nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Tole je posebna penina

21. 6. 2016; 06.02
Avtor: Š. K.
18
Pravijo, da naključij ni. V Radgonskih goricah je že dolgo tlela ideja, da bi ustvarili nekaj posebnega, in naključje (ali pa tudi ne) je hotelo, da je tam nastopala zelo posebna oseba – Alya.

Ko je odpela pesem Za naju, je bilo jasno, v katero smer se bo razvijala ideja. Rodila se je penina Alya. Vse drugo je zgodovina.
Po njenem izboru – Zlata radgonska penina, pridelana po klasični metodi.
Rezultat trdega dela in vztrajnosti. Po njenem okusu – sladka penina. V svetu klasičnega penečega se vina sladkega ne najdemo prav pogosto. Gre za drznost in temperament. V njenem slogu, povsem samosvoja penina. Eksplozivna, seksi in samozavestna. Penina Alya – njena značajska dvojčica. Je zlata penina s popolnoma samosvojim slogom. Prvi požirek vas bo omamil z živahnimi poljubčki in zapeljal k vedno novemu okušanju te bogate pijače. Drzna, a očarljiva in družabna penina, igriva kot prava mala zabava v kozarcu, ki jo lahko uživamo samostojno ali ob hrani.

In kaj o svoji penini pravi Alya?
»Od nekdaj se rada razvajam in pocrkljam, seveda pa to delim tudi z drugimi. Ustvariti čisto svojo penino, ki mi bo značajsko blizu, sem si že dolgo želela. Zato sem zelo vesela in ponosna, da se mi uresničujejo sanje. Skupaj z Radgonskimi goricami, ki so danes največji in najstarejši proizvajalec penin v Sloveniji, s 160-letno tradicijo, smo razvili čisto nov okus penine Alya, ki je namenjena vsakomur, ki se želi razvajati in uživati trenutke – naj bo majhen ali velik, pomemben ali nepomemben; vsak trenutek si lahko naredimo najlepši. Gre za drzen in temperamenten izdelek, ki draži in izziva, naj ga poskusimo! V mojem stilu, čisto samosvoja penina. Že v prvem požirku eksplozivna in samozavestna.«

prejšnji članek
Ena žlahtna štorija: Kdo se izživlja nad igralci?
Svet slavnih
Ena žlahtna štorija: Kdo se izživlja nad igralci?
naslednji članek
Volani so poletni modni trend
Moda&Lepota
Volani so poletni modni trend