zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasmin Stavros želi posneti pesem z vnukom

2. 11. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Jasmin Stavros

Jasmin Stavros foto: PR

Priljubljenemu hrvaškemu glasbeniku sta se v zakonu z Žarko rodila dva sinova, Krešimir in Milo. Slednji je podedoval očetov talent za glasbo, ki ga je prenesel tudi na svojega sina.

Jasmin Stavros se je 1. novembra leta 1954 v resnici rodil kot Milo Vasić, a je na pobudo Rajka Dujmića prevzel umetniško ime, ki ga je, brez premisleka, tudi uradno spremenil na vseh dokumentih. Glasbenik je večkrat priznal, da je s tem srce zlomil svoji materi, a je ta uteho verjetno našla v tem, da je ime Milo ostalo v družini. Tako je namreč ime tako glasbenikovemu starejšemu sinu, kot tudi njegovemu potomcu.

Ravno z vnukom, talentiranim 12-letnim Milom, pa si želi Jasmin posneti naslednji duet. »Že dve leti se dogovarjava, da bi naredila božično pesem. Podobno kot je to naredil José Feliciano, ki je s svojim vnukom posnel pesem Feliz navidad. Najraje bi posnel kar to pesem, da naredimo hrvaško različico in jo posnameva za božič. Že zdaj ga dobrih štirinajst dni pregovarjam, a nikakor ne želi pristati. Morda mi uspe do konca leta. Moj vnuk je namreč odličen pevec,« nam je zaupal Jasmin Stavros, ki pa je pred več kot desetletjem sicer že sodeloval s sinom. Takrat sta pripravila remix pesmi Umoran sam.

Če bo Jasminu vnuka Mila kmalu uspelo prepričati v sodelovanje, bomo navezo dedek-vnuk morda slišali že v začetku decembra. Stavros se namreč vrača na spektakularen dogodek, veliki koncert ob praznovanju 15. rojstnega dne Radia Aktual. Poleg njega bodo na koncertu nastopili še Lidija Bačić, Luka Nižetić, Vesna Pisarović, Jole, Klapa Rišpet, slovenski predstavniki Rok 'n' Band in številna druga še skrita presenečenja. Se torej vidimo v petek, 2. decembra 2022, v Dvorani Stožice v Ljubljani? Pohitite, vstopnice so že v prodaji.

prejšnji članek
Sanjski moški: To je družina Arijanne Sare Di Palma
Resničnostni šovi
Sanjski moški: To je družina Arijanne Sare Di Palma
naslednji članek
Jedilne mize in klubske mizice – pohištvo, ki povezuje
Moda&Lepota
Jedilne mize in klubske mizice – pohištvo, ki povezuje