901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

IZBRANI PRODUKTI LETA 2023

11. 10. 2022; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
tbz-poy-2022-skupinska-feb22-v11

foto: TBZ POY 2022 SKUPINSKA FEB22 V11.jpg

Novi izdelki le stežka preživijo svoja prva leta uveljavitve in velika večina, več kot 80%, jih ne 'preživi' niti prvega leta na trgu. Vsi ki prvo leto le uspejo ostati na policah in so kupcem dovolj zanimivi so izpostavljeni uveljavljeni in novi konkurenci.

Vse to je seveda s stališča kupca še večji izziv. Kako izbrati pravi izdelek ali storitev med vso široko ponudbo, ki naj jo ponujajo police trgovcev in spletne prodajalne. Katero pralno sredstvo je najboljše za naš namen, katera krema, pasta, jogurt, mesni izdelek ali pripravljena hrana in vse drugo kar se nam kupcem ponuja? Obstaja bližnjica do najboljših novosti na trgu?

Kako med vsemi novostmi izbrati takšen produkt, ki je preverjeno dober, kakovosten in preizkušen?

Najpogostejši razlog za nakup novih izdelkov je priporočilo. Priporočilo prijateljev, znancev, družine je nasvet, ki mu brez posebnega preverjanja lahko zaupamo in mu verjamemo. Povsem enako pa je tudi s pečatom Izbran produkt leta, ki je rezultat in mnenje široke množice kupcev v posamičnih kategorijah. Neodvisna raziskava med slovenskimi kupci o atraktivnosti in inovativnosti produktov, je potrditev in za nagrajence hkrati izjemno priporočilo vsem ostalim kupcem. Kdo so nagrajenci za 2022 si lahko gledate na spletni strani www.produktleta.si.

foto: TBZ POY 2022 SKUPINSKA FEB22 V11.jpg

Vsakoletni izbranci slovenskih kupcev so vsako leto objavljeni sredi februarja. Sama raziskava pa se opravlja v decembru. Zaineresirani kupci in tisti, ki jih zanimajo novosti lahko sledijo objavam na spletni strani in sodelujejo pri testiranju izdelkov.

Za proizvajalce je to izjemen način izpostavitve svojih novosti. Dokazan koncept, ki je najboljši način za razlikovanje od konkurence in za spodbujanje zanimanja kupcev. Pečat je najboljši način, kako biti v središču zanimanja kupcev, v zadnjih trenutkih nakupne odločitve in stalno pritegovanje kupcev ter aktiviranje potenciala produkta. Prav tako so vsi Izbrani produkti leta deležni dodatnih izpostavitev in ugodnosti.

Izbran produkt leta predstavlja univerzalen in verodostojen pečat potrošniškega glasu in izbire ter prepoznavnosti, pri katerem so kupci edini pravi ‘strokovnjaki’, kar zadeva množične maloprodajne izdelke in storitve. Obsežno, strokovno in neodvisno raziskavo mnenja kupcev posamičnih kategorijah, opravi mednarodno priznano in neodvisno raziskovalno podjetje NielsenIQ. Rezultati reprezentativnega vzorca slovenskih kupcev določijo Izbrane produkte leta. Misija pečata Izbran produkt leta je pomagati proizvajalcem pri rasti in prepoznavnosti, obenem pa jim uresničiti vizijo, da svoje inovativne izdelke kar se da uspešno približajo in predstavijo kupcem. 

V Sloveniji že 11. leto uspešno sodelujemo z različnimi blagovnimi znamkami, kar kažejo tudi rezultati naše rasti. V obdobju med 2016 in 2022 je podjetje, ki izvaja koncept v Sloveniji zraslo za 221%. Tudi na globalni ravni se trend rasti pečata Izbran produkt leta - Voted Product of the Year nadaljuje in je izjemen, kar se kaže v globalni prepoznavnosti in zaupanju na domačem in svetovnih trgih. 

foto: IZBRANI PRODUKT LETA

prejšnji članek
Znaki zastrupitve z močeradovim strupom
Zdravje
Znaki zastrupitve z močeradovim strupom
naslednji članek
Razkrivamo skrivnost lepih, cvetočih orhidej
Zdravje
Razkrivamo skrivnost lepih, cvetočih orhidej