palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Retrogradni Merkur prinaša priložnost za rast

21. 8. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
merkur

Merkur foto: Profimedia

Odpuščanje je dar, ki presega razpotja in prinaša notranji mir. Napredek pa zahteva tudi komunikacijo, to je bistvo življenja.

Od 23. avgusta bo na nebu retrogradni Merkur, kar nakazuje čas bilance v besedah, in previdnost ne bo odveč pri nakupovanju oziroma tistih stvareh, pri katerih poteka izmenjava. Po zvezdnih namigih je to priložnost za rast, v duhovnem in fizičnem aspektu.
Narava vam bo prinesla izzive in motivacijo, tako boste lahko naredili korak naprej, našli zaupanje in svoje sanje. Modro je, da se učimo tako na svojih kot tujih napakah, tu lahko črpamo notranjo moč in voljo.

Skozi preizkušnje, ki so pogosto boleče, človek najde moč za nadaljevanje poti. Lahko se vedno znova znajdemo v podobnih okoliščinah, toda najti moramo zaupanje, da se je vse zgodilo z razlogom. Očitanje ne vodi nikamor, kajti to vedno povzroča bolečino.

astrološka znamenja foto: AdobeStoc

Oven

Ljubezen: Odgovorno se boste naučili poslušati svoje srce in partnerjeve namige. Iskali boste svojo notranjo moč in voljo, spremljala vas bo tudi brezpogojna ljubezen. Pogovori prinašajo skladnost, notranji mir in ravnovesje.
Denar: Poglobili se boste v delo in obveznosti, tako boste kovali uspehe in modre nasvete. Dovoli si boste stopiti korak naprej; glede na to, da vas bo podprl Mars, boste nizali uspeh za uspehom. Odprle se vam bodo nove poti in do konca tedna spoznate napredek skozi delovni proces.
Zdravje: Venera vam bo okrepila potrebo po veselju, notranji lepoti in harmoniji. Glede na to, da boste v plodnem obdobju, se bodo zadeve obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Barva, ki vam bo dajala podporo, bo svetlo zelena. Spremljala vas bo notranja moč.

Bik

Ljubezen: Retrogradna Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju in odgovorno se boste lotili pogovorov. Najti morate notranjo moč in slediti svojim občutkom. Res pa je, da ne boste smeli spregledati določenih smerokazov, kajti čas je tisti, ki prinese modrost in ravnovesje.
Denar: Kocke usode se bodo tako v torek kot četrtek zasukale v vašo korist. Spremljala vas bo tiha sreča, tudi v odnosih, izjema bo le sreda, ko boste nekoliko nemirni. Vaše ideje bodo izbrane na pozitiven način in dovolili si boste narediti korak naprej.
Zdravje: Odkrili boste znanja za osebno rast in se sprostili. Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja s prijatelji, ki vam bodo v pomoč in oporo. Narava vam bo povrnila energijo in spremljala vas bo sreča. Čas je, da se odkrito pogovorite o svojih občutkih.

Dvojčka

Ljubezen: Kocke usode se bodo zasukale v vašo korist. Spremljala vas bo osebna sreča in zadeve se bodo odvijale v pričakovani smeri. Odprt pogovor vam bo prinesel notranjo moč.


Denar: Poglobili se boste v paleto obveznosti in spremljala vas bosta osebna sreča in zadovoljstvo. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih. Pomembno bo, da boste znali slišati, tu so dobre iztočnice za uspeh in spremembe.
Zdravje: Modro bo, da se umirite in razmislite o tistem, kar vam daje moč in energijo. Poglobili se boste v tisto, kar morate še predelati, in to vas bo osvobodilo. Sprostila vas bo glasba, v njej najdete tudi ravnovesje; zapojte si kaj veselega. 

Rak

Ljubezen: Modro je, da opravite bilanco in se nedokončanih stvari lotite previdno. Srčni izvoljenec vam bo omogočil paleto ugodnosti in vsekakor se bo potrudil. Svoje občutke bosta izrazila skozi pisanje in romantično energijo.
Denar: Po zvezdnih namigih se boste dobro znašli pri vseh obveznostih in naredili boste korak naprej. Predelali boste tudi določene stvari iz preteklosti in tako svobojeno sledili svojim sanjam. Sodelavci vam bodo v pomoč in oporo.
Zdravje: Kljub povečanim obveznostim si boste morali vzeti čas zase in opraviti osebno analizo. Spoznati morate, na kaj ste ponosni in kam je modro vlagati energijo. V družbi prijateljev se boste lahko iskreno pogovorili.

Lev

Ljubezen: Doma boste imeli zelo lepo urejeno; ponosni boste nase in na svoje dosežke. Pridobili boste zaupanje in Venera vam bo podarila magnetično energijo. Tako boste kos romantičnim izzivom. Roko na srce, srčni izvoljenec vam bo sledil samo do neke mere.
Denar: Pričakujte napredek. Pomembno bo, da najdete v sebi moč, tako boste lahko zasijali s svojimi dejanji. Rdeča nit bodo dogovori, tudi se skriva zaklad v obliki dobrih idej. 
Zdravje: Naredili boste korak naprej in sledili tistim stvarem, ki so vam blizu in vam nekaj pomenijo. Skozi duhovna znanja boste dobili uvid, kaj morate spremeniti in do katere mere. Spremljalo vas bo zadovoljstvo, korak za korakom boste sledili svojemu srcu.

Devica

Ljubezen: Pridobili boste več uporabnih informacij in sledili tistim stvarem, ki so vam blizu. Poglobili se boste v svojo notranjo moč in tako boste lahko zasijali v popolnosti. Ključno vlogo bodo igrale odprte karte, ko se boste lahko o svojih dvomih pogovorili, toda ne bo vse po vaše.


