državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Okrepila se bosta zaupanje in vera v čarobnnost življenja

18. 9. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
mavrica

Mavrica foto: Profimedia

Simbol tedna bo mavrica, ki krepi zaupanje in vero v čarobnost življenja. Človek je vse svoje življenje ujet v prostor in čas in nima vedno izbire, kajti določene stvari se pač zgodijo, ker je takšen namen ...

Vendar nam lahko ustvarjalnost pomaga do boljšega počutja in sprejemanja tako sebe kot drugih ljudi. Kreativna energija lahko pripomore, da naredimo korak naprej in dovolj zaupamo tako sebi kot drugim. Tako tudi spoznamo, kaj naj bi pri sebi spremenili in kako doseči mir v srcu.

Naslednji dnevi bodo primerni za napredek na osebni ravni, sešteti pa bo treba minuse in pluse ter se na podlagi tega odločiti, kaj si zasluži našo energijo. Izgubljeno moč nam bodo povrnili narava, aktivnosti na prostem in pogovori, ki bodo ključ do srca. Alternativna možnost je risanje lastnih občutkov – preizk

Oven
Ljubezen: Merkur prinaša več pogovorov in pestrih odločitev. Predelali boste nekaj iz preteklosti in se soočili s tistim, kar naj bi spremenili. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v sredo in petek, v ponedeljek pa bo čas za pogovor in izmenjavo mnenj. Sledite glasu srca.
Denar: Venera vam bo v pomoč pri oblikovanju novih vrednot in uvedbi sprememb, te vam bodo v ponos. Obiskala vas bo vila kreativnega razmišljanja in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Upravičeno boste ponosni nase in privarčevali boste nekaj cekinov.
Zdravje: Energija privlačnosti vas bo polepšala in vam podarila zaupanje in moč. Zgodilo se ne bo nič nepričakovanega in lahko se boste posvetili svojemu zdravju. Odkriti pogovori vam bodo v pomoč, da boste naredili korak naprej.

Bik
Ljubezen: Romantična energija vam bo v oporo. Usoda vam bo ta teden še posebno naklonjena in lahko boste ponosni na svoje dosežke. Srčni izvoljenec vam bo pokazal, kje so vajine močne in tudi šibke točke – temu se reče odnos.
Denar: Po zvezdnih namigih vam bo blizu Merkur, tako boste skozi besede predelali, kaj morate spremeniti. Več časa boste namenili raziskovanju, pridobivanju informacij in sodelovanju. Stopili boste v ospredje in ustrezno izrazili svoje mnenje, zato boste nagrajeni.
Zdravje: Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti nekaj časa zase in za stvari, ki so vam blizu. Več časa boste namenili raziskovanju duhovnih naukov in okrepili neko zavezo. Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, pozitivne misli in zdravo prehrano.

Dvojčka
Ljubezen: Ključ do ravnovesja v ljubezni bodo prilagajanje in pogovori. Merkur vam bo prinesel kopico uporabnih nasvetov, ki jih boste znali uporabiti in tako našli zadovoljstvo. Sprehod v naravi vam lahko pomaga razmisliti o odnosu, sledite svojim občutkom.
Denar: Venera vam bo podarila kreativno energijo in tako boste spoznali, kaj morate spremeniti. Res pa je ključno, da pametno usmerite svojo notranjo moč. Po drugi strani ne boste smeli spregledati smerokazov, ki vam bodo v osebno pomoč ali spodbudo.


Zdravje: Rumena barva vam bo prinesla ravnovesje in skladnost. Odlično se boste počutili v prostem času, v osebno pomoč vam bodo prijatelji. Resnica je, da so prijetne besede ključ do srca. Prišli boste do pomembnih spoznanj in odkritij.

