palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: čas je za povezovanje in sodelovanje

25. 9. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop, jesen

Kaj vam ta teden napoveduje horoskop? foto: Shutterstock

Zaupanje, ki ga ljudje gradimo v odnosih, nam pomaga na razpotjih življenja. Na vsak izziv moramo pogledati z različnih zornih kotov in potem pride rešitev.

Čas, ki prihaja, prinaša povezovanje in sodelovanje, ki sta lahko ključ do boljših medosebnih odnosov. Tudi pozitivne misli so pravo darilo in nam olajšajo odločitev, katere izzive sprejeti in katerih ne. Narava se bo obarvala v jesenske barve in nam podarila svoje plodove, ki jih bo treba pospraviti ali predelati v ozimnico. Mnogim pa bo tudi povrnila izgubljeno energijo in tako omogočila večje preobrate.

Pogovori so priložnost za vse ljudi, da povedo svoje zgodbe, ter hkrati prejmejo spodbudo in novo moč. Včasih nas prav tisto, kar je zahtevno in nerazumljivo, spodbudi k sodelovanju in tako med soljudmi okrepi zaupanje. Poglobljeni odnosi bodo dokaz, kaj ste pri sebi spremenili, in hkrati kompas, da uberete pravo pot naprej.

ženska foto: Profimedia

Oven

Ljubezen: Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč v ljubezni, in tako boste lažje sledili svojemu srcu. Opraviti boste morali tudi osebno analizo, kaj si želite. Mars vam bo prinesel paleto obveznosti, skozi pogovor pa boste našli notranjo moč in podporo.


Denar: Rdeča nit bodo odnosi in tu bodo dobre iztočnice za napredek. Mars vam bo podaril kopico uporabnih informacij in pridobili boste tudi motivacijo za spremembe. V sredo in petek bo več priložnosti za učenje, raziskovanje in odkrite pogovore.
Zdravje: Predelali boste določene stvari iz preteklosti in tako lahko sprejeli trden sklep. Najdite moč v sebi, da boste zasijali s talenti, ki so vam že dani. Blizu vam bodo znanja iz duhovnosti; tako boste našli dodatno energijo in naredili korak naprej.

Bik

Ljubezen: Novice, ki bodo prihajale v vaše življenje, bodo romantične in harmonične. Srčni izvoljenec vam bo pomagal do novih informacij in spremembe boste dobro sprejeli. Nemirni boste konec tedna, ko boste morali najti smisel za besede ali glasbo.
Denar: Venera vam bo naklonjena ves teden in prinesla vam bo dodatno motivacijo in znanja. Prejeli boste priznanje oziroma pohvalo, to vam bo okrepilo samozavest. V energetskem smislu vas bo podprla barva starega zlata in konec tedna bo priložnost za učenje.
Zdravje: Poglobiti se boste morali v stvari, s katerimi ste odlašali, in ob tem narediti korak naprej. Iz neke osebne zgodbe boste lahko izluščili zrno modrosti in sledili svojim sanjam. Nagrajeni boste pod pogojem, da boste svoje misli usmerili v nekaj pozitivnega.

Dvojčka

Ljubezen: Pogovori prinašajo ravnovesje in skladnost. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, in lahko mu zaupate ter uvedete nekatere spremembe. Notranji mir boste našli v domačem okolju, hkrati pa se boste znali boriti za osebno svobodo.
Denar: Rdeča nit bodo odnosi in na delovnem mestu boste v tem pogledu napredovali. Povezovanje vam bo šlo zelo dobro od rok, izjema bo le petek, ko bo več nemira. Svoje znanje boste predajali naprej in se hkrati učili novih reči, tako se vam bo okrepila notranja moč.
Zdravje: Popazite na prehrano, preberite kaj o zdravih živilih. Po drugi strani boste v plodnem obdobju, vse vam lahko uspe. Upravičeno boste ponosni nase in na svoje dosežke – kar se vam bo kmalu obrestovalo pri počutju.

