nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: nemir lahko preraste v ustvarjalnost

4. 9. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Retrogradni Merkur

Spoprijateljite se z retrogradnim Merkurjem in novi prijatelj vam bo korenito očistil življenje. foto: ps

Retrogradni Merkur bo ta teden v pomoč vsem tistim, ki bodo znali predelati nekaj iz preteklosti.

Učenje je sestavni del življenja ter ključ do notranje moči in modrosti. Lastno mnenje je v teh turbulentnih časih pomembno, kajti tako lahko vsak ustvarja svojo zgodbo. Poleg tega se lahko odloči, katere informacije bo sprejel in čemu bo sledil. Retrogradni Merkur bo v pomoč vsem tistim, ki bodo znali predelati nekaj iz preteklosti. Res je, da bo več nemira, toda ta lahko preraste v nekaj kreativnega. Pridobiti informacije je pot do izkušenj in modrosti, tako se oblikujejo tudi nova pravila.

Korak naprej za mnoge bo tudi v tem, da se naučijo česa novega, ali pa svoje znanje predajo in tako komu naredijo uslugo. Dandanes pisanje pisem niti ni v modi, pravzaprav je za veliko ljudi zamudno, a je po drugi strani pot do novega uvida. Čas je, da napišete pismo sebi in si polepšate dan ali vsaj nekaj trenutkov. Čas učenja je čas priložnosti za osebno rast in nova znanja.

Ste že preverili tedensko napoved horoskopa? foto: Profimedia

Oven

Ljubezen: Do četrtka vam bo Merkur pomagal razumeti, kaj morate spremeniti pri sebi za boljše počutje. Srčni izvoljenec vam bo sledil, če bodo vaši nasveti tudi zabavni. Romantična energija v sebi skriva neko dinamiko in lahko pripomore k napredku.
Denar: Glede denarja boste imeli srečno roko in boste znali sprejeti pravilne in modre odločitve. Mars vseeno prinaša nekaj nemira na delovnem mestu – vsekakor ne bo vse po vaše. Če boste znali sprejeti svojo preteklost, najdete tudi moč za korak naprej.
Zdravje: Odpuščanje vam bo v pomoč in oporo. Napredek prihaja skozi pogovore in povedati boste morali tudi svoje mnenje. Po drugi strani boste konec tedna blesteli v skupinskem delu in pravi blagoslov bo, če boste znali slediti svojemu srcu.

Bik

Ljubezen: Venera vas bo učila modrih odločitev in diplomacije. V ljubezni boste ta teden naredili dva koraka naprej, eden bo vezan na vajin odnos in drugi na osebno raven. Ključno bo, da se boste pogovorili in spoznali, kaj vama prinaša srečo in osebno zadovoljstvo.
Denar: Kolo usode se bo na delovnem mestu zavrtelo v vašo korist, kar pomeni, da boste nagrajeni in boste tudi napredovali. Venera vam bo pomagala do boljšega počutja, čas pa je tudi, da za pomoč zaprosite sodelavce. Previdnost je mati modrosti.
Zdravje: Olivno zelena barva bo pripomogla k ustvarjanju ravnovesja. Modro je, da sprejemate v svoje življenje samo pozitivne informacije. Pozitivne misli vas bodo dobesedno polepšale. Predelati pa morate tudi nekaj iz preteklosti.

Dvojčka

Ljubezen: Pozitivno energijo vam bo dajala peščeno rumena barva. Na življenje boste pogledali s svetle plati in tako našli dobro iztočnico za osebno rast in povezovanje. Merkur vam bo pomagal razbrati nekaj modrosti iz preteklosti in vas spodbudil k pogovoru.


Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja, ki bodo polna novih priložnosti. Ob retrogradnem Merkurju nekaj preudarnosti ne bo odveč in prebrati bo treba tudi drobni tisk. Če boste znali opraviti bilanco, bo to priložnost za pridobitev novih znanj.
Zdravje: Poglobili se boste v znanja, ki so vezana na svet duhovnosti, in tako lahko naredite korak naprej. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas lahko osrečijo in v vas vzbudijo zaupanje. Koristne učinke bo imelo, da si boste občutke zapisovali.

