nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Parni valjak predstavlja že tretjo pesem z novim pevcem Igorjem Drvenkarom

13. 11. 2023; 02.30
Avtor: PR
Parni valjak

Parni valjak foto: Matej Grgić

Glasbeniki nadaljujejo s postopnim predstavljanjem novega avtorskega materiala, ki sledi obdobju po smrti legendarnega pevca Akija Rahimovskega.

»Za razliko od prvih dveh je ta ljubezenska,« o pesmi Sad kad znaš razkrije Husein Hasanefendić Hus, čigar prepoznavni avtorski podpis nosi tudi nova skladba skupine. Za Parni Valjak je to že tretji novi singel po vrsti od letošnje pomladi, ko so z občinstvom delili, da nadaljujejo z delom in se jim pridružuje pevec Igor Drvenkar. Nato so kot prvi skupni singel izdali skladbo Moja glava, moja pravila, sledila pa je še Bogati će pobjeći na Mars, obe skladbi pa sta bili odlično sprejeti tako med občinstvom kot tudi v radijskem etru, kjer sta del seznama HR Top 40.

Nova pesem Sad kad znaš je izšla pri založbi Croatia Records, njen spremljajoči videospot pa je tudi tokrat v režiji zagrebškega fotografa in režiserja Dinka Čvorića - Doringa, ki s svojo kreativno ekipo stoji tudi za videospotoma za prva dva singla letošnjega leta. Novo poglavje Parnega Valjka je močno podprlo njihovo zvesto občinstvo, kar se je še posebej pokazalo v seriji koncertov, ki jih je zasedba izvedla v letošnjem letu. Da po skoraj 50 letih delovanja njihova koncertna moč ne pojenja, je zasedba pokazala na približno 20 razprodanih koncertih po vsej regiji.

prejšnji članek
Se ponoči zbujate žejni in močno prepoteni?
Zdravje
Se ponoči zbujate žejni in močno prepoteni?
naslednji članek
Recept za začimbni napitek, ki bo ogrel vaše telo
Kulinarika
Recept za začimbni napitek, ki bo ogrel vaše telo