Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Ljudje smo drug drugemu darilo

2. 10. 2023; 04.10
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
zodiak srce

zodiak srce foto: Profimedia

Ljubezen je sila, ki zdravi skozi nežnost in dojemljivost. Ljudje smo drug drugemu darilo in to spoznamo prav na prelomnicah v življenju, tako pozitivnih kot negativnih.

Ko govorimo v brezpogojni ljubezni, lahko rečemo, da jo zmore vsak, morda mora le predelati nekaj omejitev v svojem mišljenju, povezanih s preteklostjo ali spremembami, ki so lahko vir navdiha.
Ljubezen so upodablja v umetnosti, glasbi, filmu, torej je povezana s kreativno energijo. Ni sicer vsak človek umetnik, da bi znal peti, risati ali drugače ustvarjati, a ima v sebi moč, da zaradi ljubezni naredi korak naprej.
Različna duhovna znanja, ki so danes vse bolj zanimiva, so dokaz, da lahko razrešimo marsikaj, če napredujemo korak za korakom. Pomembno je upanje, poleg tega pa ponižnost, dobrota in pomoč sočloveku. Vrednote, ki so vedno prave, toda v množici informacij nekako pozabljene – obudimo jih.

OVEN

Ljubezen: Odločitve, ki jih boste sprejeli, bodo modre in preudarne. Znali se boste postaviti zase in v ljubezni uvideti vse pozitivno. Notranje ste močni, kar prinaša ugodne rešitve in spremembe; sprejeli jih boste odprtih rok in sledili svojim občutkom.
Denar: Pri delovnih obveznostih boste učinkoviti. Informacije, ki jih boste pridobili od sodelavca, bodo poučne in usmerjene v nekaj pozitivnega. Usoda vam bo še posebno naklonjena v sredo in petek, na delovnem mestu boste upravičeno ponosni nase.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v pomoč. Energijo vam bo dajala zelena barva. Odločitve, sprejete v četrtek, bodo zelo koristne; sledili boste glasu srca. Dobro se boste počutili ob meditaciji, glasbi in sprehodih v naravi.

BIK

Ljubezen: Venera vas bo spodbudila k pogovoru in izmenjavi mnenj. To bo podlaga za nova sodelovanja. Energijo vam bo dajala rdeča barva. Konec tedna lahko pričakujete nekaj posebno romantičnega.
Denar: Na delovnem mestu boste dobro izkoristili čas, kar pomeni tudi ugodnosti glede denarja. Dogajanje bo zanimivo in slikovito. Pomembno je, da ne spregledate določenih smerokazov in spoznate, kam morate vlagati več energije.
Zdravje: Popaziti boste morali na svoje počutje in predelati nekaj, kar vas bremeni. Seveda vam bodo pri tem na voljo pogovori in prijatelji, kar je pozitivno. Rdeča nit bodo odnosi in drugi ljudje bodo vaše ogledalo; a to je lahko tudi zabavno.

DVOJČKA

Ljubezen: Zvezde vam sporočajo, da se bo kolo usode zavrtelo v vašo korist. Samski lahko najdejo srečo v ljubezni, vezani pa bodo naredili korak naprej. Konec tedna bo vendarle na preizkušnji komunikacija; pomnite, da ima lepa beseda ključ do srca.
Denar: Vaša vrednota na delovnem mestu bo zvedavost, iskali boste nova znanja in sledili sebi. Na drugi strani vas bo Mars učil sodelovanja, uspehi se bodo vrstili tudi tu. Konec tedna se odločajte modro, pri denarju bodite preudarni.
Zdravje: Kljub množici obveznosti si boste morali vzeti čas zase. Naravni »antibiotik« bo pogovor, tako boste našli novo moč in zaupanje. Izmenjava mnenj prinaša napredek. Izgubljeno energijo vam bo povrnila rumena barva.

