stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Tako vsestransko aktivna je družina Nataše Pirc Musar

27. 11. 2021; 05.00
Avtor: Revija Lady
Nataša Pirc Musar - OBREZ

Nataša Pirc Musar foto: Sašo Švigelj

Nekdanja novinarka, informacijska pooblaščenka in odvetnica Nataša Pirc Musar je zelo vsestranska ženska, ravno tako pa tudi njeni najbližji – mož Aleš in sin Maks.

Vsi obožujejo kulturo. Večkrat jih boste srečali v   gledališču, iz domačih Radomelj do Špas teatra v Mengšu ni  daleč, ravno tako ne do katerega izmed ljubljanskih gledališč, kamor se pogosto odpravijo skupaj, čeprav je Maks že odrasel.

Nataša Pirc Musar in Aleš Musar foto: Marko Vavpotič

Natašin edinec pridno študira in ob prostih dnevih   dela v Ruski dači. Tudi njegova mama je zelo zavzeta za ta   projekt in z veseljem podpira par vogalov. Zelo si prizadeva,   da bi bili vsi dogodki dobro organizirani, obiskani, da bi bili   gostje zadovoljni in se vračali. Je res zavzeta gostiteljica, ki   jim z veseljem postreže, občasno pa tudi poprime za mikrofon   in zapoje. Svojemu možu je v veliko oporo. Ob vsem tem  pa še uspešno vodi odvetniško pisarno, ki jo ima v partnerstvu s kolegico, in je izjemno družbeno angažirana, kritična   opazovalka dogajanj v gospodarskem in širšem družbenem   in političnem življenju. Njen Aleš, ki je sicer doktorand britanske fakultete za management v Lancastru, pa se je skoraj   v celoti usmeril v vodenje Ruske dače. Doktorsko diplomo   mu je podelila takratna dekanja, sestrična britanske kraljice   Elizabete II., princesa Aleksandra.

prejšnji članek
Sekirca v med: Igralka 46-let srečno neporočena
Svet slavnih
Sekirca v med: Igralka 46-let srečno neporočena
naslednji članek
Tako preprosto odstranite suho kožo na telesu
Moda&Lepota
Tako preprosto odstranite suho kožo na telesu