pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: predelajte omejitve v osebnem delovanju

16. 10. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Astrologija

Kaj vam za ta teden napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Merkur vam bo zagotovil večjo ubranost v besedah, ključno pa je, da ob tem predelate nekaj omejitev v osebnem delovanju.

Modre besede bodo našle ključ do srca in omogočile tudi rešitve določenih težav. Merkur vam bo zagotovil večjo ubranost v besedah, ključno pa je, da ob tem predelate nekaj omejitev v osebnem delovanju. Odprite srce in naredite v njem prostor za ljubezen, spoštovanje, vero vase in raziskovanje ter to potem širite med druge ljudi, z dobrimi deli, zgledi ali pomočjo. Vendar na drugi strani upoštevajte lastne osebne meje ter presodite, do katere mere strogo vztrajati pri svojih načelih.

Teden prinaša diplomacijo in skladne odnose, ki so temelj dobrega počutja, hkrati pa ogledalo vaše osebnosti, torej v pomoč na osebni in duhovni ravni. Pridobivanje informacij je dobra iztočnica, kako razširiti svojo zavest in slediti pravi poti. Tako lahko vsak naredi kakšen korak naprej. Sledite glasu srca. Za doseganje notranje harmonije si lahko pomagate z glasbo; polepšajte si del dneva tudi na tak način.

Oven

Ljubezen: Svoje mnenje boste povedali odločno, Venera pa vas bo učila ravnovesja in skladnosti. Dobili boste več uporabnih namigov; presodite, kako jih uporabiti. Od srede dalje se boste sicer najbolje počutili doma in v krogu družine.


Denar: Poglobili se boste v znanja, ki so vam lahko v pomoč pri sodelovanju in raziskovanju. Merkur vam bo dal dobre iztočnice, seveda pa morate znati izkoristiti svoje adute. Glede denarja boste precej varčni in ekonomični.
Zdravje: Ravnovesje prinašajo pozitivne misli. Napredovali boste skozi pogovor; tu boste našli navdih za osebno rast. Klub več obveznostim si vzemite čas zase in za tiste stvari, ki vas sproščajo. Sledili boste svojim občutkom.

Bik

Ljubezen: Sprostili se boste ob pogovoru in izvedeli več ugodnih informacij. Do srede boste morali narediti korak naprej in se pogovoriti o tistem, kar vas bremeni. Upravičeno boste ponosni nase, tudi na svoje dosežke. Sreča je na strani pogumnih.
Denar: Naredili boste načrt, kaj spada v ospredje, in Saturn vam bo dal dobra izhodišča za napredovanje. Sreča vam je naklonjena, potrudite se in jo še posebej izkoristite na delovnem mestu. Konec tedna sledijo določeni preobrati in novosti.
Zdravje: Ko boste predelali nekaj iz preteklosti, boste našli tudi notranjo moč in zaupanje. Ključno bo, da si občutke zapisujete, to je pot do notranjega miru. Venera pa vam bo skozi svet glasbe in umetnosti namenila paleto uporabnih informacij.

Dvojčka

Ljubezen: Vaša glava bo polna uporabnih zamisli in tako boste navdušili srčnega izvoljenca. To je dober čas za komunikacijo in intelektualne dejavnosti. Poglobili se boste v vrednote, ki v vaše srce in vaš dom prinašajo zaupanje in preobrate na bolje.
Denar: Modro bo, da opravite osebno analizo in energijo usmerite v napredek. Venera vam bo ta teden podarila kreativno energijo in tako boste lahko kos vsem nalogam in obveznostim. Glede na zvezdne namige boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke.
Zdravje: Sprostili se boste ob dobri družbi in skupinska dinamika vam bo koristila. Obdobje prinaša nekaj zaključkov in s tem tudi novih začetkov. Sprostila vas bo narava, povrnila vam bo notranjo moč in zaupanje. Zdravilna barva tedna bo zelena.

