrepil notranjo moč in tu najdete osebno spodbudo. Brezpogojna ljubezen vam prinaša nova spoznanja in raziskovanje. Srčni izvoljenec bo na voljo za pogovore in ti bodo polepšali vajin odnos.
Denar: Sledili boste svojim znanjem. Pomembno bo narediti načrt, kaj je bistveno in kaj ste prerasli. Rumena barva vam bo povrnila energijo in bo simbol nekih novih spoznanj. Dovolite si narediti korak naprej, tako boste ponosni nase.
Zdravje: Pozitivne misli bodo okrepile vašo notranjo moč in prinesle neke ugodnosti. Poglobili se boste v lastno zgodbo in odkrili, da so pred vami spremembe in novosti.

Rak
Ljubezen: Napredek tedna prihaja v torek in četrtek, ko najdete v sebi več energije in osebne motivacije. Venera vam bo podarila energijo privlačnosti, ki bo tudi dobra iztočnica za osebno rast. Dogodki bodo ta teden v znamenju romantike in čustvene skladnosti.
Denar: Saturn vas bo zaznamoval s strogostjo, toda vseeno najdite način, kako začutiti tudi nežnejše energije. Navdih boste lahko črpali iz sebe in naredili pomemben korak naprej. Glede denarja se boste morali sprostiti in si nekoliko bolj zaupati.
Zdravje: Spoznali boste, da morate pustiti preteklost za seboj. Pluton vam bo prinesel neko preobrazbo, na katero boste ponosni. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vam bodo pomagali na poti razvoja. Sledili boste svojim sanjam.

Lev
Ljubezen: Venera vam bo podarila energijo privlačnosti in Mars dobre iztočnice za osebno srečo. Ključno bo, da se boste znali postaviti zase, sodeč po zvezdnih namigih, pa se boste znali tudi prilagoditi. Ognjevitost se vam bo v odnosu obrestovala v sredo in petek.
Denar: Čas bo v znamenju ustvarjalnih misli in tako pride tudi uspeh. Izzive boste imeli v torek in sredo, ko sicer ne bo vse po vaše, a boste našli zanimive rešitve. Denarno se boste znali postaviti zase in narediti dober načrt. Barva dobre energije bo nebeško modra.
Zdravje: Uran vam prinaša več sprememb, in če boste znali nanje pogledati z drugega zornega kota, vas bo obiskala sreča. Napredek tedna bo prav v pogovoru, toda slišati morate tudi sogovornike. Rdeča nit bodo odnosi, slediti morate glasu srca.

Devica
Ljubezen: Zvezde kažejo, da bo dobro uporabiti smisel za diplomacijo, tako boste lahko dosegli svoje. Dovolili si boste narediti korak naprej in Venera vam bo pri tem prinesla srečo. Okoliščine boste analizirali in sledili svojim občutkom, tako boste nagrajeni.
Denar: Naredili boste načrt, kaj morate spremeniti in do katere mere. Jupiter vam je naklonjen in spremembe boste odprto sprejeli. Odločitve v sredini tega tedna bodo modre in preudarne, a bo treba sprejeti nekaj novosti.
Zdravje: Mars vam bo okrepil fizično energijo, skozi delo na sebi. Zgradite most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Pozitivno energijo boste črpali iz narave in aktivnosti na prostem. V svojem srcu naredite prostor za ljubezen.

Tehtnica
Ljubezen: Poglobili se boste v znanja in občutke, ki vam bodo v pomoč. Roko na srce, partner vam bo nastavil ogledalo, da najdete v sebi tudi neko drugo dimenzijo. Štela bo diplomacija, lepe besede, ki bodo pripomogle k ravnovesju in skladnosti.
Denar: Na delovnem mestu boste morali na zadeve pogledati s svetle plati, tako lahko dosežete rezultate. Čas bo za iskren pogovor, da si okrepite zaupanje, tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Glede denarja boste sprejeli modro odločitev.
Zdravje: Ko boste našli ravnovesje, boste spoznali lastno veličino in ugotovili, kaj se lahko še naučite. Ni čas, da se primerjate ali tekmujete z drugim, bolje je, da najdete v sebi srečo in mir. Umetnost, glasba in ples bodo pot do notranjega ravnovesja.