RAK

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo pripomogel k ravnovesju, a tudi v ljubezni bo treba postoriti marsikaj. Čustveno boste napredovali in določili nekaj osebnih meja, to bo pot do sreče. Jupiter bo okrepil vaše zaupanje in Venera vam bo pomagala zgraditi občutek varnosti.
Denar: Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v poduk. Pod črto: energijo boste morali vložiti v nova znanja in za pomoč zaprositi sodelavce. Pri tem ne smete biti preveč občutljivi, ampak uvideti navdih. Mars vam bo pomagal do novih idej, pri financah boste blesteli v petek. 
Zdravje: Razmislite o tem, kaj vas veseli, kaj vam prinaša notranji mir, in sledite temu. Ključno bo, da spoznanja združite in jih izkoristite za spremembe. Duhovna znanja vas bodo dobesedno polepšala.

LEV

Ljubezen: Simbol tedna bo ognjeno srce; je znanilec napredka na osebni ravni. Srčni izvoljenec vam bo ponudil pogovor, kar bo po svoje romantično. Intenzivno bo v torek in sredo; to pomeni več priložnosti tako za pogovor kot romantične preobrate.
Denar: Sodeč po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Mars, in tako boste znali reči bobu bob. Dejstvo je, da se vam bodo odprle nove poti in čudovite priložnosti za nove zamisli. Venera vam bo okrepila zaupanje v sodelavce, uspehi bodo ta teden skupinski.
Zdravje: Popaziti boste morali na svoje zdravje in sprejemati preudarne odločitve. Našli boste tudi motivacijo za spremembe in osebnostno rast. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Sledite glasu svojega srca.

DEVICA

Ljubezen: Odlično se boste počutili doma in vaša čustva bodo skladna. Merkur vam bo namenil možnost izmenjave mnenj in zadovoljni boste. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo; njegovi nasveti bodo poučni. Srečen dan: sreda.
Denar: Poglobiti se boste morali v paleto obveznosti, a iz tega izhajajo uporabni nasveti. Uspehi bodo vezani predvsem na delo, to bo tudi vir samozavesti. Stopiti boste morali v ospredje in odločno povedati svoje mnenje.
Zdravje: Nekaj zdrave previdnosti pri počutju ne bo odveč, še posebno v sredo in četrtek. Merkur vam bo dal nekaj dobrih iztočnic za rast in pogovor. Odlično se boste znašli tudi v skupinskem delu, tako se bosta okrepili kreativna energija in želja po uspehu.

TEHTNICA

Ljubezen: Venera vam bo pomagala do ravnovesja in skladnosti. Tako boste znali pokazati svoja čustva in slediti danim namigom. Prijetne besede bodo ključ do srca. Pri vaši hiši bo lepo dišalo in več časa boste namenili brezpogojni ljubezni.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za napredek. Vrednote, ki so vam dane, vam bodo v pomoč, res pa je, da se morate sprostiti in bolj zaupati. Finančno stanje bo v tem tednu kot gugalnica, denar prihaja in odhaja. Napredovali boste v sredo.
Zdravje: Dogajanje bo pozitivno in posledično boste v sebi našli določeno moč in energijo. Pluton bo okrepil moč pozitivnih misli. Predelali boste nekaj iz preteklosti. Ne pozabite na ustvarjalnost sedanjega trenutka, sledite svojim občutkom.

ŠKORPIJON

Ljubezen: Pokukali boste v svet mistične ljubezni in začutili notranjo moč. Roko na srce, ta teden boste v ljubezni občutljivi in notranje intenzivni, sledili boste preobrazbi. Merkur vam bo naklonil prijetne besede in Venera plodno energijo.
Denar: Kocke usode se bodo srečno pomešale. Merkur vam bo pomagal pridobiti dodatne informacije, ki vam bodo v pomoč. Odločitve na delovnem mestu bodo preudarne in Saturn bo prinesel resnost in odgovornost.
Zdravje: Modro bo, da se umirite in ugotovite, kaj spada v ospredje. Narava in glasba vam lahko povrneta izgubljeno energijo. Blizu vam bo tudi vila pozitivnega mišljenja, tako najdete v sebi določeno moč in ravnovesje.

