nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka je pred vrati, Hajdino poročno pričo dobro poznate

3. 11. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Poroka na prvi pogled

Hajdi, Milena in Anže foto: Osebni arhiv

Parček televizijskega eksperimenta Poroka na prvi pogled bo svojo ljubezen 12. novembra okronal še z uradno poroko. Preverite, kje se bo odvila in zakaj je Hajdina priča zajokala od navdušenja …

Zdaj gre zares, priprave so v polnem teku, Hajdi in Anže, ki sta se zaljubila v eksperimentu Poroka na prvi pogled, si bosta prstana izmenjala še na pravi poroki. Hajdina poročna priča bo tokrat strokovnjakinja eksperimenta Milena Pleško, ki je s parčkom ohranila stike, jima stala ob strani in se vseskozi veselila njune ljubezni.

»Hajdi in Anže sta že od začetka eksperimenta veljala za nekaj posebnega. Čeprav sta bila na prvi pogled zelo različna, saj je bila Hajdi organizirana, redoljubna bolj strukturirana, Anže pa ni bil preveč navajen na hišna opravila, se je kmalu pokazalo, da imata podobne vrednote. Obema je namreč zelo pomembna družina in pripadnost. Nežna sta in ljubeča, skrbna. Anžetova romantična nota je tako kmalu odprla vrata  Hajdinega srca,« je spomine na obdobje spoznavanja parčka povzela strokovnjakinja za oblikovanje partnerstev Milena in dodala, kako srečna je bila, ko so se poleti srečali na dobrodelnem dogodku, saj se je lahko na lastne oči prepričala, da sta še bolj povezana, kot v času ustvarjanja eksperimenta.

Hajdi in Milena foto: Osebni arhiv

»Takrat mi je Hajdi rekla: 'Poročila se bova', jaz pa sem se nasmehnila in se pošalila 'Ooo, a spet?' Hajdi se je ob tem zasmejala in odvrnila, da se bo tokrat do oltarja sprehodila čisto za res. Za trenutek sem jo malce dvomljivo pogledala, če resno misli, nato pa kriknila od veselja in jo objela. 'Čestitam, čudovita novica,' sem dejala, Hajdi pa me je zatem presenetila z vprašanjem, če bi bila njena poročna priča. Seveda sem počaščena prikimala, od sreče pa so mi po licih spolzele solze. Takoj sem naročila šampanjec, da smo nazdravili!« nam je spomine slikovito opisala Milena, ki se že zelo veseli pomembne vloge na poroki, ki se bo 12. novembra odvila na Bledu.

Dekleti sta nazdravili s kozarčkom penine. foto: Osebni arhiv

»Prvič v življenju bom priča in to paru, ki sem ga pomagala soustvariti. Srečna pa nisem samo zaradi tega. Vesela in navdušena sem namreč tudi za to, ker je njuna zgodba dokaz, da je tudi televizijski eksperimenti lahko prostor, kjer prava ljubezen najde pot. Zato odprite srce, nikoli ne veste, kdaj in kje vas objame ljubezen,« je romantično zaključila naš klepet strokovnjakinja za oblikovanje partnerstev.

Hajdi, Milena in Anže foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Nadaljevanje uspešnice Pr'Hostar ruši rekorde
Kultura
Nadaljevanje uspešnice Pr'Hostar ruši rekorde
naslednji članek
Kmetija: To je razlog, da se je Aneta tako zelo spremenila
Svet slavnih
Kmetija: To je razlog, da se je Aneta tako zelo spremenila