Pečene pikantne perutničke.jpg foto: profimedia LIZA MAJA
Kaj potrebujemo?
Za pomako potrebujemo:
Postopek priprave
1.Perutničke operemo in položimo v pekač. Olupljen česen damo v višjo posodo, dodamo dimljeno papriko, kumino, sol, čili, paradižnik, vodo in vse skupaj premešamo s paličnim mešalnikom. Zmes enakomerno prelijemo po mesu in pečemo v pečici na 180 °C približno 1 uro. Med pečenjem meso 1- do 2-krat obrnemo.
2.Vmes bomo pripravili pomako. Kislo smetano zmešamo z majonezo in fino naribanim modrim sirom. Posujemo z narezanim svežim peteršiljem in postrežemo skupaj z modrim sirom.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.