1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Na filmska platna prihaja 'Rocketman'.

24. 2. 2019; 08.00
Avtor: K.K.
rocket

Elton John pri filmu sodeluje kot izvršni producent, njegov mož David Furnish pa kot producent. foto: Karantanija Cinemas

Po biografiji Queenov in Freddyja Mercuryja v filmu Bohemian Rhapsody, si bomo kmalu lahko ogledal tudi film Eltona Johna.

Lanskoletni film Bohemian Rhapsody, ki govori o skupini Queen in legendarnem Freddyju Mercuryju, je požel ogromen uspeh in očitno navdušil filmske ustvarjalce, da posnamejo še druge glabene biografske filme. Tako si bomo že prihodnji mesec na Netflixu lahko ogledali film ene najbolj popularnih hard rock skupin vseh časov, Mötley Crüe, na dan pa je prišla novica, da si bomo že od 30. maja dalje v Koloseju lahko ogledali tudi biografijo Eltona Johna. Film nosi naslov 'Rocketman', v glavni vlogi pa se bo tokrat preizkusil igralec Taaron Egerton, ki naj bi za vlogo dejansko sam odpel Eltonove skladbe. Film spremlja kariero Eltona Johna vse od začetkov, do trenutka, ko se je povzpel do svetovne slave. Pevec je pri projektu sodeloval tudi kot izvršni producent, njegov mož David Furnish pa kot producent.

prejšnji članek
Meditira in uživa v dobrem seksu
Svet slavnih
Meditira in uživa v dobrem seksu
naslednji članek
Jelena Rozga v solzah
Svet slavnih
Jelena Rozga v solzah