Rak

Ljubezen: Romantična energija bo pripomogla k izboljšanju počutja in olajšala odločitve. Zgodili se bodo preobrati, na katere boste ponosni, in pridobili boste tudi podporo. Srčni izvoljenec vam bo ta teden pripravil več prijetnih presenečenj.
Denar: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri in tako boste našli, kar si želite ali pričakujete. Na delovnem mestu se boste znali postaviti zase in pridobiti podporo. Venera vam po pomagala do novih vrednot; teden prinaša plodno energijo glede denarja.
Zdravje: Informacije, ki bodo prihajale v vaše življenje, bo treba sprejeti na odprt način. Korak za korakom boste sledili stvarem, ki so vam blizu in vam nekaj pomenijo. Premiki se bodo dogajali tako na fizični kot duhovni ravni. Sledili boste svojim občutkom.

Lev

Ljubezen: Srčnega izvoljenca boste morali sicer nekoliko motivirati, a to bo tudi osvobajajoče. Teden prinaša združitev ognjevitosti in romantike, s pridihom brezpogojne ljubezni. Plodna energija bo okrepila vašo notranjo moč.


Denar: Rdeča barva bo znamenje novih znanj in pozitivnih dogovorov. Znali se boste postaviti zase in blesteli boste tudi pri uvajanju sprememb. Odkriti morate svojo skrito notranjo moč, to bo lekcija o sodelovanju in možnosti podpore pri sodelavcih. 
Zdravje: Modro je, da si vzamete čas zase in temeljito razmislite, kaj si želite. Pogovori vam bodo v pomoč. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Devica

Ljubezen: Mars bo v ta čas vnesel neko dinamiko in tako boste spoznali, čemu morate v odnosu namenjati več energije. Glede na zvezdne namige boste v nekoliko drznem obdobju, hkrati pa bodo šteli dobri medosebni odnosi. Ključno bo, da boste sprejeli nekaj iz preteklosti.
Denar: Opravili boste osebno analizo in lahko boste ponosni na svoje dosežke. Zgodili se bodo preobrati, ob katerih boste spoznali, kako napredovati. Prelomnici tedna pričakujte v torek in petek; ne pozabite na modre besede in lastna spoznanja.
Zdravje: Kljub množici obveznosti si privoščite čas zase in za tisto, kar vam prinaša veselje, notranji mir in ravnovesje. Spremljala vas bo kreativna energija in tako boste znali slediti svojim sanjam. Dobro si je zapisovati občutke.

Tehtnica

Ljubezen: Pridobili boste spodbudo, ki ste jo dolgo čakali, in tako okrepili kvalitete notranje lepote. Spoznali boste, kaj je treba spremeniti, in pri tem vam bo v oporo srčni izvoljenec. Venera vam bo namenila plodno in ustvarjalno energijo.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in dobre priložnosti, tako boste napredovali v znanju in diplomaciji. Čas bo namenjen tudi zaključkom in bilanca vam bo v ponos. Odkriti morate predvsem, kaj sodi v ospredje. Pričakujte napredek pri denarju.
Zdravje: Srečo boste našli v svojem srcu. Spomini vam bodo prinesli zaupanje, da boste lažje uvajali novosti. Globoko v sebi ste že sprejeli trden sklep, ob nekih osebnih dogodkih ga boste le nekoliko prilagodili oziroma nadgradili.

Škorpijon

Ljubezen: Kocke usode se bodo dobro premešale v sredo in soboto, ko se bo marsikaj odvilo po pričakovanjih. Pogovor ob romantični večerji bo prinesel nova spoznanja. Več časa boste namenili tudi raziskovanju odnosa v intimnosti doma.
Denar: Pogovori lahko prinesejo več usklajevanja. Dejstvo je, da se bo marsikaj zaključilo v vašo korist, in tako se boste lažje postavili za svoje ideale. Sprejeli boste kar nekaj dobrih odločitev, kar se vam bo obrestovalo tudi pri denarju.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo prav polepšale, saj bodo vir zaupanja. Čas bo namenjen raziskovanju še neznanih občutkov. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo v osebno pomoč.