STRELEC

Ljubezen: Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti, hkrati pa boste v ljubezni dosegli ravnovesje. Poglobili se boste v skrita znanja, svoje mnenje pa boste izražali neposredno, kar bo srčni izvoljenec zelo cenil. Mars vam bo namenil pozitivne preobrate.
Denar: Saturn vam bo podaril modre odločitve in nekaj preudarnosti. Res je sicer, da boste nemirni, in preventivno boste premislili o osebnih mejah. Na svoji poti boste spoznali zanimive ljudi, ki vam bodo namenili uporabne nasvete. Sledite osebnim smerokazom.
Zdravje: Zaradi Marsovega vpliva je modro, da ta teden telesu dodajate naravne vitamine. Sprostili vas bodo pogovori, v njih boste predelali, kar vas bremeni. Rdeča nit bodo morda tudi sodelovanja, toda določene stvari je dobro zapisovati. 

KOZOROG

Ljubezen: V tišini srca boste morali razmisliti, kam je dobro vlagati energijo in kaj lahko nekoliko počaka. Lepe besede bodo pobožale dušo in vam pomagale, da okrepite ljubezen do sebe. Pričakujte več kreativne energije in pozitivne preobrate, ki jih prinaša Jupiter.
Denar: Poglobiti se boste morali v obveznosti, toda ne pretiravajte. Odprle se vam bodo nove poti in to vam bo okrepilo samozavest. V osebno pomoč vam bo Mars, odločitve bodo drzne, a preudarne. Sledili boste svoji resnici.
Zdravje: Svojo energijo boste najbolje zadržali, če boste sledili sebi. Sodeč po zvezdnih namigih ste v občutljivem obdobju in to boste morali predelati. Odkrili boste, kaj morate spremeniti in kako si prizadevati za odpuščanje. V oporo vam bodo prijatelji.

VODNAR

Ljubezen: Romantična energija vam bo v osebno pomoč, Venera pa bo izboljšala vaše počutje. Daleč od tega, da bo vse po vaše, kajti pomembno bo prilagajanje. Roko na srce, ta teden se boste večkrat borili za osebno svobodo.
Denar: Zvezde bodo podprle vaše odločitve in glede denarja se vam bo izpolnila neka želja. A  pomembna bo pozitivna energija, le tako boste kos nalogam in obveznostim. V torek in petek boste prejeli pohvalo in hkrati izvedeli za nekaj sprememb.
Zdravje: Največje bogastvo bodo ta teden odnosi. Mars vam bo pomagal, da boste življenje razumeli popolnoma drugače, kar bo koristno. Kljub več obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vam je blizu.

RIBI

Ljubezen: Zvezde vam prinašajo blagostanje in več dobrih iztočnic. Prelomnice bodo vezane na pogovor in sodelovanje. Konec tedna boste v tem pogledu morali sprejeti neko odločitev in srčni izvoljenec vam bo pri tem pomagal.
Denar: Iz zvezdnih namigov je razbrati ustvarjalen teden, uspehi se bodo vrstili drug za drugim. Pomoč vam bo prišla prav v sredo, načeloma pa boste kos vsem nalogam. Jupiter bo okrepil pozitivne misli in prinesel več idej. Energijo vam bo dajala zelena barva.
Zdravje: Drugi ljudje vam bodo v spodbudo in tudi vir motivacije. Resda boste imeli mnogo obveznosti, toda namenite čas tudi sebi, to bo pot do določene popolnosti. Venera vam bo pomagala do ravnovesja, sprostila pa vas bo prijetna glasba. ***null***

prejšnji članek
Tretja generacija družine Istenič prevzema družinski posel
Kulinarika
Tretja generacija družine Istenič prevzema družinski posel
naslednji članek
Imate tudi vi neprijeten telesni vonj, a se ne potite? Kaj je narobe?
Zdravje
Imate tudi vi neprijeten telesni vonj, a se ne potite? Kaj je narobe?