Breskvov sladoled foto: Shutterstock
Sestavine:
– breskve
– sladkor v prahu
– limonov sok
– pinjenec
– sladka smetana
Priprava:
Breskve olupite in jim odstranite koščice. Meso zrežite na manjše koščke in jih stresite v multipraktik. Dodajte še limonov sok in sladkor v prahu ter vse skupaj zmiksajte v gost pire. Sladko smetano vlijte v večjo skledo in z električnim mešalnikom čvrsto stepite. Breskov pire zmešajte s pinjencem, nato pa oboje skupaj počasi umešajte v sladko smetano. Mešajte previdno in počasi. Pripravljeno zmes prelijte v kovinsko posodo, jo zaprite in za približno 6 ur postavite v zamrzovalnik. Med zamrzovanjem maso večkrat dobro premešajte. Pripravljen sladoled postrezite v skledicah in ponudite.
Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.