pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Znana igralka popolnoma neprepoznavna

21. 8. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
profimedia-0182219334

foto: Profimedia

Njena kariera se strmo vzpenja.

Margot Robbie je trenutno eno izmed najbolj zvenečih imen v Hollywoodu, v katerega se je z velikimi črkami zapisala z vlogo Naomi ob Leonardu DiCapriu in Katarini Čas v filmu Volk z Wall Streeta. Ravno s slednjo pa je avstralska igralka še vedno v dobrih odnosih, kar je zagotovo pozitivno tudi za slovensko igralko. Margot je v zadnjih štirih letih namreč postala ena izmed najbolj zaželenih igralk, ki se za vloge velikokrat prepusti tudi velikim vizualnim transformacijam.

Že v začetku leta je umetno pridobila kar nekaj kilogramov za glavno vlogo v filmu Jaz, Tonya. Gre za biografsko dramo v kateri je Margot upodobila resnično zgodbo ameriške umetnostne drsalke Tonye. Harding. Tokrat pa je igralka zopet popolnoma neprepoznavna za vlogo v še enem delno biografskem in zgodovinskem filmu Mary, kraljica Škotov (Mary Queen of Scots), v katerem bo upodobila eno izmed najpomembnejših evropskih kraljic, kraljico Elizabeto I

Kratki in nakodrani intenzivno rdeči lasje ter uničena koža, nekaj, česar pri svetlolasi in vedno popolni Margot nismo navajeni. Vseeno pa že komaj čakamo, da ta nov zgodovinski film, ki se bo tokrat osredotočal na Elizabetino sestrično, pride v kinodvorane. 

prejšnji članek
Je 'glavca' iz Velikih pokovcev lahko videti seksi? O, ja!
Svet slavnih
Je 'glavca' iz Velikih pokovcev lahko videti seksi? O, ja!
naslednji članek
Alya kazala penino, vsi so gledali dekolte
Svet slavnih
Alya kazala penino, vsi so gledali dekolte