Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: Tom Zupan navdušuje s svojim poslom

1. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
tom-zupan

Tom Zupan foto: osebni arhiv, edit: njena.si

Že res, da se je Tom dolgo mudil na Kmetiji, a v zunanjem svetu je polno zaposlen s kreiranjem posla, kjer se mu nasmiha svetla prihodnost. Vas zanima, kaj ustvarja? Verjamemo, da vas bo pogled na njegove projekte pustil odprtih ust …

Medtem ko Toma vsak večer spremljamo na TV ekranih, sam za spremljanje televizije nima prav veliko časa. Njegov dan napolnjujejo načrti, ki jih korak za korakom marljivo izpolnjuje in si tako postavlja temelje za uspešno prihodnost.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati! »KLIKNITE TUKAJ«

»Moram reči, da po vrnitvi iz šova Kmetija nisem imel prav nič oddiha, že takoj naslednji dan sem se odpravil v službo preveriti, kako se odvijajo in kako so se odvili projekti, ki sem jih pred Kmetijo pustil nedokončane,« nam je zaupal Tom, ki ne skriva zadovoljstva, ker so bili projekti uspešno izpeljani kljub njegovi odsotnosti.

Tom Zupan foto: Osebni arhiv

Morda niste vedeli, a Tom je po izobrazbi diplomirani notranji oblikovalec, ki svoje znanje že uspešno prepleta s kreativnostjo in ustvarja uspešen posel, tekom katerega ponuja tlorisne rešitve za stanovanja, 3D vizualizacije in strokovno svetovanje. »Večino časa delam, poskušam zarisati kariero na področju notranjega oblikovanja, kjer se vidim tudi v bližnji prihodnosti,« še razloži 23 - letnik, ki kljub predanosti zastavljenim ciljem ne pozabi skrbeti za svoje dobro počutje – zlasti po resničnostnem šovu, saj je na posestvu kar občutil odsotnost sodobnega sveta.

»Prvi vikend po prihodu domov smo s kolegi v Ljubljani dobro zažurali, saj mi je to precej manjkalo - skoraj tako kot treningi, ki jih po vrnitvi iz Kmetije opravljam pet do šestkrat na teden, saj želim priti nazaj v formo.«

Tom Zupan foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Noč čarovnic: Kdo je bil najbolj kreativen?
Svet slavnih
Noč čarovnic: Kdo je bil najbolj kreativen?
naslednji članek
Od kje izhaja praznik spomina na mrtve?
Svet slavnih
Od kje izhaja praznik spomina na mrtve?