petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Čas je za hvaležnost in plemenitost

13. 11. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
rak, horoskop

Horoskop in znamenje rak foto: Profimedia

Odkriti morate notranjo moč in slediti svojim sanjam, kajti to vodi v blaginjo in napredek.

Nekoč sem nekje prebral, da lahko vsak, če se dovolj potrudi, v življenju doseže velike spremembe. Moje osebno mnenje je, da lahko tudi majhni koraki prinesejo napredek na osebni ravni in dobre iztočnice iz duhovnega sveta. Sprejemanje ljudi je ključ do rešitve, kajti tako usvojimo tudi nova znanja in se bolje znajdemo na razpotjih. Dandanes se veliko pogovarjamo o pravicah, malo manj pa o dolžnostih, toda oboje gre z roko v roki. Ko bodo v ospredju spet hvaležnost, spoštovanje, unikatnost in plemenitost, bo svet lepši in bolj harmoničen. Vsak lahko začne pri sebi in se v tem obdobju nauči česa novega in drugačnega.


Oven
Ljubezen: Venera vam bo dajala magnetično energijo in tako boste sledili ravnovesju. Srčni izvoljenec vam bo naklonjen in po drugi strani bo vaše ogledalo, napredek prihaja skozi pogovor. Če boste svojo energijo doma usmerili v nekaj kreativnega, pride tudi uspeh.
Denar: Plodna energija vam bo pomagala, da boste naredili korak naprej. Sodelavci vam bodo pomagali, če boste za pomoč zaprosili. Pomembne bodo prave informacije, treba bo prebrati drobni tisk. Na koncu boste lahko ponosni nase. 
Zdravje: Zelena barva vam prinaša ravnovesje, usklajenost s svojimi občutki. V ospredju bodo duhovna znanja, Mars pa vam bo naklonil podporo in drznost. V veliki meri vas bo sprostile narava in aktivnosti na prostem. Zapisujte svoje občutke.

Bik
Ljubezen: Merkur vam bo pomagal pri izbiri besed in te boste znali uporabiti sebi v prid. Romantična energija bo prinesla tudi nekaj drznosti in učinkovitih preobratov, skozi pogovor pa boste našli novo moč. Čas bo namenjen tudi prenovi doma.
Denar: Venera vam bo prinesla nova znanja iz diplomacije. Če boste ukrotili lastno trmo, boste dosegli rezultate, ki vam bodo v ponos. Glede na zvezdne namige boste morali sprejeti nekaj iz preteklosti; Mars vam bo skozi odnose pokazal, kam je modro vlagati energijo.
Zdravje: Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, zdravo prehrano, pozitivne misli in duhovna znanja. Po lastnem občutku boste sestavili svoj mozaik in spoznali, kaj je najpomembnejše. Mars bo ustvaril mnogo dinamike v sodelovanju, kar bo plus za osebni napredek.

Dvojčka
Ljubezen: Opraviti morate osebno bilanco in spoznati vrednote pogovora. Venera bo pripomogla k skladnosti in tako boste kos vsem nadaljnjim nalogam. Nekaj več poudarka bo na odnosu. Srčni izvoljenec bo sledil vašim sanjam in brezpogojna ljubezen vas bo polepšala.
Denar: Rdeča nit bo odgovornost; Saturn vam bo glede tega podaril nekaj uporabnih namigov in lekcij. Za dobro opravljeno delo boste gotovo nagrajeni. Ne boste smeli iskati bližnjic, ampak predelati zadeve po korakih. Blesteli boste v vseh sodelovanjih.


Zdravje: Odkrili boste svojo notranjo moč in se tako pogumno soočili z obveznostmi. Usoda vam prinaša paleto dobrih iztočnic. Štele bodo pozitivne misli. Barva, ki vas bo spodbujala, bo smaragdno zelena. Telesu pa priskrbite nekaj dodatnih vitaminov.

