pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: energije bodo močne in intenzivne

23. 10. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
horoskop

/ foto: Profimedia

Priporočljivo je, da se v tem času osredotočite na meditacijo in notranje iskanje.

Astrološka napoved za teden med 23. in 30. oktobrom 2023 prinaša zanimive energije. Oktober bo v znamenju mrkov, kar pomeni, da bodo energije močne in intenzivne. V tem tednu se lahko počutite bolj čustveno občutljivi, zato je pomembno, da poslušate svoje občutke in se izogibate nepotrebnim konfliktom. Planeti bodo v tem obdobju v specifičnih položajih, ki lahko vplivajo na vaše odločitve in razmišljanje. Priporočljivo je, da se v tem času osredotočite na meditacijo in notranje iskanje. Bodite pozorni na svoje sanje, saj vam lahko prinesejo pomembna sporočila. Ta teden je odličen čas za osebno rast in duhovno prebujenje.

/ foto: Profimedia

Oven

Ljubezen: Raziskovali boste globino čustev in pri sebi našli navdih, kaj lahko spremenite in do katere mere. Srčni izvoljenec bo vaše poučno ogledalo, Venera pa vas bo motivirala, da sprejmete tudi nekaj omejitev. Romantični preobrati se obetajo v sredo in petek.
Denar: Sebe boste znali postaviti na prvo mesto in odločno zagovarjati svoje mnenje. Spremembe, ki jih piše življenje, bodo prihajale ena za drugo in odprto jih boste sprejeli. Premike pričakujte v torek in sredo, sledili boste novim znanjem.
Zdravje: Barva, ki vam bo dajala energijo, je turkizna. Imeli boste mnogo obveznosti in še več želja, vendar je modro, da se umirite in najdete ključ do lastne resnice. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Bik

Ljubezen: Diplomacija vam bo koristila in sledili bodo mistični preobrati. Svojo energijo boste znali pravilno usmeriti in tako boste napredovali skozi odnos in samorefleksijo. Glede na zvezdne namige bo v ospredju tudi trma, umirite jo korak za korakom.


Denar: Mars vam bo dal moč in tako boste znali razporediti delovne naloge. Če boste znali usmeriti kreativno energijo, bodo prišli tudi uspehi. Preobrati prihajajo konec tedna, a bo spodbudno, da za pomoč zaprosite ljudi, ki jim zaupate.
Zdravje: Sprejeli boste nekaj omejitev iz preteklosti in Saturn vam bo podaril nova znanja. Raziskovali boste tudi literaturo, ki opisuje svet duhovnosti. Ta teden si boste morali določiti jasne meje in pravila igre, a do konca tedna jih boste morda tudi kršili.

Dvojčka

Ljubezen: Modro je, da se pogovorite o tistem, kar vas bremeni. Čas sicer prinaša plodnost. Tako boste lahko naredili korak naprej, da boste ponosni nase. Sledili boste namigom srčnega izvoljenca; ta teden vam bo tudi Venera pomagala do brezpogojne ljubezni in kreativnosti.
Denar: Rdeča nit bodo poučna in plodna sodelovanja ter raziskovanja. Merkur vam bo pomagal do natančnih rezultatov in zelo dobro se boste znašli v skupinski dinamiki. V torek in petek boste upravičeno ponosni nase, toda vseeno bo štela preudarnost.
Zdravje: Koristne učinke bo imela glasba, tako boste lahko odkrili novo dimenzijo. Odgovori na vaša vprašanja bodo skriti v tišini srca, tu najdete osebno srečo in zadovoljstvo. Energijo si lahko povrnete tudi skozi pisanje ali risanje svojih občutkov.

