Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brane Kastelic ne skriva navdušenja, shujšal je 24 kilogramov!

2. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Brane Kastelic

Brane Kastelic foto: njena.si

Legendarni Brane se je sprva opazno poredil in slednje skušal skriti celo pred samim seboj. Nato se je lotil temeljitega dela na sebi in v dveh poskusih tako zelo shujšal, da se lahko danes pohvali s ploskim trebuščkom in vitko postavo. Preverite!

Novinarja, kolumista in popovega londonskega dopisnika Braneta Kastelica navdušujejo rezultati, ki si jih je priboril z marljivim delom na sebi. Začel je tako, da je prilagodil jedilnik ter iz prehrane črtal kruh, testenine in sladkarije, hkrati pa se je držal tega, da je vsako jutro telovadil, vrnil pa se je tudi k igri tenisa.

»Če je volja, je pot do ... marsičesa, na primer shujšanja. Lani sem se podal na to pot, ker sem se med pandemijo grdo poredil in to skrival na vse mogoče, celo pred seboj. V prvih treh mesecih sem se iznebil 17 kilogramov, ja, 17, sredi septembra letos sem se vrnil na to pot in se iznebil še sedem kilogramov. Zadovoljen z obnovljeno ploskostjo in ozkostjo. In ne pogrešam ljubezenskih ročic,« je Brane obelodanil na družbenem omrežju, v dokaz priložil še dve fotografiji in spletni publiki obljubil, da bo na to temo pripravil zapis prehojene poti.

prejšnji članek
Modrijani oživeli nikoli dokončano besedilo pokojne umetnice
Svet slavnih
Modrijani oživeli nikoli dokončano besedilo pokojne umetnice
naslednji članek
Recept: Pecivo s slivovo marmelado in snegom
Kulinarika
Recept: Pecivo s slivovo marmelado in snegom