Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Popolni lasje tudi v dežju

24. 3. 2016; 05.00
Avtor: Vera Ramšak
lasje kitka
Meglena jutra, predvsem pa deževni dnevi, ko je zrak nasičen z vlago, so naravni sovražnik številka ena za vaš naglavni okras! Kaj storiti, da bi se izognile videzu »polite kokoši« in bo vaša frizura vedno popolna?

V umite lase vtrite peno ali kakšen drug utrjevalec. Potem lase posušite popolnoma do suhega. To je pred soočenjem z vlago še posebej pomembno. V suhe lasne konice vtrite nekaj pomade, ki jih bo nahranila in vrnila vlažnost. Tako je ne bodo srkale iz zraka in vam pokvarile frizure že po nekaj korakih na prostem.


Če niste ljubiteljica kodrov, na lase nanesite sredstvo za glajenje, potem lase osušite in vsak pramen posebej zgladite z likalnikom.

Urejeno frizuro izdatno zaščitite z lakom za lase (t. i. antifrizz), ki je narejen posebej za mokre dni. Potem ko ste si uredili lase, počakajte vsaj pet minut, da se vam glava (in z njo lasje) popolnoma ohladi. Šele potem stopite ven.


Seveda je nujno, da se zaščitite z dežnikom. V želji, da bi ugotovile, ali vse stoji na svojem mestu, pa nikar ne segajte s prsti v lase. Tako boste zmedo na glavi le še povečale!

prejšnji članek
Priprava potice s kvasno-solno emulzijo
Kulinarika
Priprava potice s kvasno-solno emulzijo
naslednji članek
Nasveti za uspešno peko potic
Kulinarika
Nasveti za uspešno peko potic
#obraziavenija
obraziavenija