stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gaber ni vedela odgovora na to vprašanje, priigrala 5 tisočakov

4. 9. 2023; 12.30
Avtor: K.M.
Tina Gaber in Jure Godler

Tina Gaber in Jure Godler foto: Planet TV

Partnerka predsednika vlade Roberta Goloba Tina Gaber je sodelovala v dobrodelnem Milijonarju, zataknilo se ji je pri vprašanju za 7.500 evrov.

Tina Gaber je poleg pevke Saše Lendero in igralca Marka Miladinovića sodelovala v prvi dobrodelni oddaji Milijonar za žrtve poplav. "Tremo imam in živčna sem, ker nikoli ne veš, pustimo se presenetit." V času po poplavah je veliko pomagala, predvsem v zbirnem centru. "Na tej točki bi pohvalila celo Slovenijo, saj smo pokazali, da Slovenci znamo stopiti skupaj, ko je najtežje in sem ponosna, da sem Slovenka. Prizadela me je celotna situacija, čustveno pa me je ganilo, da so vsak dan prihajali ljudje s kupi in se kar ni končalo," je še dodala. 

Tinino 'usodno' vprašanje se je glasilo: Katera od teh organizacij ima največ držav članic? Možnosti pa so bile UN (Organizacija združenih narodov (United Nations)), FIFA (Mednarodna nogometna federacija),WHO (Svetovna zdravstvena organizacija (World Health Organization)) in IMF (Mednarodni denarni sklad). Tina se je ves čas nagibala k odgovoru FIFA, a si ni upala tvegati in izgubili polovice priigranih sredstev. Voditelj Jure Godler jo je na koncu žal razžalostil, da bi bil njen odgovor pravilen, a je Tina že pred tem odstopila in v dobrodelne namene namenila 5 tisočakov. 

Marko je za dobrodelne namene zbral tisoč evrov, Saša Lendero pa tako kot Tina pet tisočakov. Skupaj so tako za dobrodelni sklad zbrali 11 tisoč evrov dobrodelnih sredstev. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: nemir lahko preraste v ustvarjalnost
Horoskop
Tedenski horoskop: nemir lahko preraste v ustvarjalnost
naslednji članek
Kmetija: Zakaj hlastajo po slavi?
Resničnostni šovi
Kmetija: Zakaj hlastajo po slavi?