ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! Videla jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

V Tušu podelili kar 39 parnih postaj Rowenta družinam z dvojčki in trojčki
| Oglasno sporočilo

V Tušu podelili kar 39 parnih postaj Rowenta družinam z dvojčki in trojčki

V Tušu so v sodelovanju z Rowento pripravili akcijo za družine z nedavno rojenimi dvojčki ali trojčki, ter podelili kar 39 parnih postaj.

Izdelek, ki ga odlikuje dolgotrajno neprekinjeno likanje, zagotovo pride prav vsaki družini z velikimi količinami perila, zato so predvsem mamice z navdušenjem sprejele akcijo. Hvaležnost za prihranek časa, ki ga bodo lahko namenile svojim malim zakladom, je bilo zaznati ob predaji parnih postaj prav pri vsaki mladi družini.

V Tušu so s partnerjem Rowento med 30. avgustom in 30. oktobrom vsem svojim kupcem pripravili posebno akcijo, v kateri so članom Tuš kluba ponudili izdelke omenjenega proizvajalca s 50-odstotnim popustom. Aktivnost pa so še nadgradili in mamicam, ki so v času trajanja akcije rodile dvojčke ali trojčke podelili likalno parno postajo Rowenta.


Odlikuje jo izjemni izpust pare na vseh vrstah tkanin, kar omogoča predvsem hitrejše in učinkovitejše likanje večje količine perila. Poleg prihranka časa pri likanju večjih količin perila zagotavlja še prihranek energije. Velik rezervoar za vodo pa zagotavlja dolgotrajno neprekinjeno likanje, brez dodatnega dolivanja vode.

Družine, ki so za aktivnost izvedele iz Tuševih promocijskih letakov, so se odzvale v izjemnem številu. Saj so na koncu v Tušu razveselili kar 39 mamic, ki so prejele likalno parno postajo Rowenta Compact Steam. In ena izmed njih je Klara Čadej, ki je ravno povila dvojčka Leona in Tijaža. Ob prejetju gospodinjskega pripomočka nam je z veseljem zaupala: "Vesela sem, da sem prejela parno likalno postajo Rowenta, ki mi bo prihranila čas."

Tovrstni odzivi so se ob predaji kar vrstili, saj varčni in tihi pripomoček prihrani marsikatero minuto, ki jo mlade mamice lahko namenijo za svoje male zaklade ali pa prepotrebni počitek.