favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Pripravite tole in navdušite goste!

30. 7. 2019; 12.33
Avtor: Oglasno sporočilo
solata

Popečena solata bo pravi užitek za vse ljubitelje dobrot. foto: Arhiv

Ste za goste izvedeli tik pred zdajci in so vas ujeli nepripravljene? Nič lažjega. Čudovit električni žar vas čaka kar na poti, na bencinskih servisih OMV, na njem pa lahko pripravite številne dobrote, s katerimi boste očarali goste.

Sladek krompir: specite ga na električnem žaru!
Krompir dobro operite, narežite na kolute ali podolgovate rezine, posolite in naoljite ter na žaru pecite 10 do 15 minut. Na koncu lahko dodate začimbe ali pa - še bolje, začinite s cimetom, ki bo krompirju dal nov, svež okus. 


Tofu: ljubitelji brezmesnih dobrot bodo navdušeni

Za peko na žaru uporabite čvrst tofu. Da bo njegov okus še boljši, ga približno za 30 minut marinirajte, nato ga nataknite na nabodala in položite na žar. Pripravljen bo v približno 10 minutah. 

Lubenica, postrežena na ta način, vas bo navdušila. foto: Arhiv

Lubenica: zvezda sladic poletja
Ko jo boste dali na žar, boste ugotovili, da v sebi resnično skriva dodano vrednost. Specite jo na električnem žaru, na vsaki strani približno 3 minute in jo postrezite gostom. V kombinaciji s pršutom, balzamičnim kisom in začimbami bo zvezda vaše pojedine. 

Solata naj gre na žar!
Če boste na žar postavili solato, potem se odločite za romansko. Prerežite jo na pol in jo premažite z oljčnim oljem. Na vsaki strani pecite 2 do 3 minute ter solite po okusu. Postrezite z žara in uživajte v hrustljavo zapečeni solati. Za piko na i ji lahko dodate čičeriko in popečene češnjeve paradižnike, ki jih prav tako na hitro popečete na žaru.  

Vse za žar vas čaka na OMV bencinskih servisih foto: Promocijsko gradivo

Kakšen žar potrebujete?

Za te dobrote ne rabite niti oglja niti ognja. Odličen za peko bo namizni žar Smoke Less Grill, ki ga člani Kluba SMILE & DRIVE lahko dobite na bencinskih servisih OMV po posebej ugodni ceni. Vzljubili ga boste zato, ker poskrbi za 70 % manj dima in vonja ter ima dve samostojni plošči, ki omogočata istočasno peko na različnih temperaturah. 

prejšnji članek
Test: Naravni repelenti neuspešno odganjajo komarje
Zdravje
Test: Naravni repelenti neuspešno odganjajo komarje
naslednji članek
Ali Nika Zorjan razmišlja o otrocih?
Svet slavnih
Ali Nika Zorjan razmišlja o otrocih?