Rak

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo od srede še posebej v oporo, tudi pri osebni rasti. Pomembno bo, da energijo črpate iz srca in tako tudi delujete. Venera vam bo naklonjena tako v intimnosti doma kot pri spremembah na drugih področjih.


Denar: Rdeča nit bodo novosti, prihajale bodo ena za drugo. Koristno je, da naredite načrt in po drugi strani sprejmete dogajanje okoli sebe. Uspehi bodo zaznamovali predvsem konec tedna, tedaj vam bodo ob strani stali tudi sodelavci. Sledite glasu srca.
Zdravje: Poglobili se boste v doslej skrita znanja in tako našli navdih. Mars vam bo pomagal razumeti širšo sliko in posledično se vam bosta okrepila vera in zaupanje. V prostem času naredite načrt, kaj si želite, in se zavedajte, da so pozitivne misli dober začetek.

Lev

Ljubezen: Napredek prihaja skozi pogovor in izmenjavo mnenj. Spoznali boste, da ne more biti vse po vaše, a boste kljub temu dinamično zagovarjali svoje mnenje. Rdeča nit bo tudi romantika, pričarala vam bo nekaj prijetnih presenečenj. 
Denar: Spodbudno bo, da stopite v ospredje, kljub določenim pomislekom iz okolice. Drzne besede se vam bodo obrestovale in prinesle učinkovitost. Naredite korak naprej in za pomoč zaprosite svoje sodelavce. Srečen dan: petek.
Zdravje: Oranžna barva vam bo dajala energijo in prinesla ravnovesje. Glede na zvezdne namige je pred vami pestro obdobje in vzeti si boste morali čas zase in za tisto, kar vam daje spodbudo in moč. Koristne učinke bo imelo tudi zapisovanje občutkov.

Devica

Ljubezen: Hrepeneli boste po čustveni varnosti in tako pridobili pozornost srčnega izvoljenca. Obdobje bo sicer nekoliko nemirno in treba se bo pogovoriti in najti srednjo pot. Če boste sledili sebi, boste našli tudi prave vrednote, in lahko boste ponosni nase.
Denar: Zvedavost vam bo v pomoč, tako se boste naučili nekaj novih veščin. Energijsko vas bo  podprla svetlo zelena barva. Poglobili se boste v raziskovanje. Če boste svojo pozornost pravilno usmerili, vam bo Mars namenil neko nagrado.
Zdravje: Opravili boste osebno analizo in tako spoznali, kam morate usmeriti energijo in kaj vas bo sprostilo. Ključno je, da si v prostem času dovolite veselje. V veliki meri vas lahko sprosti narava, tudi aktivnosti na prostem.

Tehtnica

Ljubezen: Skladnost v odnosu bo plod dela na sebi, na kar ste lahko ponosni. V ospredju bo romantična energija, pripomogla bo, da se marsikaj razreši. Konec tedna sledita romantična večerja in pogovor v dvoje.


Denar: Naredili boste načrt, toda stvari se bodo kmalu precej spremenile. Po drugi strani vam bo Venera okrepila samozavest in tako boste lahko z dosežki zadovoljni. V sredo in četrtek bosta šteli previdnost in preudarnost – prebrati bo treba drobni tisk.
Zdravje: Če boste sledili glasu srca, boste našli svoj mir in ravnovesje. V pomoč vam bo skupinska dinamika; tako boste natanko vedeli, kaj ste in kaj morate še predelati. Čas bo namenjen tudi temu, da se nagradite za opravljeno delo.

Škorpijon

Ljubezen: Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, zato boste zadovoljni. Res pa je, da se boste morali pri srčnem izvoljencu malo bolj potruditi in ravnati po dogovoru. Energijo vam bo dajala rumena barva. Krepite samozaupanje.
Denar: Obveznosti se bodo kopičile, a jih boste spretno izpolnjevali. Mars vam bo podaril drznost in tako se boste znali postaviti zase ter za svoje vrednote. Ne spreglejte pomembnih malenkosti, ki so lahko osnova napredka.
Zdravje: Če boste predelali nekaj iz preteklosti, boste v sebi našli brezpogojno ljubezen in mir. Zgodili se bodo preobrati, na katere boste lahko ponosni, saj boste k njim prispevali. Pozitivne misli so lahko vir navdiha.

