Anne Hathaway
Svet24.si

Anne Hathaway o strahu pred koncem kariere: »S tem se sooča veliko žensk«

slovenske-železnice, železniška-postaja-jesenice
Necenzurirano

To je železniška postaja, ki nas bo stala 126 milijonov evrov

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Konec obdobja: Kino Kolosej se danes zapira

14. 3. 2023; 01.30
Avtor: K.M.
Kolosej

Kolosej je bil naprodaj iz stečaja podjetja Kolosej kinematografi, ki ga je lastniško obvladoval Sergej Racman. foto: Bobo

Po 22 letih je danes nastopil konec za objekt kinodvoran Kolosej, ki je pred dvema desetletjema močno spremenil kulturo kina v Sloveniji.

Ljubljanski Kolosej z današnjim dnem zapira svoja vrata, so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani. Kolosej je v ljubljanskem trgovskem središču BTC deloval 22 let. Stavbo je septembra lani na dražbi kupil primorski poslovnež Ivo Boscarol. Kot so tedaj poročale Finance, je prisotnim na dražbi povedal, da bo dal vse od sebe, da spiše novo pozitivno zgodbo. Poleg kino dejavnosti bi rad vzpostavil družabno-poslovni center, v katerem bi potekali različni zabavni dogodki.

Prenova in novo ime

Kot je v sporočilu za javnost potrdil Boscarol, direktor istoimenskega podjetja, ki je po uspešni dražbi in pravnomočnosti prodajne pogodbe ter sklepa o izročitvi nepremičnine prevzelo ljubljanski kompleks Kolosej od stečajnega upravitelja, se Kolosej zaradi preurejanja za nekaj časa zapira. Obenem se, kot je poudaril, poslavlja tudi dosedanje ime. Kompleks, katerega vsebine bodo predstavili predvidoma jeseni, bo zaživel pod novim imenom Odiseja. Jeseni bodo objavljene tudi informacije glede začetka obratovanja, je še zapisal Boscarol.

Kolosej je bil naprodaj iz stečaja podjetja Kolosej kinematografi, ki ga je lastniško obvladoval Sergej Racman.

prejšnji članek
To so ključni koraki do popolne kože
Moda&Lepota
To so ključni koraki do popolne kože
naslednji članek
Počasen pirin kruh z drožmi
Kulinarika
Počasen pirin kruh z drožmi
#obraziavenija
obraziavenija