Rak
Ljubezen: Združili boste dojemljivost in intuicijo, tako lahko naredite korak naprej. Prelomnica tedna prihaja v četrtek ali soboto, slediti morate sebi in glasu srca. Res pa je, da boste morali najti ravnovesje, tako v odnosu s srčnim izvoljencem kot v intimnosti doma.
Denar: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist in uspeh vam bo dal dodatno motivacijo. Uran bo spodbujal raziskovanje in pridobivanje novih znanj. Rdeča barva bo vir energetske podpore. V tem tednu boste službeno zelo napredovali.
Zdravje: Drugi ljudje vam bodo posredovali zanimiva spoznanja in tako se vam bo okrepila energija. Neptun vam bo pomagal do duhovnih znanj, lažje boste sledili svojim občutkom. Čas bo, da seštejete pluse in minuse ter na koncu ugotovite, da ste lahko ponosni nase.

Lev
Ljubezen: Lekcija tedna bo spoštovanje. Napredovali boste, če se boste osvobodili nekih bremen in našli povezanost. Mars vam bo podaril učinkovitost in tako boste od srede dalje blesteli tudi v ljubezni. Srčni izvoljenec vam bo pomagal odkriti notranjo moč.
Denar: Pozitivne misli bodo prinesle navdih in lahko boste nadaljevali po poti sprememb, te boste sprejeli odprtih rok. Merkur vas bo spodbudil k raziskovanju. Ključ do uspeha bo tudi prava izbira besed, a ne boste smeli spregledati smerokazov.
Zdravje: Prejeli boste pohvalo in priznanje, in roko na srce, to bo prav pobožalo vašo dušo. Pozitivne misli vam bodo v oporo in ponos. Dogodki se bodo odvijali po pričakovani poti. Vzemite si čas za veselje, sprostite se lahko denimo ob glasbi in umetnosti.

Devica
Ljubezen: Dogodki tedna bodo slikoviti. Venera vam prinaša zanimive ugodnosti in spoznanja. Vaše vrednote v ljubezni se bodo še okrepile, a boste morali v skladu z njimi sprejeti več obveznosti. Verjetno boste več energije usmerili v pogovore.
Denar: Zagnano se boste lotili načrta in ugotovili tudi, kaj morate spremeniti ali nadgraditi. Glede na zvezdne namige boste znali slediti svoji resnici in s tem pride tudi uspeh. Mars vam bo pomagal doumeti, kaj spada v ospredje, in ne pozabite za pomoč zaprositi sodelavcev.


Zdravje: Kreativna energija vam bo v pomoč in naredili boste korak naprej. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti za osebno rast. Zapisujte svoje občutke in se posvetite osebnemu napredku. Res je, da se počasi daleč pride.

Tehtnica
Ljubezen: Modro bo, da naredite načrt; Venera vam bo naklonila navdih in izvirnost. V ljubezni se boste znali postaviti zase in slediti svojim načelom. Izziv tedna prihaja v petek ali nedeljo, ko boste plesali po taktu srčnega izvoljenca. Zabavno bo.
Denar: Saturn vam bo prinesel več obveznosti, a boste imeli pri tem srečo. Rdeča nit bodo prav denarne zadeve, in če boste ubrali prave poteze, boste kmalu nagrajeni. Res pa je, da bo v ospredju diplomacija, napredovali boste skozi odnose.
Zdravje: Sledite glasu srca, tako boste okrepili kreativno energijo. Izbirajte dejavnosti, ob katerih se dobro počutite, zadovoljni boste s seboj. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali po načrtu, ki ste si ga zamislili.

Škorpijon
Ljubezen: Notranja moč vam bo v ponos in oporo. Jupiter vam bo podaril dodatno motivacijo in tako boste zlahka napredovali proti cilju. Imeli boste veliko energije. Spodbudno bo, da se tudi pogovorite s srčnim izvoljencem, bodite dovolj drzni.
Denar: Peščeno rumena barva bo vir energije za doseganje notranje trdnosti in samozavesti. Merkur vam bo namignil več dobrih rešitev. Upravičeno boste ponosni na svoje dosežke. Zgodili se bodo dobrodošli preobrati, pričakujte prenovo.
Zdravje: Dogodki se bodo odvijali v vašo korist in zadovoljni boste ter pomirjeni. Manj pomembne stvari dajte na stran in se posvetite zdravim dejavnostim. Navdih boste našli v sebi. Tudi Mars vam bo okrepil samozavest, in vaše odločitve bodo kar nekoliko presenetljive.

