reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Slovensko tržišče je eno prvih s to znamko kave

21. 9. 2020; 10.00
Avtor: K.M.
Kava

Kava foto: Thinkstock

Slovenija je eno od prvih tržišč Skupine Coca-Cola HBC, na katerem je uvedena blagovna znamka Costa Coffee. Vstop v kategorijo kave je v skladu z vizijo Coca-Cole HBC, da postane vodilni partner v prodaji pijač za katerikoli čas dneva in za vsako priložnost.

Coca-Cola HBC Slovenija je med prvimi v Skupini Coca-Cola HBC predstavila ponudbo izdelkov blagovne znamke Costa Coffee v maloprodaji, gostinskem segmentu in na poti. Z vstopom v tržno kategorijo kave je Coca-Cola HBC potrdila predanost svoji viziji, da postane vodilni partner v prodaji pijače za katerikoli čas dneva in za vsako priložnost, tako da svojim kupcem in potrošnikom ponuja najboljšo, najbolj široko in najbolj prilagodljivo paleto izdelkov.


Ruža Tomić Fontana, glavna direktorica Coca-Cole HBC Slovenija poudarja: "Kava je ena od tržnih kategorij, ki nam pomaga, da postanemo vodilni partner na področju prodaje pijače za katerikoli čas dneva in za vsako priložnost. Verjamem, da lahko z vključitvijo močne blagovne znamke v našo ponudbo, kot je Costa Coffee, postanemo najboljši partner našim kupcem, tako da jim ponudimo najboljše izkušnje v svojem razredu. Naše bogate izkušnje, znanje in zaposleni nam omogočajo, da v popolnosti in z navdušenjem izkoristimo to priložnost."


Potem ko je avgusta 2018 The Coca-Cola Company kupila znamko Costa Coffee, je Coca-Cola HBC postala prvi polnilec v sistemu Coca-Cole, ki to blagovno znamko uvaja na svojih 28 tržišč. Ponudba Coca-Cole HBC Slovenija bo obsegala široko paleto mešanic in formatov blagovne znamke Costa Coffee. Celotna ponudba izdelkov blagovne znamke Costa Coffee bo vključevala praženo kavo v zrnu, mleto kavo in kavo v kapsulah, s čimer bo pokrit širok razpon želja in potreb kupcev ter potrošnikov. Načrti, povezani z uvajanjem blagovne znamke na tržišče podjetja Coca-Cola HBC Slovenija, bodo najprej uresničeni v maloprodaji, gostinskem segmentu in na poti. Coca-Cola HBC Slovenija trenutno na tržišču ne namerava odpreti prodajalne Costa Coffee.

prejšnji članek
Horoskop: Ne podpihujte čustev, umirjajte jih
Horoskop
Horoskop: Ne podpihujte čustev, umirjajte jih
naslednji članek
Bi prepoznali slavnega izganjalca duhov?
Svet slavnih
Bi prepoznali slavnega izganjalca duhov?