nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Nadaljevanje uspešnice Pr'Hostar ruši rekorde

3. 11. 2022; 09.30
Avtor: K.M.
Pr Hostar

Pr' Hostar foto: Promocijski material

Po uspešni predpremierni turneji, ki so jo zaznamovale razprodane projekcije širom Slovenije, je komedija Pr'Hostar 2‰ v četrtek, 27. oktobra, pričela svoj pohod po rednih sporedih naših kinematografov.

Sveži rezultati kinoobiska kažejo, da je nadaljevanje dodobra upravičilo svoj sloves ene najbolj težko pričakovanih komedij zadnjih let. Gorenjski gaunarji so namreč v manj kot tednu dni rednega predvajanja nasmejali že več kot 45.000 gledalcev, od tega 33.862 gledalcev v uvodnem vikendu. S tem so ustvarjalci Pr'Hostar 2‰ spisali novo poglavje v svoji knjigi rekordov, saj so presegli rezultate prvega dela in tudi tokrat že v prvem vikendu predvajanja dosegli mejnik za podelitev prve zlate role. Sodeč po odličnih rezultatih in odzivih gledalcev so Hostarji na dobri poti, da se ponovno z zlatimi črkami zapišejo v anale slovenske filmske industrije.

Rezultati:

O ZGODBI PR'HOSTAR 2‰:

Kar nekaj piva in žganice je preteklo, odkar smo se nazadnje družili s svojeglavim osebjem hotela Pr'Hostar. Tedaj so zaposleni v boju za svoje službe uspešno združili moči in pregnali tako novega kupca kot tudi stiskaškega direktorja. Kaj se je zgodilo zatem? Jim je alpski biser uspelo spremeniti v cvetoči posel ali pa so jih prav po slovensko napadle notranje razprtije?

prejšnji članek
Deveta sezona šova MasterChef se že snema, tu so podrobnosti
Resničnostni šovi
Deveta sezona šova MasterChef se že snema, tu so podrobnosti
naslednji članek
Poroka je pred vrati, Hajdino poročno pričo dobro poznate
Resničnostni šovi
Poroka je pred vrati, Hajdino poročno pričo dobro poznate
#nasazenazenska
nasazenazenska