1) Testa ne smemo preveč stepati.
2) Potica ne sme biti preveč vzhajana, to pomeni, da v modelu lahko naraste le za eno polovico.
3) Potice ne smemo vzhajati nad toplim radiatorjem, ampak bolje na sredi mize, vendar tako, da pokrijemo jo s PVC folijo.
4) Testo in nadev morata imeti enako temperaturo.
5) Pred peko potico v modelu večkrat prebodemo s kuhinjskimi vilicami ali leseno paličico do dna. Premažemo jo z razžvrkljanim jajcem.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.