Rak

Ljubezen: Brezpogojna ljubezen vam prinaša ravnovesje in skladnost. Venera vam bo približala nove vrednote in tako se boste lažje postavili zase. Mars pa prinaša nekaj več nemira in odgovornosti. Pogovor s srčnim izvoljencem prinese rešitve v sredo ali soboto.
Denar: Naredili boste načrt, kaj spada v ospredje, in se poglobili v več novih znanj. Retrogradni Merkur vam bo v opomin, kaj morate sprejeti, pa tudi da se naučite opazovati delovne procese. Nagrajeni boste v torek in finančno v petek, čas je, da si bolj zaupate.
Zdravje: Rdeča nit bo, da boste znali zgraditi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja ter najti neko ravnovesje. Če boste znali kreativno energijo dobro uporabiti, vas čakajo notranja moč, sreča in uspeh.

Lev

Ljubezen: Mars vam bo podaril dinamiko besed in tudi rešitev. Notranja moč in preudarnost se vam bosta obrestovali in čas bo ugoden za premike na bolje. Spremembe, ki se bodo zgodile v tem tednu, v sebi skrivajo uspeh, in zdi se, da boste upravičeno ponosni nase.
Denar: Plodna energija prinaša navdih in tako boste stopili v ospredje. Ta teden boste nadvse samozavestni, vendarle nekaj previdnosti ne bo odveč. Spodbudno bo, da se pred pomembnimi odločitvami posvetujete z ljudmi, ki jim zaupate.
Zdravje: Kocke usode vam bodo naklonjene v sredo in petek, ko boste zaradi pozitivne energije blesteli. Venera vas bo učila preudarnosti in samoanalize. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem, še posebej sprehodi ob reki.

Devica

Ljubezen: Komunikacija bo sol in aroma življenja, tako lahko pridobite mnogo informacij. V globini srca boste občutili, kaj morate spremeniti in do katere mere. Izzivov vam ne bo primanjkovalo, srčni izvoljenec vam bo pripravil kar nekaj uporabnih rešitev in predlogov.


Denar: Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist in tako boste ponosni nase in na svoje dosežke. Teden prinaša dogovore, za katere bo potrebno še kar nekaj truda in pozitivne energije. Sodelavci vam bodo v pomoč, res pa je, da boste v torek zelo kritični.
Zdravje: Modro bo, da si vzamete čas zase in najdete notranje ravnovesje. Duhovna znanja lahko prinesejo nova spoznanja in so pot do navdiha. Veselite se tudi malih stvari in lepih trenutkov, od tu izvira občutek sreče.

Tehtnica

Ljubezen: Pridobili boste informacije, ki bodo ključ do veselja in harmonije. Podporo vam bosta ponudila Venera in Mars, tako najdete tudi drznost in magnetično energijo. Res pa je, da boste v ljubezni plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo zelo zabavno.
Denar: Kolo usode se bo zavrtelo tako, da boste prejeli dodaten navdih in motivacijo. Rdeča barva bo vir zaupanja in moči. Odkriti morate, kam boste vlagali energijo, in tako greste lahko osvobojeni naprej. Sodelavci vam bodo v oporo.
Zdravje: Energijo vam bo povrnila glasba. Sprejeli boste sicer dodatno odgovornost, a skozi pogovor vam bo mnogo lažje in spoznali boste, kaj vam lahko pomaga. Dovolili si boste narediti korak naprej in tako boste upravičeno ponosni nase.

Škorpijon

Ljubezen: Odprli boste svoje srce in našli sanje, zaupanje v ljubezni. Zgodili se bodo pozitivni premiki in spremembe, ki vam bodo v ponos. Brezpogojna ljubezen bo vir romantičnih doživetij.
Denar: Zelena barva vam bo prinesla ravnovesje. Poglobili se boste v obveznosti, kar bo na koncu osvobajajoče. Teden bo v znamenju raziskovanja, učenja in pridobivanja informacij. Sešteli boste pluse in minuse – bo pa zabavno.
Zdravje: Duhovna znanja vam bodo v ponos, saj si boste lahko še posebno pomagali z intuicijo. Zgodili se bodo pozitivni premiki, bližje boste harmoniji. Obiskala vas bo vila sreče in vam prinesla notranji mir.

