pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Pet legendarnih pevk iz 80. let združilo moči

10. 1. 2023; 09.00
Avtor: STA / V.M..
Dolly Parton

Dolly Parton foto: Profimedia

Pet zvezdniških pevk - Dolly Parton, Cyndi Lauper, Gloria Estefan, Belinda Carlisle in Debbie Harry - je združilo moči pri ustvarjanju nove skladbe, ki bo pospremila prihajajočo komedijo.

Skupno snovanje skladbe z naslovom Gonna Be You je prvo sodelovanje omenjenih petih pevk, ki bodo s svojimi vokali pospremile prihajajočo komedijo 80 for Brady.

Pesem je nastala za komedijo z zgodbo štirih starejših žensk, ki se odpravijo na potovanje, da bi si ogledale tekmo igralca lige NFL Toma Bradyja na super bowlu. V čevlje protagonistk so stopile igralke Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno in Sally Field.

Kot je zatrdila Diane Warren, pevk ni izbrala zaradi njihove starosti. "Ker je v naslovu filma 80, sem dobila noro idejo, da bi pesem zapele najbolj priljubljene pevke iz 80. let, ki so še vedno neverjetne in vedno bodo," je pojasnila.

Kot je dodala, je želela napisati pesem, s katero bi podčrtala prijateljstvo med protagonistkami komedije.

Novico je na Instagramu objavila Belinda Carlisle. Kot je zapisala, ji je v veliko čast peti z Dolly Parton, Cyndi Lauper, Glorio Estefan in Debbie Harry. "To skrivnost bi bilo težko zadržati," je dodala v objavi.

Diane Warren se je v svoji 30-letni karieri podpisala pod besedila številnih uspešnic, kot so Rhythm of the Night skupine DeBarge, If I Could Turn Back Time v izvedbi pevke Cher in I Don't Want to Miss a Thing, ki jo je izvedla zasedba Aerosmith, so še spomnili pri Guardianu.

prejšnji članek
Maja Prašnikar pred porodom osupnila s svojim videzom
Svet slavnih
Maja Prašnikar pred porodom osupnila s svojim videzom
naslednji članek
Gibanje v drugačnem okolju navdušilo gledalce
Kultura
Gibanje v drugačnem okolju navdušilo gledalce