foto: Shutterstock
Pikantna kumarična priloga (reliš)
Priprava: 15 minut
Za 4 osebe potrebujete naslednje sestavine:
Postopek priprave
Kumaro olupimo, podolžno prerežemo in z žličko odstranimo seme.
Kumaro nato narežemo na kockice in na drobno sesekljamo.
Mladi čebuli očistimo in drobno sesekljamo.
Paradižnik narežemo in drobno sesekljamo – seme prej odstranimo.
Čili očistimo semen in drobno sesekljamo.
Zmešamo kumaro, mlado čebulo, paradižnik, čili, olje, sesekljan peteršilj in limonov sok.
Začinimo po okusu.
Omako ponudimo k pečenemu mesu z žara ali k pečeni ribi, na primer k zrezkom iz tunine.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.