Denar: Modri nasveti, ki jih boste delili naprej, v sebi skrivajo popolnost in dinamiko besed. Drznost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja in skozi to najdete v sebi moč in spodbudo. Zapisujte si občutke, tako boste uvideli, kaj lahko spremenite.
Zdravje: Poglobili se boste v obveznosti, vendar ne smete pozabiti nase in na svoje dosežke. Sledili boste svojemu srcu in notranji mir boste našli v naravi, pa tudi med ljudmi. Pridobili boste informacije, kam se izplača vlagati energijo.

Tehtnica

Ljubezen: Diplomacija vas bi pripeljala zelo daleč, vendar je, sodeč po zvezdnih namigih, na dopustu. Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, v sebi skrivajo neko moč in voljo. Zelena barva vam bo prinesla notranji mir in tako bodo vaše odločitve pravilne.
Denar: Pogumno se boste soočili s kopico obveznosti in tako marsikaj razrešili. Pomembno bo, da pri sebi najdete ravnovesje; dinamika obveznosti se bo na delovnem mestu obrnila v vašo korist. Pomembno vlogo bo imelo sodelovanje.
Zdravje: Sledili boste svoji resnici in za to boste tudi nagrajeni. Merkur bo okrepil komunikacijo in tako boste lahko razumeli višji smisel in dinamiko. Pogovori vam bodo v pomoč, a ne pozabite slediti svojim sanjam.

Škorpijon

Ljubezen: Magnetična energija vas bo pripeljala daleč, kajti čas obljublja prijetne energije. Res pa je, da boste morali najti čas za ravnovesje, skladnost in odprte odnose. Modro bo, da sledite svojim občutkom in se hkrati zavedate, da lepe besede najdejo ključ do srca.
Denar: Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist in spremljale vas bodo modre odločitve. Pridobili boste informacije, na katere boste lahko ponosni; doživite lahko velik osebni napredek. Retrogradni Merkur vas bo opomnil, da razrešite nekaj iz preteklosti.
Zdravje: Ponosno boste stopili v ospredje in odločno povedali svoje mnenje. Mars vam bo pomagal razumeti širšo sliko in tako boste ponosni na svoje dosežke. Rdeča nit bodo sodelovanja, ki bodo po zvezdnih namigih plodna, in čas bo namenjen raziskovanju.

Strelec

Ljubezen: Dinamika besed bo prinesla ugodne rešitve in pridobili boste tudi namige, kaj bi lahko spremenili. Na splošno vas bo spremljala sreča, a dogodkov ne bi smeli pometati pod preprogo, temveč jih aktivno reševati. Zapisujte si občutke.


Denar: Glede denarja boste lahko naredili načrt in svobodno sledili svojim sanjam. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in se osvoboditi starih navad. Pod črto: dogodki se bodo vrstili po pričakovanjih. Čas v sebi skriva modrost.
Zdravje: Tišina vam bo prinesla ravnovesje. Iskali boste nove smernice in pomembno bo, da misli usmerite v nekaj pozitivnega. Po zvezdnih namigih vam bo Jupiter prinesel več ugodnih rešitev.

Kozorog

Ljubezen: Spoštovanje bo pogoj zaupanja. Energije se bodo združile v harmoniji in spremljala vas bo notranja moč. Rdeča nit bodo pogovori. Energijo in motivacijo vam bo dajala brezpogojna ljubezen.
Denar: Odkriti morate, kaj vas veseli in kam naj bi vlagali energijo. Spremembe so sestavni del življenja; če to razumete, lahko osebno napredujete. In če zberete moč za nove korake, bodo spremembe pozitivne.
Zdravje: Hrepenenje vas bo motiviralo, da poiščete dobre rešitve. Pomembno bo, da sledite svoji moči in negujete ljubezen do sebe. Občutke zapisujte, da boste znali narediti korak naprej.

Vodnar

Ljubezen: V vaše življenje bo prišla srčnost in tako boste lažje reševali probleme. Pogovori bodo ključ do uspeha in harmonije. Občutili boste več radosti, pri sebi in pri drugih.
Denar: Delo in obveznosti boste opravljali učinkovito. Pridobili boste pomoč ljudi, ki vam bodo prinesli nova znanja, in za to boste izjemno hvaležni. Usoda vam obljublja tudi denarne premike in zadovoljni boste.
Zdravje: Zelena barva vam bo povrnila energijo, zmogli boste vse naloge in obveznosti. Čas bo namenjen temu, da naredite korak naprej, in upravičeno boste ponosni nase. Združili boste svoje znanje in izkušnje, ki vam prinašajo ugodnosti.

Ribi

Ljubezen: Romantična energija zagotavlja prijetne dogodke, moč in voljo. Dinamika vam bo prišla prav v vseh dejavnostih in imeli boste srečo. Brezpogojna ljubezen vas bo polepšala in vam dala nov zagon.
Denar: Vijoličasta barva vam bo dala motivacijo in notranjo moč. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč. V tem tednu se bodo zadeve uredile, spremljala vas bo osebna sreča.
Zdravje: Popaziti boste morali na svoje misli, lahko bi vam jemale energijo in voljo. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov. Poglobili se boste v še neodkrita znanja in tako napredovali. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem.

prejšnji članek
Lekarniška zbornica Slovenije svetovni dan humanitarnosti posveča prizadetim v poplavah
Zdravje
Lekarniška zbornica Slovenije svetovni dan humanitarnosti posveča prizadetim v poplavah
naslednji članek
Britney Spears ločitev potrdila, a je ne želi komentirati
Svet slavnih
Britney Spears ločitev potrdila, a je ne želi komentirati