stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Grd padec zaznamoval Janovo pot v Exatlonu

2. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
klobasa

Jan Klobasa foto: edit: njena.si

Njegove bližnje je ob Janovih bolečinah stiskalo pri srcu. Tudi več dni po grdem padcu Jan ni v dobrem stanju. Kaj se je zgodilo?

»Ne morem več, umiram na obroke,« je Jan Klobasa iskreno komentiral drugi teden življenja v baraki in dodal, da imajo tudi ostali takšne občutke, a skušajo prikazati, da jim je povsem všeč bivanje v naravi. Kljub temu, da pogreša klimo in udobno posteljo, pa je ves čas ostal visoko motiviran in osredotočen na cilje, ki si jih je zastavil pred odhodom v Dominikansko republiko.

Jan in Lina pred tekmo foto: Planet TV

»Kdor ne bo imel fokusa na prvem mestu in kdor bo delal napake, bo hitro pristal na izločitvenem in posledično šel domov,« je pred odhodom na odmevno tekmo z Mehiko komentiral Jan, ki pa niti slutil ni, da se bo njegova zgodba v Exatlonu zaključila veliko prej, kot je upal in si želel.

Jan Klobasa pred usodno tekmo foto: Planet TV

Janu je namreč pri divjem letu čez poligon spodrsnilo, pri tem se je opotekel, grdo padel na desno roko in si poškodoval komolec. Kljub padcu je trmasto nadaljeval tekmo in se boril, kot bi ne imel bolečin. Tudi končne mete v kocke je izvajal z desno roko, pri čemer je za las izgubil dvoboj.

Padec po zdrsu na poligonu foto: Planet TV

Čeprav mnogi niso ugotovili, da je poškodovan, pa je slednje postalo jasno, ko je sedel na tribuno, kjer se je zvijal od bolečin. Po nekaj trenutkih mu je postalo jasno, da je poškodba resna in da potrebuje pomoč. Stopil je do reševalne ekipe, kjer pa se je bolečina že tako razvila, da je ječal od hudih bolečin. Jan je prejel protibolečinsko injekcijo, roko so mu oskrbeli in imobilizirali, nato pa se je vrnil k ekipi in z vzpodbudami zastopal barve Slovenije. Slovenski tekmovalci so kljub izgubi borbenega Jana premagali Mehičane in navdušeno slavili zmago.

Žal pa Janova poškodba ni tako nedolžna. Kaj natanko se je z njegovim komolcem zgodilo ob padcu in kaj to pomeni za njegovo nadaljnjo pot v Exatlonu, boste izvedeli v kratkem.

Jana so oskrbeli reševalci foto: Planet TV

Jan v bolečinah foto: Planet TV

Slovenci so znova premagali Mehičane foto: Planet TV

Slovenci so znova premagali Mehičane foto: Planet TV

Veselje ob zmagi

Veselje ob zmagi foto: Planet TV

prejšnji članek
Recept: Pecivo s slivovo marmelado in snegom
Kulinarika
Recept: Pecivo s slivovo marmelado in snegom
naslednji članek
Ansambel, ki ima skupaj že za ves vrtčevski oddelek otrok
Svet slavnih
Ansambel, ki ima skupaj že za ves vrtčevski oddelek otrok