Mošnjički s špinačo in feto
Sestavine za 12 mošnjičkov:
100 g mlade špinače
4 mlade čebule
200 g sira feta
4 žlice kisle smetane
1 jajce
3 žlice drobtin
sol, poper
250 g razvaljanega vlečenega testa
1 žlica olivnega olja
100 g zamrznjenih borovnic
Priprava:
1. Špinačo umijemo z mrzlo vodo in odcedimo. Čebulo umijemo in narežemo na obročke. Feto z vilicami razdrobimo. Zmešamo čebulo, špinačo, feto, kislo smetano, jajce in drobtine. Solimo, popramo.
2. Pečico segrejemo na 180 stopinj. Tri liste testa položimo drugega prek drugega in izrežemo štiri enako velike kvadrate.
3. Namastimo pekač za mafine in po en kos testa položimo v vsako vdolbino.
4. V maso za nadev vmešamo še borovnice in napolnimo testene skodelice. Na vrhu jih stisnemo skupaj v obliki mošnjička. Pečemo od 15 do 20 minut.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.