Škorpijon
Ljubezen: Ta teden boste poiskali navdih in ugotovili, kaj lahko spremenite. Rdeča barva bo v vaše življenje prinesla strast, notranjo moč in brezpogojno ljubezen. Sreča je na strani pogumnih in to se vam bo v partnerskih odnosih obrestovalo.
Denar: Venera bo okrepila vaša stališča in vam podarila modrost odločanja. Mnogo se boste naučili, če boste znali opraviti analizo lastne preteklosti. Podporo vam bo ponudil Merkur, v ospredju bo komunikacija in drugi ljudje bodo vir novih spoznanj.
Zdravje: Mars vam bo okrepil samozavest in lahko boste ponosni nase. Rdeča nit bodo odnosi, kajti skozi te dobite uvid, kaj morate še spremeniti. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih. Notranjo moč pridobite skozi raziskovanje občutkov.

Strelec
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo odločno povedal svoje mnenje, a boste to sprejeli šele čez čas. Več poudarka boste dali aktivnemu preživljanju prostega časa. Slediti morate glasu srca, tako si lahko obetate pozitivne preobrate. V ospredju bosta romantična energija in skladnost.
Denar: Zgodili se bodo premiki, povezani z odkritostjo v pogovoru. Magnetična energija se bo obrestovala tako na delovnem mestu kot pri denarnih zadevah. Jupiter vam bo okrepil voljo. Nekaj posebno dobrega pričakujte v sredo oziroma petek.
Zdravje: Kolo usode se bo glede počutja zavrtelo v vašo korist. Naredite korak naprej in sledite svojim občutkom; to je lahko dobra iztočnica za rast. Česar ne morete povedati na glas, si zapisujte, tako vam bo mnogo lažje.

Kozorog
Ljubezen: Saturn vam bo podaril preudarnost, še posebno v ljubezni. Opravili boste neko analizo, pri tem vam bodo v oporo prijazne besede. Ta teden se bo zgodilo veliko dobrih sprememb, na katere boste ponosni.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in lahko boste napredovali. Zelena barva bo vaša motivacija. Denarno se vam obeta sreča v sredo in petek. Pod črto, to bo teden dobrih zamisli in ustvarjalnosti.
Zdravje: Opravite tako imenovano bilanco, da najdete zanimive odgovore. Predelajte tudi nekaj iz preteklosti, v tem je pot do osebne svobode. Odločitve tega tedna bodo zelo modre in preudarne. Sprostite se lahko ob prijetni glasbi.

Vodnar
Ljubezen: Res se boste borili za osebno svobodo, toda po drugi strani boste sledili čarom partnerske ljubezni. Dom bo oaza miru in harmonije. Modro bo, da si občutke zapisujete, tako lahko naredite pomemben korak naprej.
Denar: Daleč v ospredju bosta prilagajanje in diplomacija. Ob tem lahko pričakujete uresničitev načrtov. Kljub več obveznostim si boste znali vzeti čas zase in za to boste nagrajeni. Denarno stanje bo podobno gugalnici. Srečen dan: sreda.
Zdravje: V ospredju bodo pogovori in izmenjava mnenj, tako najdete tudi določeno moč in spodbudo. Modra barva bo dobro delovala na vaše počutje. V miru razmislite, kaj boste morali še spremeniti. Sprostile vas bodo dejavnosti v naravi. 

Ribi
Ljubezen: V iskrenem pogovoru boste ugotovili, kaj morate še spremeniti in kako si določiti osebne meje. Ob skupni večerji bosta spoznala, kaj potrebuje vajina ljubezen, da bo napredovala. Če boste sledili glasu srca, lahko vse to tudi dosežete.
Denar: Obiskala vas bo vila dobrih idej in vam prinesla tako rekoč vse na dlani. Zadev ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Pogovori naj bodo rdeča nit tedna, pripomogli bodo k ravnovesju.
Zdravje: Stvari, ki jih še ne morete izreči, si boste morali zapisati, da ohranite notranji mir. Sodeč po zvezdnih namigih bo Neptun tisti, ki vam bo okrepil energijo, in tako najdete zanimive odgovore. Sprostila vas bo glasba. Tako lahko razmislite, kdaj bo čas za nove odločitve.

prejšnji članek
Trik Jamieja Olivera za popoln krompirček
Kulinarika
Trik Jamieja Olivera za popoln krompirček
naslednji članek
Znana Slovenca objavila fotografije, na katerih pozirata v poročnih oblekah
Svet slavnih
Znana Slovenca objavila fotografije, na katerih pozirata v poročnih oblekah

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.