Rak

Ljubezen: Mars bo okrepil vaše zavedanje trenutka in Venera magnetično energijo, torej bo to tudi čas preobratov in dinamike. Znali boste slediti notranjim smerokazom in sreči. Treba pa je poudariti, da ne bo vse po vaše, ampak bo štela tudi povezanost.
Denar: Naredite načrt, kaj sodi v ospredje in kaj morate predelati. Izbira ne bo prav preprosta, bo pa toliko bolj poučna. Uran bo prinesel nekaj novosti na delovnem mestu in novih spoznanj. Modro bo, da se pogovorite z nekom, ki mu zaupate.
Zdravje: Če boste predelali določene dvome, boste nagrajeni. Venera vam bo prinesla ugodnosti v pogledu skupinske dinamike in združili boste tudi svoje znanje in prijateljstvo. Prijetna beseda bo ključ do srca. Barva tedna bo bela.

Lev

Ljubezen: Ognjevitost se vam bo v ljubezni obrestovala ves teden, posebej bo izstopala sreda. Naredili boste tudi načrt, a ga boste morali skupaj s srčnim izvoljencem izpiliti. Usoda vam prinaša nova spoznanja in Mars bo okrepil vašo moč preobrazbe.


Denar: Po načrtu se boste ciljno usmerili, kar bo prineslo rezultate in ugodne preobrate. Dovolili si boste narediti korak naprej in tako boste lahko upravičeno ponosni na svoje dosežke. Kolo usode se bo ta teden zavrtelo v vašo korist.
Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi, ki bodo tudi poučno in zabavno ogledalo vaše osebnosti. Potrebna bo samoanaliza, da boste lahko sledili svojim danostim. Kreativna energija vas bo polepšala. V prostem času boste več časa namenili stilski preobrazbi in modnim zapovedim.

Devica

Ljubezen: Venera vam bo prinesla kopico uporabnih znanj, ki jih boste modro izkoristili. Napredek prihaja skozi pogovor; čas je, da zaupate tako sebi kot srčnemu izvoljencu in naredite korak naprej v odnosu. Na vas bo terapevtsko delovala svetlo zelena barva.
Denar: Po temeljitem razmisleku se boste odločili pravilno in za to boste nagrajeni. Največ uspehov bo v torek in sredo, ko boste znali najti prave besede in stališča. Glede denarja se vam obetajo plodni časi, znali boste slediti pravim vrednotam.
Zdravje: Mars vam bo pomagal narediti korak naprej in tako boste lahko sledili svojim sanjam. Ponosni boste nase in na tisto, kar vam daje dodatno motivacijo. Pozitivno energijo boste pridobili skozi pogovor in sprostila vas bo narava.

Tehtnica

Ljubezen: Zgodili se bodo dinamični preobrati, stopili boste v ospredje. Srčni izvoljenec vam bo podal roko, a le, če mu boste znali predstaviti prava prepričanja. Romantična energija bo vse skupaj polepšala in pripomogla k pozitivnim rešitvam.
Denar: Plodna energija bo vir zaupanja in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Narediti je treba tudi načrt, kaj ima prednost, in predvsem ne smete spregledati smerokazov. Glede denarja vam zvezde priporočajo preudarnost.
Zdravje: Kljub paleti obveznosti si boste morali vzeti čas zase in najti notranji mir. Skozi pogovor z nekom, ki mu zaupate, boste pridobili nova spoznanja. Vzemite si čas za sprehod v naravi, prebiranje duhovne literature in meditacijo.

Škorpijon

Ljubezen: Sodeč po zvezdnih namigih bo v ospredju strast, usmerjeni boste tudi v lastno dojemanje. Sicer pa boste korak za korakom dosegli, kar si želite ali pričakujete. Srčni izvoljenec vam bo postavil nekaj pravil, toda skozi pogovor bosta našla ravnovesje.


Denar: Odprle se vam bodo nove poti in ugodnosti, kar vam bo okrepilo samozavest. V osnovi boste kos vsem svojim nalogam in obveznostim. Na drugi strani boste morali najti priložnost, da se naučite še česa novega; ugodno bo tudi za raziskovanje.
Zdravje: V terapevtsko pomoč vam bo oranžna barva. Znali se boste postaviti zase in tudi opraviti samoanalizo, skozi to pa pridobite uvide, kaj je vaša prava pot. Nagrajeni boste pod pogojem, da boste sledili sebi in glasu svojega srca.

