Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Skupaj s svetom se spreminjajo vrednote

7. 8. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
dreamstime_m_121873914

Tedenski horoskop za obdobje od 7. do 13. avgusta nam prinaša pester nebesni ples. foto: Dreamstime

Tako kot se spreminja svet, se spreminjajo tudi vrednote, in čas je, da se vsak za trenutek ustavi ter razmisli, kaj spada v ospredje in kaj je že prerasel ali predelal.

Začnimo na začetku: otrok opazuje svoje starše in tako oblikuje določene vzorce in prepričanja. Potem spozna, da počasi odrašča v celovito osebo, s svojim značajem in lekcijami, ki jih piše življenje. Včasih so bolj, včasih manj zabavne, pravzaprav so pot do samostojnosti in izpopolnitve.

Vsak se je verjetno znašel v labirintu ljubezni, ko je svet okoli njega barvit in malo preveč rožnat. Tudi na splošno se lahko znajdemo v začaranem krogu in samo delo na sebi prinese določene rezultate in napredek. Prave vrednote so ključ do uspeha in priložnost, da najdemo in tudi pokažemo pot do svojega srca. Planeti nas bodo ta teden spomnili, kako pomembna sta pohvala in priznanje, pa tudi, da se pogovorimo o svojih občutkih.

Oven

Ljubezen: Mars vam bo namenil ključne priložnosti za osebno rast, tako se boste lahko pogovorili in našli dodatno motivacijo. Rdeča nit bodo pogovori in ugotovili boste, kaj lahko spremenite. Dogajanje bo za vas še posebno koristno v sredo in petek.

Denar: Pridobili boste nove ideje in tako zasijali na delovnem mestu. Res je, da boste nekoliko občutljivi, toda stvari bodo potekale po pričakovanjih. Rešitve, vezane na denarne zadeve, naj bodo modre, naredili boste korak naprej.

Zdravje: Poglobili se boste v svet duhovnosti in pridobili notranjo moč; tako boste lažje kos zastavljenim obveznostim. Pozitivne misli vam bodo precej v pomoč. Odkrijte lepoto v izrazni umetnosti, tu najdete harmonijo.

Bik

Ljubezen: Dogajanje bo dinamično, a boste občutili zaupanje in mir. Srčni izvoljenec vam bo odločno povedal svoje mnenje in ta teden bosta skupaj kovala načrte. Pridobili boste tudi nekaj dobrih idej za napredek.

Denar: Informacije, ki bodo prihajale v vaše življenje, zahtevajo odgovornost in resnost. Saturn vam bo namenil lekcijo vztrajnosti in vas nagradil za vse znanje, ki ga boste usvojili. Energijo vam bo dajala zelena barva; čas je, da tudi sami naredite korak naprej.

Zdravje: Dobro je narediti načrt in slediti stvarem, ki so vam blizu. Odkriti morate svoje danosti in predelati nekaj iz preteklosti. Retrogradna Venera vam bo podarila zaupanje in zanimive preobrate, slediti boste morali glasu svojega srca.

Dvojčka

Ljubezen: Znali boste izbrati prave besede in za to boste v ljubezni nagrajeni. Dinamika odnosa je tudi priložnost za osebno rast; v ospredju bodo pogovori in izmenjava mnenj. Poseben uspeh in srečo pričakujte v sredo in petek, ko bo vladala romantika.

Denar: Merkur bo okrepil vaše delovne navade, tu je posebna priložnost za uspeh. Poglobili se boste v tisto, kar morate spremeniti, in za dosežke boste nagrajeni. Malo boste nemirni, a boste to uspešno prikrili, v pomoč pa vam bodo sodelavci.

Zdravje: Sprostili se boste ob dobri glasbi. Z zaupanjem boste pogledali naprej in tako ugotovili, kaj bi lahko pri sebi spremenili. Koristno je, če svoje občutke zapisujete.

Rak

Ljubezen: Spoštovanje vam bo prineslo ugodne rešitve in pridobili boste motivacijo do nekih sprememb. Romantična energija vas bo polepšala in vam okrepila voljo. Glede na zvezdne namige boste znali slediti sebi in svojim občutkom.

Denar: Naredite korak naprej, poskušajte uvesti nekatere ključne novosti. Znali boste slediti svojemu znanju; odgovorno stopite v ospredje in povejte svoje mnenje. Sodelavci vam bodo pomagali razumeti širšo sliko.

Zdravje: Poglobili se boste v dejavnosti, ki vam bodo prinesle srečo in zadovoljstvo. Odkriti morate, kaj pri sebi sprejeti in kaj še predelati. Mars vam bo pomagal, da boste lažje stopili v ospredje – spremljala vas bo sreča.

Lev

Ljubezen: Ta teden vam bo prišla prav diplomacija in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Napredek boste dosegli skozi pogovor in izmenjavo mnenj. Besede bodo obrodile sadove, a morate najti tudi način, kako izraziti svoje občutke.

Denar: Spremenili boste neke vrednote in stališča. Ključ do uspeha bodo pogovori. Zgodili se bodo želeni preobrati, in sicer v sredo ali četrtek. Pomembno je, da v sebi najdete dodatno motivacijo in tako naredite korak naprej.

Zdravje: Oranžna barva vam bo dala dodatno energijo. Na splošno je to občutljivo obdobje, zato bodite iskreni do sebe in postavite meje. Po drugi strani boste v svoje življenje privabljali ljudi, ki vam prinašajo moč in modre odločitve.

Devica

Ljubezen: Kolo usode so bo v ponedeljek in nedeljo zavrtelo v vašo korist; izbrali boste modre besede. Če boste sledili srcu, bo vse potekalo po pričakovanjih. Neptun vam bo podaril nekaj sočutja in romantike, kar bo pot do osebne sreče.