Strelec

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo in tako bo vse lažje. Ta teden bo poln veselja ter v znamenju osebne sreče in optimizma, kar tudi v odnosu vodi v kreativnost. Prijetne besede bodo ključ do srca.


Denar: Merkur vam bo namenil veliko ugodnih rešitev in dobrih iztočnic za napredek na delovnem mestu. Skozi sodelovanje lahko pridobite nova znanja. Venera vam bo pomagala izpopolniti načrte, čemu dati prednost, kar zadeva denar.
Zdravje: Sodeč po zvezdnih namigih bo modro, da si občutke zapisujete, saj tako lažje dosežete notranje ravnovesje. Uporabite intuicijio, ko se odločate o naslednjih korakih. Svetlo modra barva vam bo v energetskem smislu najbolj ustrezala.

Kozorog

Ljubezen: Neptun vam bo prinesel nekaj novih občutij, in če boste sledili svojemu srcu, boste nagrajeni. Odnos bo bolj dinamičen, v smislu besed in kreativne energije. Srčni izvoljenec vam bo konec tedna nastavil ogledalo, v katerem boste ugledali, kaj lahko še spremenite.
Denar: Plodna energija vam bo v ponos in hkrati v oporo. Naredili boste načrt in tako spoznali, kdo vašo pomoč potrebuje in kdo ne, po drugi strani pa se boste učili prav skozi sodelovanja. Več prilagajanja lahko pričakujete v četrtek in petek.
Zdravje: Tudi na tem področju boste dobro načrtovali. V pomoč vam bodo znanja iz osebne rasti in napredek bo velik. V veliki meri vas bo sproščala glasba in ples. Čas je tudi, da svoje bogato znanje delite z drugimi.

Vodnar

Ljubezen: Cveteli boste v odnosu in tu našli tudi ravnovesje. Pogovorili se boste o tistem, kar vas bremeni, in Venera vam bo dala motivacijo ter smisel za diplomacijo. Pozitivna prelomnica nastopi v sredo, v soboto pa bo čas za iskren pogovor. Sledite glasu srca.
Denar: Plodna energija bo okrepila vašo notranjo moč, da boste lahko opravili tudi samoanalizo, po drugi strani pa določili osebne meje. Rumena barva bo simbol novega zaupanja, okrepila bo energijo, povezano s poslovnostjo in denarjem.
Zdravje: Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, zapišite in si zagotovite vsaj notranji mir. Sodeč po zvezdnih namigih je čas ugoden, da preberete kakšno knjigo o osebni rasti. Uran vam bo dal dodatno motivacijo in lahko boste upravičeno ponosni nase.

Ribi

Ljubezen: Sprejemanje odločitev boste nekoliko prestavili. Intuitivno boste vedeli, kam morate vlagati energijo. Predelali boste tudi nekaj iz preteklosti in tako naredili prostor za brezpogojno ljubezen. Konec tedna bo čas za pogovor.


Denar: Svetlo zelena barva bo obnovila vašo energijo in v vas spodbudila tudi pogum. Zastavljene naloge boste uspešno opravili in na dosežke boste lahko ponosni. Pod črto: sprejeti bo treba nekaj omejitev, a boste nato lahko naredili korak naprej.
Zdravje: Pogovori bodo pogoj za vzpostavitev ravnovesja. V veliki meri vas bo sprostila narava, aktivnosti na prostem. Zgodili se bodo preobrati na osebni ravni in tako boste lahko postavili ločnico, na katerih področjih se izplača porabljati energijo. ******

prejšnji članek
Korošci za Koroško zbrali zavidljiv dobrodelni znesek
Svet slavnih
Korošci za Koroško zbrali zavidljiv dobrodelni znesek
naslednji članek
Glasbeni festival Frišno/Fresh razglasil najboljšo novo pesem
Kultura
Glasbeni festival Frišno/Fresh razglasil najboljšo novo pesem