evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Popestritev z lanskimi tekmovalkami dosegla nasprotni učinek

2. 11. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
sanjski moški povratnice

Sanjski moški povratnice foto: edit: njena.si

Lanskoletne udeleženke šova Sanjski moški so se novi sezoni pridružile, da bi začinile dogajanje, a so s svojim vedenjem predvsem dosegle, da nove tekmovalke vidimo v lepši luči. Prepričale niso niti Blaža, ki je Tjašo že poslal domov.

Medtem ko se Lara drži bolj v ozadju, sta Pija in Tjaša udarno zasedli svoje mesto v šovu in samozavestno napovedali popestritev dogajanja. A posmehljivo in prevzetno vedenje ni obrodilo sadov, dekleti si nista pridobili simpatij gledalcev, saj sta slikovito prikazali, da smo si morda o letošnjih tekmovalkah ustvarili napačen vtis. Po njihovem prihodu je namreč postalo jasno, da so nova dekleta mnogo bolj prijetna, predvsem pa jih ne prežema želja po ustvarjanju konfliktnih situacij in zabavi na račun sejanja neprijetnih občutkov.

Lara in Pija foto: VOYO

A četudi produkcija s povratnicami ni dobila pričakovane začimbe, je njihova vključitev lepo prikazala stanje spletne družbe, ki ji brez kritične misli slepo sledi mladina. Zakaj ne bi srčnost, prijaznost, dobrota, poštenje in iskrena želja po ustvarjanju lepšega sveta znova postale vrednote, ki jim je vredno slediti in ki vam bodo lahko v ponos. Razmislite torej, kje iskati prave vzornike, zagotovo so zelo blizu vas in skok na družbeno omrežje sploh ne bo potreben.

Pija in Tjaša foto: VOYO

prejšnji članek
Kmetija: Karin s smehom osvojila Harisovo srce
Resničnostni šovi
Kmetija: Karin s smehom osvojila Harisovo srce
naslednji članek
Modrijani oživeli nikoli dokončano besedilo pokojne umetnice
Svet slavnih
Modrijani oživeli nikoli dokončano besedilo pokojne umetnice