dnevnik 191 Odkrito.si

Dnevnik: Darja Groznik doživela šok zaradi plače

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 24. aprila

kate middleton, william, dojenček, novorojenček Svet24.si

Kate in William pokazala novega princa

Toronto, kombi Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

severina pevka hrvaška Njena.si

Severina šokirana in v solzah

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Uživajte v mojstrovini slovenskega kuharja
| pr

Uživajte v mojstrovini slovenskega kuharja

Tudi letos je Argeta Exclusive združila moči z vrhunskim chefom in na trg lansirala že svojo 8. mojstrovino. Novi okus Argeta Exclusive á la JB restavracija je v svojem slogu mojstrsko ustvaril vrhunski chef svetovnega kova Janez Bratovž

Črna posodica tokrat prinaša slastno kombinacijo piščančjih jeter, igrive kandirane pomaranče in prestižnega konjaka, ki jih je v svojem slogu mojstrsko združil vrhunski chef svetovnega kova Janez Bratovž. Argeta je znova dokazala, kako se lahko z izkušeno ekipo, ki verjame v svoje ideje, ustvarjajo izjemni izdelki in kljub izzivom, ki jih postavlja široka proizvodnja, uresničuje gurmanska pravljica. Zahvala gre tudi vsem kuharskih mojstrom, saj omenjenih ekskluzivnih doživetij brez njihovega truda ne bi bilo. Novi okus Argeta Exclusive á la JB restavracija je kot omejena serija popoln dodatek liniji Argeta Exclusive. Čez leto nas razvajata dva okusa, in sicer goveja pašteta s tartufi in jelenova pašteta z rožmarinom, sedaj pa se lahko ekskluzivno prepustite tudi mojstrovini okusov izpod rok chefa JB.

Ko govorimo o Argeti Exclusive, govorimo o izbranosti, edinstvenosti in odličnosti. Namenjena je tistim, ki se radi prepuščajo gurmanskim užitkom in tistim, ki se ne bojijo eksperimentiranja z okusi. Odlikujejo jo inovativne kombinacije sestavin, ki so skrbno izbrane. Kvalitetno meso predstavlja osnovo za prefinjeno paleto okusov, ki z dodatkom domačih ter eksotičnih začimb združuje profesionalno znanje kuharjev, ki recepte za nove Argetine okuse sestavljajo s predanostjo in strastjo. Kuharski mojstri poleg tradicije cenijo kulinarično drznost in rustikalne okuse kombinirajo z različnimi začimbnimi mešanicami, ki se kar topijo v vaših ustih in puščajo užitke, o katerih še dolgo sanjate. K unikatnemu okusu pa doprinese tudi dejstvo, da Argetina proizvodnja ne temelji na predelavi ostankov mesnopredelovalne industrije, temveč je narejena iz pravega mesa.

"Argeta želi vedno ponuditi le najboljše, z ekskluzivnim okusom pa ponudi še nekaj prav posebnega. Največji izziv pri sodelovanju s chefi je skupaj ustvariti sofisticiran recept, ki ga je mogoče uresničiti tudi v široki proizvodnji," je povedal Enzo Smrekar, predsednik uprave Droga Kolinska in idejni oče že osme Argete Exclusive.

Kot se za tako linijo spodobi, je bila tudi pašteta izpod rok Janeza Bratovža predstavljena na prav posebnem ekskluzivnem dogodku, kjer se je izbrana družba razvajala v njegovi restavraciji v središču mesta Ljubljana. Svoje brbončice so z novo pašteto in izbranimi okusi razvajali tudi Mojca Mavec, Ana Žontar Kristanc, Tjaša Perko in Hermina Kovačič, družbo pa so jim delali tudi številni slovenski blogerji in novinarji. Argeta Exclusive je goste navdušila že kot predjed, razočarale pa niso niti druge inovativne kuharske mojstrovine.