poširano jajce foto: DREAMSTIME
Poširanje je zahtevna tehnika priprave jajc, ki ji še zdaleč ni vsak kos. Se pa lahko s krasnim rezultatom kljub temu pohvalite na zelo preprost način. Vsem tistim, ki vam je doslej klasična izvedba prinesla razočaranje v obliki razlitega jajca, ki se v vodni kopeli ni ujel v vrtinec, svetujemo preprost trik s cedilom.
Če si težko predstavljate izvedbo po zgoraj opisanih korakih, si lahko postopek ogledate tudi v spodnjem videu.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.