Rak
Ljubezen: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri, kjer najdete tudi skladnost in ravnovesje. V svojem srcu boste prižgali baklo ljubezni in tako spoznali, kaj v odnosu lahko spremenite. Srčni izvoljenec vam bo naklonjen tako v sredo kot četrtek.
Denar: Magnetična energija vam bo pomagala do novih spoznanj. Denarno se bodo zadeve odvijale v pričakovani smeri in tako boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke. Na delovnem mestu vam bodo v pomoč sodelavci in tako bodo uspehi skupinski.
Zdravje: V prenesenem pomenu boste gradili most med fizičnim in duhovnim aspektom, kar pomeni, da boste morali poglobiti svoje vrednote. Navdih boste našli v globini srca in okrepila se vam bo intuicija, kar pomeni, da boste točno vedeli, kam morate vlagati energijo.

Lev
Ljubezen: Mars vam bo prinesel nekaj drznosti in tako boste stopili v ospredje ter odločno povedali svoje mnenje. Srčni izvoljenec vam bo sledil, toda pod pogojem, da boste sledili njegovim željam. Romantična energija bo v vajin odnos prinesla toplino in harmonijo.
Denar: Naredili boste določen načrt in sledili svojim notranjim usmeritvam. Res pa je, da se boste morali pred tem pogovoriti s sodelavci in si ustvariti neko širšo predstavo o vsem. Glede na to, da vam bo naklonjena Venera, se bodo zadeve obrnile v iskani smeri, pravzaprav boste ponosni nase.
Zdravje: Opraviti boste morali osebno analizo in tako spoznati, kaj spada v ospredje. Skozi to boste prišli do odgovora, kako najti v sebi notranji mir in zasijati s svojimi talenti. Po zvezdnih namigih bo koristno, da si občutke zapisujete in se sprostite v naravi.

Devica
Ljubezen: Zelena barva bo prinesla ravnovesje in skladnost. V intimnosti doma boste znali slediti sebi in tistim stvarem, ki jih morate spremeniti. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in po drugi strani tudi opora.
Denar: Obdani boste s paleto obveznosti in kljub vsemu boste znali ustvariti ravnovesje. Jasno je, da boste naredili sklep, kaj si želite. Venera vam bo glede denarja pripravila določeno preizkušnjo. Pod črto se bodo zadeve obrnile v vašo smer in boste upravičeno ponosni nase.


Zdravje: Spremljala vas bo tiha sreča in to bo dober prerok za osebno rast. Narava vam bo povrnila izgubljeno energijo in prinesla nova spoznanja. Ključno bo, da se pogovorite o tistem, kar vas bremeni, in tako naredite korak naprej. Srečen dan: sreda.

Tehtnica
Ljubezen: Diplomacija se vam bo v odnosu obrestovala in vladala bo skladna energija. Poglobili se boste vase in našli navdih, tako lahko naredite pomemben korak naprej. Sprostila vas bo glasba oziroma kreativna umetnost, to bo pot do srca. Srčni izvoljenec vam bo sledil.
Denar: Mars vam bo pomagal, da boste razumeli delovni proces in obvladovali obveznosti. Kljub neodločnosti si boste morali določiti meje in pravila igre. Denarno se boste znali postaviti zase in pozitivne misli bodo nagrajene.
Zdravje: Drugi ljudje bodo vaše ogledalo, in tako se boste morali postaviti zase in piliti v odnosu. Sveto modra barva vam bo povrnila izgubljeno energijo in zaupanje. Združili boste svoje znanje in moč ter tako naredili korak naprej v osebni rasti.

Škorpijon
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo jasno povedal, kaj si želi; ali ga boste upoštevali, je druga pesem. Pod črto – pred vami je pester teden, poln skladnosti in magnetične energije. Neptun vam bo prinesel navdih, sočutje in nekaj preizkušenj. Konec dober, vse dobro.
Denar: Svojo fizično energijo boste dobro izkoristili in tako dosegli pozitivne rezultate. Obveznosti se bodo stopnjevale in narediti bo treba korak naprej ter najti določeno skladnost. Denarno bo nekaj nihanja, v petek in soboto previdnost ne bo odveč.
Zdravje: Opravili boste temeljito analizo in na novo določili meje in pravila igre. Prišli boste do spoznanja, kaj lahko spremenite sami in kako pomembno je najti svoj notranji mir. Barva, ki vam bo ta teden v oporo, je svetlo zelena. Sledite glasu srca.