Strelec

Ljubezen: Pogovori bodo ključ do srca in tako boste lahko našli ravnovesje. Spodbudno bo, da boste v odnosu našli veselje, in Jupiter vam bo prinesel dobre iztočnice za rast. Znali se boste boriti za osebno svobodo, toda plesali boste po taktu ljubljene osebe.
Denar: Magnetična energija vam bo omogočila ugodne poslovne priložnosti. Na življenje boste znali pogledati s svetle plati in Venera vam bo prinesla preobrate, v katerih boste lahko upravičeno ponosni nase. Res pa je, da ni vse zlato, kar se sveti.
Zdravje: Poglobili se boste v stvari, s katerimi ste odlašali, in sprejeli boste svojo notranjo moč. Rdeča nit bodo odnosi; po svoje vas bodo osvobodili. Ta teden boste našli v sebi posebno moč in kreativno energijo. Štele bodo pozitivne misli.

Kozorog

Ljubezen: Vajeti boste vzeli v svoje roke in Merkur vam bo podaril prave besede in stališča. Odkriti morate, kam je modro vlagatienergijo in kaj lahko počaka. Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, prinašajo tudi navdih in osebno motivacijo.

Denar: Spremljala vas bo močna volja in tako bodo prišli tudi rezultati. V osnovi se bodo zadeve odvijale po pričakovanjih in tako greste lahko osvobojeni naprej. Saturn vam bo omogočil učinkovito komunikacijo, zato boste lažje opravili načrtovane naloge. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Če boste svojo energijo usmerili v pozitivno, boste nagrajeni. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas bremeni, le tako se lahko osvobodite. Sprostila vas bo umetnost, kot sta slikanje in glasba, to bo še povečalo vašo kreativno energijo.

Vodnar

Ljubezen: Uran bo okrepil vaše zaupanje in v ljubezni boste samozavestni. Toda plesali boste po taktu srčnega izvoljenca in to vam bo tudi všeč. Modro je, da predelate nekaj iz preteklosti, saj vam bo to dalo dodatno moč in voljo.
Denar: Če boste sledili samo načrtu, se lahko zadeve obrnejo drugače od pričakovanega. Spodbudno bo, da se poglobite v stvari, s katerimi ste odlašali. Po drugi strani vam bodo v pomoč tako sodelavci kot skupinska dinamika. Pri denarju sicer pričakujte napredek.
Zdravje: Spoznali boste, kako pomembno je, da si vzamete čas zase. Zlahka boste našli dejavnosti, ki vas bodo osrečile in vam dale motivacijo in namige za prihodnje poteze. Zelena barva vam bo povrnila energijo in prinesla ravnovesje.

Ribi

Ljubezen: Če boste sledili glasu srca, boste našli tako navdih kot brezpogojno ljubezen. Stvari se bodo sicer odvijale po pričakovanjih, več poudarka pa bo na sodelovanju in pogovorih. Romantična energija vam bo dala navdih in vas dobesedno polepšala.
Denar: Venera vam bo pomagala razumeti širšo sliko, in tako boste lahko naredili korak naprej ter hkrati osvojili nova znanja. Res pa je, da boste morali predelati nekaj iz preteklosti. Veliko bodo šteli pogovori, na delovnem mestu vam bo blizu diplomacija.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v pomoč in oporo. V življenju boste morali narediti korak naprej in se osvoboditi. Iz pogovorov boste črpali nova spoznanja. Sprostila vas bo umetnost oziroma glasba. Srečen dan: sreda. ******

prejšnji članek
Bučna maska za gladko in čisto kožo
Zdravje
Bučna maska za gladko in čisto kožo
naslednji članek
Večerja bedakov poskrbela za salve smeha tudi med znanimi obrazi
Svet slavnih
Večerja bedakov poskrbela za salve smeha tudi med znanimi obrazi