Strelec

Ljubezen: Poiskali boste navdih in srčni izvoljenec vam bo sledil. Pogovori bodo pestri, a boste v odnosu tudi napredovali in pridobili tisto, kar iščete. Rdeča barva bo okrepila vašo notranjo moč in zaupanje v brezpogojno ljubezen in spoštovanje.
Denar: Naredili boste načrt in tako spoznali, kaj ste že predelali in lahko pustite za seboj. Dogajanje bo pričakovano, a se ne boste smeli ozirati na malenkosti. Rdeča nit bodo sodelovanja, še posebno v sredo in petek.
Zdravje: Ključno je, da svoje mnenje odločno poveste, saj le tako lahko ugotovite, kaj naj bi pri sebi spremenili. V prostem času boste aktivni v naravi in se povezujte s svetom duhovnih energij. Prirojeni optimizem boste uspešno širili med druge.

Kozorog

Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo in tako boste učinkovitejši. Odkrili boste, česa se lahko drugi naučijo od vas, in pri tem boste sledili brezpogojni ljubezni. Koristne učinke bo imel pogovor, prav tako zapisovanje svojih občutkov.


Denar: Dogodki se bodo odvijali s svetlobno hitrostjo, a po pričakovanjih, pri tem pa boste uspešno prepoznali smerokaze in jim sledili. V torek in četrtek se bo marsikaj obrnilo v vašo korist, pri čemer se lahko česa naučite povsem na novo.
Zdravje: Spodbudno bo, da si vzamete čas zase in za svoje sanje. Če boste znali umiriti svoje misli, se bodo zgodili tudi preobrati, na katere boste upravičeno ponosni. Duhovna znanja bodo okrepila vaš notranji mir in ljubezen do sebe.

Vodnar

Ljubezen: Spremembe bodo koristne in samozavestno se boste soočili z obveznostmi. Uran vam bo prinesel nekaj novih izzivov in za odnos se boste morali potruditi. Napredek boste dosegli pod pogojem, da v sebi okrepite pozitivno energijo.
Denar: Ko boste sprejeli paleto odgovornosti, se bo tudi to področje uredilo. Dovolili si boste narediti korak naprej in tako najti ugodnosti. Glede na zvezdne namige je priporočljivo, da preberete drobni tisk in se pogovorite z nekom, ki mu zaupate.
Zdravje: Osebna rast vam bo prinesla določeno moč in tako boste lažje kos izzivom. Sprosti vas lahko glasba, napolnila vas bo z zaupanjem. Iz preteklosti boste znali izluščiti nekaj dobrih iztočnic za napredek.

Ribi

Ljubezen: Modra barva bo simbol ravnovesja, navdiha in harmonije v odnosih. Seveda bo tudi dinamično, a vam to prinaša določene odgovore in spoznanja. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v ponedeljek in torek.
Denar: Vodilo tedna bo, da je sreča na strani pogumnih. Mars vam bo prinesel mnogo novih spoznanj in več samozavesti, da boste lahko dobro opravili zastavljene naloge. Glede denarja bo vendarle nekaj nestabilnosti in jasno boste morali določiti pravila igre.
Zdravje: Kreativna energija bo okrepila vaše samozaupanje in notranjo moč. Tako boste lahko odločno povedali svoje mnenje in si tudi privoščili čas zase, torej za tisto, kar vam daje motivacijo. Če boste sledili intuiciji, boste nagrajeni. ******

prejšnji članek
Marles gradnja prejela plaketo odličnosti
Življenjski slog
Marles gradnja prejela plaketo odličnosti
naslednji članek
Anja o zakulisju: Za dogajanje so sprva krivili produkcijo
Resničnostni šovi
Anja o zakulisju: Za dogajanje so sprva krivili produkcijo