Strelec

Ljubezen: Naredili boste korak naprej in pridobili dodatna spoznanja. Srčni izvoljenec vam bo v oporo, to bo balzam za vašo dušo. Pogovori prinašajo napredek in konec tedna se boste odpravili na družinski izlet.


Denar: Merkur vam bo namignil prave besede in tako pripomogel k diplomaciji. Zlahka boste opravili analizo in našli odgovore, kaj spremeniti. V ponedeljek in torek sicer pričakujte neke ostre besede, a na splošno vas čaka uspešen teden.
Zdravje: Ugodno bo, da si boste vzeli nekaj časa zase in v tišini srca pridobili odgovore na svoja vprašanja. Omejitve, ki jih prinaša življenje, je treba sprejeti in jih tudi pozitivno izkoristiti. Uporabite barvice in z njimi rišite ali zapisujte svoje občutke.

Kozorog

Ljubezen: Venera vam bo pomagala do notranje učenosti in srčnosti, tako boste naredili korak naprej. Srčni izvoljenec vam bo povedal, kaj morate še spremeniti, in skupaj bosta našla ravnovesje. Sreča se skriva v majhnih stvareh in to boste do konca tedna povsem razumeli.
Denar: Glede na zvezdne namige boste v plodni energiji in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Ključno bo, da se boste nekoliko umirili in se potem odločili, kam vlagati energijo. Imeli boste občutek, da ste sami, toda pomoč bo prišla, če boste zanjo zaprosili.
Zdravje: Odprle se vam bodo nove poti in vzeli si boste čas za veselje in kreativnost. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč pri tem, kaj spremeniti. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem. Srečen dan: torek.

Vodnar

Ljubezen: Uran vam bo prinesel plemenita spoznanja in znali jih boste uporabiti. Namigi, ki jih boste prejeli od srčnega izvoljenca, bodo zabavni, a tudi poučni. Odlično se boste počutili doma, res pa je, da se boste morali izpopolniti v diplomaciji.
Denar: Pogovori lahko prinesejo ravnovesje in določeno modrost. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri, seveda pa boste morali sprejeti nekaj omejitev. Ko boste predelali zadeve iz preteklosti, boste imeli priložnost, da naredite korak naprej.
Zdravje: Glede na to, da se boste učili novih lekcij, boste vznemirjeni, a polni radovednosti. Dovolite si stopiti v ospredje in na pravilen način povedati svoje mnenje. Magnetična energija bo vam bo dala krila.

Ribi

Ljubezen: Sladke besede bodo ključ do srca in bodo vodile v romantična doživetja. Po zvezdnih namigih bo vse potekalo po pričakovanjih, v ospredju bo skladnost. Res pa je, da bo precej dinamično v sredo, ko boste morali povedati svoje mnenje.
Denar: Teden bo namenjen ravnovesju in ključno bo, da predelate nekaj iz preteklosti. Odprle se vam bodo nove poti. Glede denarja bodite nekoliko bolj previdni. V svoje življenje boste sicer privabljali ljudi, ki vas lahko osrečijo.
Zdravje: Magnetična energija vam bo prinesla več samozavesti in dobrega počutja. Odlično se boste sprostili skozi glasbo, ples in izrazno umetnost. Modro je, da določite osebne meje in se odločite, kdo vašo pomoč resnično potrebuje.

prejšnji članek
V Tehnoparku Celje bodo upihnili tretjo svečko
Moda&Lepota
V Tehnoparku Celje bodo upihnili tretjo svečko
naslednji članek
Tina Gaber ni vedela odgovora na to vprašanje, priigrala 5 tisočakov
Svet slavnih
Tina Gaber ni vedela odgovora na to vprašanje, priigrala 5 tisočakov
#obraziavenija
obraziavenija