državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: To je razlog, da se je Aneta tako zelo spremenila

3. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
kmetija

Aneta foto: VOYO

Z leti ljudje dozorimo, se umirimo in spremenimo pogled na svet. A to ni bil glavni razlog, ki je pogasil Anetino divjo naravo.

Aneta Andollini je že stara znanka resničnostnega šova Kmetija, je pa res, da jo tokrat spoznavamo v povsem drugačni luči. Čeprav ob stresnih situacijah na plan še vedno pokuka njena temperamentna narava, pa ji je v minulih letih vseeno uspelo pomiriti divjo kri, s katero je leta 2018 popestrila dogajanje na posestvu resničnostnega šova.

Leta 2018 se je s tekmovalci zapletla v nemalo prepirov. foto: POP TV

In kaj je botrovalo temu, da se je Aneta v minulih štirih letih tako zelo spremenila? Zlasti težke življenjske preizkušnje in huda bitka z boleznijo. To je tudi razlog, da je mati dveh otrok za nekaj let povsem izginila iz javnosti. Posvetila se je namreč otrokoma in skrbi za zdravje, ki je poleg dela na fizičnem počutju zajemalo tudi umiranje z jogo in meditacijo. Izobraževanje na področju duhovnosti je imelo nanjo velik vpliv, slednje pa je prenesla tudi na poslovno področje, saj sedaj z novim znanjem pomaga tudi drugim.

»Na Kmetiji nisem imela primernega prostora niti časa, da bi se lahko v miru umaknila in se posvetila meditaciji. To se mi je po dolgih tednih kar poznalo, proti koncu sem se težje soočala s pritiski in odnosi,« nam je zaupala Aneta, ki se sedaj počasi vrača na tirnice, ki jih je skrbno zasnovala v obdobju pred Kmetijo.

Aneta foto: POP TV

prejšnji članek
Poroka je pred vrati, Hajdino poročno pričo dobro poznate
Resničnostni šovi
Poroka je pred vrati, Hajdino poročno pričo dobro poznate
naslednji članek
Sanjski moški: To je družina Arijanne Sare Di Palma
Resničnostni šovi
Sanjski moški: To je družina Arijanne Sare Di Palma
#nasazenazenska
nasazenazenska