Strelec
Ljubezen: Pogovori bodo ključ do uspeha, spoznali boste moč diplomacije. V ljubezni se bodo zadeve odvijale v pričakovani smeri, tako boste imeli tudi mnogo obveznosti. Rdeča barva vam bo dala moč in dodatno motivacijo. Sledite glasu srca.
Denar: Opravili boste temeljit pregled stanja in našli nekaj dobrih iztočnic. Rdeča nit bo učenje in pridobili boste zanimive informacije. Dodatne ugodne rešitve boste našli v pogovorih. Vse bolj boste samozavestni.


Zdravje: Vir navdiha bodo vaše sanje, zazrli se boste vase in tako odkrili, kako se lotiti nadaljnjih nalog. Združili boste vero in zaupanje ter tako spoznali nekaj novega. Iz duhovnega znanja boste znali izluščiti zrno modrosti in slediti stvarem, ki vam res nekaj pomenijo.

Kozorog
Ljubezen: Usoda bo delovala v vašo korist in lahko boste pomirjeni. Ključ do sprememb bodo pogovori; iz teh boste razbrali, kam je vredno vlagati svojo energijo. Odlično se boste znašli v krogu domačih in v romantičnih doživetjih.
Denar: Pridobili boste dodatno motivacijo za razreševanje problemov v službi. Uspehi na delovnem mestu bodo rezultat iskanja dobrih povezav za sodelovanje. Saturn vam bo pomagal do nekih dobrih rešitev in v vaše življenje bodo prihajali zanimivi ljudje.
Zdravje: Vzeti si boste morali čas zase in v sebi najti neko ravnovesje in harmonijo. Odkrili boste pot do novega znanja, ki vam bo pomagalo na osebni ravni. Navdih za napredek boste našli v globini srca. Sprostili se boste ob dobri glasbi in v naravi. Štele bodo lepe besede.

Vodnar
Ljubezen: Mars vam bo okrepil voljo, in tako bo vaše življenje še bolj dinamično. Srce vam bo narekovalo, kaj storiti v odnosu. Uran obljublja nenavadne preobrate in novosti. Spremembe bodo sicer dobrodošle in vam bodo koristile.
Denar: Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja, imeli boste tudi dovolj navdiha in motivacije. Odkriti pogovori vam bodo v pomoč. Čas bo primeren za raziskovanje, Mars vam prinaša učinkovite rešitve in na koncu tudi zaslužen uspeh.
Zdravje: Modra barva vam bo povrnila energijo in občutek svobode. V ospredju bodo odnosi; v teh boste sprejeli odgovornost in začutili povezanost. Odprle se vam bodo nove poti, ki vam bodo dale dodatnega zagona. Pomembne bodo pozitivne misli.

Ribi
Ljubezen: Prijetni dogodki bodo le še okrepili vašo samozavest. Ljubljeni osebi boste napisali pismo in se svobodili nekaterih bremen. Romantična energija vam bo všeč in občutenje brezpogojne ljubezni vas bo polepšalo.
Denar: Navdih in kreativno energijo boste našli v sebi. Tako boste lahko kos vsem obveznostim in nalogam. V denarnih zadevah boste prav blesteli, tu ne boste delali napak. V pomoč pa vam bodo ljudje, ki jim najbolj zaupate.


Zdravje: Merkur bo okrepil vašo energijo in dinamiko dogajanja, hkrati pa prinesel nova spoznanja. Pogovori bodo pripomogli k ravnovesju, tako bodo vaši nadaljnji koraki samozavestni. Poglobili se boste v skrita znanja in tako okrepili vero vase in intuicijo. ******

jesen

jesen foto: Dreamstime

prejšnji članek
Recept za začimbni napitek, ki bo ogrel vaše telo
Kulinarika
Recept za začimbni napitek, ki bo ogrel vaše telo
naslednji članek
Kmetija: Marcel pred kamerami doživel šok
Resničnostni šovi
Kmetija: Marcel pred kamerami doživel šok