Strelec
Ljubezen: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri in tako boste v odnosu prav cveteli. Uran vam bo prinesel nekaj svobode in srčni izvoljenec omejitev. Pod črto: morali se boste postaviti zase in na pravilen način povedati svoje mnenje. Plodno bo v sredo in soboto.
Denar: Jupiter vam bo prinesel nova spoznanja in neko ravnovesje; sledite sebi in svojim sanjam. Dogodkov ne boste smeli ignorirati, ampak spoznati, kam vlagati energijo in do katere mere. Če se boste znali sprostiti, bodo prišli tudi uspehi.


Zdravje: Iz preteklosti boste lahko izluščili zrno modrosti in tako spoznali, kam je modro vlagati energijo. Ključ do uspeha bodo na eni strani pogovori in pripovedovanje zgodb ter na drugi strani pozitivne misli, ki bodo prinesle notranji mir in ravnovesje.

Kozorog
Ljubezen: Pogovori bodo prinesli nova znanja in pot. Venera vam bo okrepila magnetično energijo in tako boste lahko predelali in okrepili odnos; spremljala vas bo romantična energija. Od srede boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo precej zabavno.
Denar: Plodna energija vam bo podarila zaupanje in tako boste želi uspeh za uspehom. Modro bo, da naredite načrt, kaj sodi v ospredje, in našli boste tudi dodatno delo. Konec tedna boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke.
Zdravje: Rdeča nit bodo kreativne dejavnosti, ki vam bodo v pomoč in oporo. Sledili boste svoji resnici in s tem greste osvobojeno naprej. Dogodki se bodo odvijali v smeri, ki bo pričakovana in iskana. Koristne učinke bosta imela pisanje občutkov in izrazna umetnost.

Vodnar
Ljubezen: Pridobili boste podporo, tako pri srčnem izvoljencu kot tudi pri zvezdah. Našli boste rešitve, ki vam bodo v ponos. Preobrati se bodo vrstili eden za drugim in skozi to najdete tudi odgovore na svoja vprašanja. Odlično se boste počutili doma.
Denar: Ko boste sprejeli nekaj modrih odločitev, najdete tudi spodbudo in motivacijo. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja in Uran vam bo prinesel nova spoznanja. V veliko podporo vam bodo tudi sodelavci, da boste našli dialog.
Zdravje: Modro bo, da si vzamete čas zase in ga preživite v razvajanju sebe. Po drugi strani si boste morali postaviti meje in pravila igre ter slediti svojim notranjim smerokazom. Pozitivne misli vam bodo lahko v ponos in oporo.

Ribi
Ljubezen: Brezpogojna ljubezen vas bo polepšala in vam podarila zaupanje in notranjo moč. Pred vami je teden drznosti in ustvarjalnosti v odnosu, kar prinaša tudi napredek. Pogovori  lahko prinesejo več stabilnosti in čas bo namenjen tudi samoanalizi.
Denar: Modro bo, da na novo oblikujete osebne meje in sledite lastnim prioritetam. Dogodki se bodo odvijali na dinamičen način, tako najdete tudi motivacijo. Teden bo v znamenju odnosov in pri tem boste morali narediti korak naprej.


Zdravje: Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja, kar prinaša neko ravnovesje. V tem tednu se vam bo okrepila intuicija in skozi to najdete svoje odgovore. Ponosni boste nase. Izgubljeno energijo vam bo povrnila rumena barva. ******

prejšnji članek
Zakaj je dobro jesti slive?
Zdravje
Zakaj je dobro jesti slive?
naslednji članek
Tina Maze: Čaka nas še veliko dela
Svet slavnih
Tina Maze: Čaka nas še veliko dela