sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

damjan-žugelj
Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo iskali z detektivom

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

S tem boste svoje goste navdušili

3. 2. 2018; 04.00
Avtor: Revija Maja
dreamstime_xxl_32071323
Odličen prigrizek, ki ga ne bodo želeli nehati jesti!

Mošnjički s špinačo in feto

Sestavine za 12 mošnjičkov:
100 g mlade špinače
4 mlade čebule
200 g sira feta
4 žlice kisle smetane
1 jajce
3 žlice drobtin
sol, poper
250 g razvaljanega vlečenega testa
1 žlica olivnega olja
100 g zamrznjenih borovnic

Priprava:
1. Špinačo umijemo z mrzlo vodo in odcedimo. Čebulo umijemo in narežemo na obročke. Feto z vilicami razdrobimo. Zmešamo čebulo, špinačo, feto, kislo smetano, jajce in drobtine. Solimo, popramo.
2. Pečico segrejemo na 180 stopinj. Tri liste testa položimo drugega prek drugega in izrežemo štiri enako velike kvadrate.
3. Namastimo pekač za mafine in po en kos testa položimo v vsako vdolbino.
4. V maso za nadev vmešamo še borovnice in napolnimo testene skodelice. Na vrhu jih stisnemo skupaj v obliki mošnjička. Pečemo od 15 do 20 minut.

prejšnji članek
Alenka Košir prvič in iskreno o svoji ljubezni
Odnosi
Alenka Košir prvič in iskreno o svoji ljubezni
naslednji članek
Trend: Estetika in funkcionalnost kopalniškega pohištva
Življenjski slog
Trend: Estetika in funkcionalnost kopalniškega pohištva
#nasazenazenska
nasazenazenska