zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Jedilne mize in klubske mizice – pohištvo, ki povezuje

2. 11. 2022; 12.20
Avtor: Oglasno spročilo
klubske-mizice
Miza je nedvomno eden najpomembnejših kosov vsakega doma.

Ne le, da gre za izredno uporaben in nadvse priročen kos pohištva, ampak predstavlja osrednji prostor, kjer se zbere vsa družina ali povabljeni gosti. Samo pomislite, koliko zgodb, smeha in nepozabnih trenutkov ste s svojimi najbližjimi ustvarili za vašo mizo. Jedilne mize in klubske mizice na VidaXL zato združujejo vse lastnosti, ki vam bodo olajšale vsakdan in popestrile družabne večere – so kakovostne, funkcionalne in sodobno oblikovane. Vse tisto, kar potrebujete za čudovit izgled vašega doma.

Spoznajte klubske mizice

Preden vam razkrijemo trike za nakup popolne mizice za vašo dnevno sobo, je potrebno omeniti, da poznamo več različnih vrst tega nadvse priročnega in estetsko dovršenega pohištva. Med seboj se mizice tako razlikujejo glede na material, obliko in druge posebne značilnosti:

  • Izdelane so lahko iz lesa, stekla, kovine, ivernih plošč in drugih materialov. Nekatere med njimi imajo trdo podlago, druge so oblazinjeni, nekatere so prozorne, spet druge neprozorne. Izbira je zares velika, zato vam svetujemo, da pri nakupu sledite siceršnjemu slogu vašega doma.
  • Sama oblika klubskih mizic je izjemno raznolika, vendar so najpogostejše okrogle, kvadratne, pravokotne in valjaste na štirih nogah. Vedno bolj priljubljene so tiste z eno (polno) nogo.
  • Nekateri modeli imajo tudi posebne značilnosti. Tako lahko srečate raztegljivo klubsko mizico, mizico s prostorom za shranjevanje ali tisto, na kateri lahko sedite – domiselnih rešitev je veliko, na vas pa je, da izberete tisto, ki vam kar najbolj ustreza.

Ključna vprašanja pri izbiri klubske mizice

Klubske mizice so nadvse eleganten in funkcionalen element v dekorju dnevne sobe, zato si morate pred izbiro modela, ki bo krasil vaš prostor, zastaviti tri ključna vprašanja. Odgovori nanje pa vas bodo vodili do izbire klubske mizice, ki vas bo preprosto navdušila.

  1. Kako pogosto in na kakšen način boste uporabljali klubsko mizico? Če bo vaša mizica igrala vlogo dekorativnega elementa, potem ne potrebujete paziti na izbiro tistega modela, ki nudi dovolj uporabnega prostora. V kolikor jo boste aktivno uporabljali, pa raje izberite nekoliko bolj trpežno različico.
  2. Kakšno obliko in velikost mora imeti klubska mizica? Oblika in velikost klubske mizice sta najbolj odvisni od postavitve ostalega pohištva v prostoru, razpoložljivega prostora in vrste kavča ali kotnega kavča. Mizica naj bo postavljena nekje 45 cm od kavča, od njega ne sme biti višja, hkrati pa vam mora omogočati dovolj prostora za neovirano gibanje.
  3. Iz katerega materiala naj bo izdelana klubska mizica? Izbira materiala naj bo podvržena notranjemu slogu prostora in pogostosti njene uporabe.

Jedilne mize – ko gre ljubezen skozi želodec

Nobena skrivnost ni, da so klubske mizice namenjene predvsem sproščenemu posedanju z družino in prijatelji ter uživanju ob dobri kavi ali kozarcu izbranega vina. Izredno pomembno funkcijo pa imajo tudi njihove večje sestre jedilne mize in pripadajoči jedilni stoli. Njihova glavna naloga je, da vsem zbranim omogočajo uživanje v okusnih kulinaričnih specialitetah. V ta namen morajo biti dovolj velike, a še vedno v skladu z dimenzijami vaše jedilnice. Zato vam svetujemo, da jedilne mize nikoli ne kupujete brez natančnih informacij o velikosti prostora, kjer bo ta stala.

Zagotovo najpomembnejša odlika, ki jo morajo imeti jedilne mize, je kvaliteta – masiven, trpežen in ustrezno obdelan material bo namreč preprečil njihovo prehitro obrabo in vam prihranil veliko slabe volje. Nenazadnje gre za pohištvo, ki ga ne menjamo vsako leto. Udobno obedovanje za ustrezno izbrano jedilno mizo pa vam bo odprlo vrata v svet nepredstavljivih gurmanskih doživetij.

Izbirajte med trendi jedilnimi mizami

Na spletni strani VidaXL vas čaka pestra ponudba jedilnih miz, ki navdušujejo tako s svojo vrhunsko kvaliteto kot privlačnim videzom. Na voljo so vam jedilne mize iz trdnega lesa in masivnega ogrodja ali modeli, ki jih krasi visoki sijaj. Svojo izbiro vedno prilagodite potrebam in željam vaše družine. Pazljivo izberite tudi mesto, kamor jo boste postavili – jedilna miza, ki ne omogoča prostega gibanja, namreč ne služi dobro svojemu namenu.

V kolikor se pri nakupu znajdete v dilemi, se po pomoč obrnite na izkušenega svetovalca. Ta vam bo zagotovo znam pomagati in vas obvarovati pred napačno izbiro, ki bi jo kasneje obžalovali. Obrnite se na našo svetovalno ekipo in si zagotovite najboljši kos zase.

Vrhunske jedilne mize in klubske mizice

Iščete popolno kombinacijo pohištvene opreme za vaš dom? Potem vam svetujemo, da si ogledate pestro ponudbo, ki je zasnovana z namenom zagotavljanja vrhunskega zadovoljstva prav vsakega uporabnika. Na VidaXL lahko svoje popolno pohištvo najde prav vsak, ne glede na želje in življenjski slog. Le najbolj kakovostni izdelki priznanih proizvajalcev namreč vedno najdejo pot v vaš dom in vas razveseljujejo še mnoga leta po nakupu.

VidaXL je spletno mesto, kjer se čisto vsakemu izpolni želja po sanjskem domu – to odlično in nakupa vredno pohištvo bo oplemenitilo čisto vsak prostor vaše nepremičnine. Naj jedilne mize in klubske mizice v vaše življenje prinesejo radost, smeh in užitek. Privoščite si le najboljše – ker si to tudi zaslužite!

prejšnji članek
Jasmin Stavros želi posneti pesem z vnukom
Svet slavnih
Jasmin Stavros želi posneti pesem z vnukom
naslednji članek
Natalija Bratkovič po koncu snemanja šova v novo službo
Svet slavnih
Natalija Bratkovič po koncu snemanja šova v novo službo