Denar: Opravili boste analizo in ostro oko bo opazilo tudi malenkosti; sledili bodo preobrati. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali, in tudi iz tega lahko črpate moč. Energijo vam bo dajala peščeno rumena barva.

Zdravje: K napredku na osebni in duhovni ravni lahko precej pripomorejo pozitivne misli. Na splošno boste zadovoljni, zaradi tega pa tudi drzni in pripravljeni na učinkovite spremembe. Čas bo namenjen sprostitvi v naravi in dobri družbi.

Tehtnica

Ljubezen: V pogovoru boste odkrili prave vrednote in tako boste lažje sledili glasu srca. Teden bo v znamenju besedne dinamike in raziskovanja, srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo, kar bo poučno in hkrati zabavno. Zadev ne smete pometati pod preprogo.

Denar: Odkrili boste svojo moč in sprejeli nekatere ključne odločitve. Dogajanje bo pričakovano, a vas bo spremljala tudi drznost. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vam bodo v pomoč ali oporo.

Zdravje: Poglobili se boste v znanja, ki so bila za vas uganka, in vsem nalogam boste kos. V podporo vam bo energija modre barve; sledite svojim občutkom in si prizadevajte za ravnovesje. Sprostili se boste tudi skozi pogovor oziroma izmenjavo mnenj.

Škorpijon

Ljubezen: Napredek odnosa bo v raziskovanju in pridobivanju novih informacij. Pred tem boste morali sprejeti nekaj iz preteklosti in slediti svojim občutkom. Ugotovili boste, kaj je brezpogojna ljubezen; notranje boste pomirjeni, sploh v intimnosti doma.

Denar: Opravite osebno analizo in se odločite, kaj ima prednost. Poiščite v sebi dodatno motivacijo in sledite določenim izzivom. Poseben uspeh pri denarju lahko pričakujete v sredo ali četrtek.

Zdravje: Rdeča nit tedna bosta notranji mir in ravnovesje. Tako boste lahko predelali nekaj iz preteklosti, povezano z odpuščanjem, in pridobili nekaj nove energije. Zdrav način življenja pomeni dovolj gibanja, zdravo prehrano in meditacijo – to je pot do srca.

Strelec

Ljubezen: Temeljit razmislek vam bo v poduk, kaj morate spremeniti in do katere mere. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen, pomagal vam bo do novih spoznanj. Čeprav ne bo vse po vaše, vas bo spremljala sreča; počasi se daleč pride.

Denar: Teden bo zaznamovalo nekaj nestanovitnosti, toda po drugi strani se vam bodo odprle nove poti in priložnosti. Ugodnosti bodo vezane predvsem na raziskovanje novega. Negativnih presenečenj ne bo in upravičeni boste ponosni nase.

Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam dale dodatno motivacijo. Koristno bo zapisovanje občutkov, na podlagi tega lahko opravite osebno analizo. Dovolite si stopiti korak naprej v lastnih dejanjih in slediti svojim sanjam.

Kozorog

Ljubezen: V pogovorih lahko najdete ravnovesje in ključ do srca. Glede na zvezdne namige bo precej dinamično, a boste vsaj uglašeni sami s seboj. Srčni izvoljenec vam bo ponudil pomoč in njegovi predlogi bodo koristni.

Denar: Retrogradna Venera vam bo namignila, kaj morate spremeniti. Zgodili se bodo poučni preobrati in novosti. Modro je, da sledite intuiciji in se o določenih okoliščinah pogovorite z ljudmi, ki jim zaupate.

Zdravje: V pomoč vam bodo nova spoznanja. Stopite korak naprej in prebijte led, to vam bo dalo še več energije. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov, to je tudi pot do modrosti.

Vodnar

Ljubezen: Skozi dinamiko besed boste ugotovili, kaj morate spremeniti in kaj sprejeti. Uran vam bo podaril unikatno energijo, sicer pa bo prilagajanje ključ do ljubezni. Barva s posebno energijo za vas bo srebrna. Čas je, da zaupate svojim občutkom.

Denar: Na delovnem mestu se bo kolo usode zavrtelo v vašo korist. Predelali boste nekaj omejitev in tako dolgoročno napredovali. Do konca tedna boste razrešili nekaj iz preteklosti, zato boste upravičeno ponosni nase.

Zdravje: Prosti čas boste izkoristili učinkovito in boste zadovoljni. Mars vam bo prinesel nekaj dinamike, a boste iz tega črpali energijo. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo dodatno razvedrili.

Ribi

Ljubezen: Diplomacija vam prinaša nova spoznanja. Poglobili se boste v svoje občutke in tako našli navdih in motivacijo. Odlično se boste počutili doma, v krogu družine. Pogovor ob večerji bo še posebno poučen.

Denar: Narediti boste morali načrt in spoznali boste, kaj je treba še spremeniti. Sodelavci vam bodo ponudili dobre iztočnice za napredek, res pa je, da bo prilagajanje nujno. Napredek pri denarju je razbrati v četrtek in petek.

Zdravje: Barva, ki vam bo povrnila energijo, je zelena. Potrudite se za ravnovesje in skladnost. Glede na zvezdne namige boste v sebi zadovoljni in pripravljeni na nove podvige. Konec tedna si le vzemite čas zase in za svoje konjičke.

prejšnji članek
Kralj klovnov izgubil bitko z rakom
Svet slavnih
Kralj klovnov izgubil bitko z rakom
naslednji članek
Družina Mirjane iz Botrov utrpela izgubo
Svet slavnih
Družina Mirjane iz Botrov utrpela izgubo
#obraziavenija
obraziavenija